Voksensejlerskolen

For English: See Sailing school for English speakers

Undervisningsforløb og priser

I HS voksensejlerskole undervises elever over 18 år i sejlads for sejl med fokus på sikker håndtering af en sejlbåd såvel ude på vandet som ved havnemanøvre m.v. Der undervises med henblik på, at elever består “Duelighedsprøve for fritidssejlere”

Undervisningsforløbet er normalt 2 årigt.

Såfremt elever har tidligere sejlerfaring, kan sejlerskolen indstille til praktisk duelighedsprøve efter én sejlsæson.

Eleverne indstilles til praktisk duelighedsprøve, som er først i oktober, hvis de af sejlerskolens ledelse og instruktørerne efter en “terminsprøve” sidst i august skønnes at have den fornødne sejladsmæssige kunnen.

Priser: Se dette link Undervisningsplan som pdf  Der betales kun for undervisning i praktisk skolesejlads ved fast ugentlig sejltid.

Hvad hvis du har duelighedsbevis eller tilsvarende?

 I så fald skal du godkendes til hver båd, du ønsker at sejle. Kontakt bådsmændene v.h.a. dette link https://hellerupsejlklub.dk/voksne/sejlads-i-klubbens-baade/

Hvis du ikke mener, du er sikker nok som sejler, er du velkommen til at deltage som instruktør i praktisk skolesejlads enten med fast ugentlig sejltid, som du betaler for, eller ved at benytte sejltiderne som udbydes på Facebook og er gratis. Se Sejlerskole instruktør.

Plads på sejlerskolen

Hvordan får du plads på sejlerskolen? For det første skal du være medlem af Hellerup Sejlklub. Du kan melde dig ind i klubben via dette link https://hellerupsejlklub.dk/bliv-medlem/ og samtidig tilmelde dig sejlerskolen. ELLER du kan melde dig ind på klubbens kontor onsdage 16-19, og derefter tilmelde dig sejlerskolen. Skriv til sejlerskole@hellerupsejlklub.dk.

Det er muligt året rundt at tilmelde sig sejlerskolen, Men du er ikke nødvendigvis garanteret en fast ugentlig sejltid om sommeren, da sejlerskolen er efterspurgt og har begrænset kapacitet. Og vi ser helst, at du følger vores undervisningsplan, dvs. begynder med vinterkursus. Se Undervisningsplan som pdf 

Er der plads på sejlerskolen? Nye elever tilmelder sig normalt 1.oktober, hvor klubbens kontingentår begynder. Undervisningen i Sømandskab og Tovværk begynder første onsdag i november. Alle pladser til sommerens praktiske sejlads vil oftest være optaget primo oktober. Såfremt elever stopper/tager orlov kan der blive enkelte ledige pladser primo april, hvor skolesejlads planlægges. Der vil sjældent i august-september være en fast plads til praktisk sejlads. Der er normalt altid plads på sejlerskolens vinterkurser, dog begrænset af lokaleforholdene.

Interesseliste: Mod en betaling på 100 kr kan du uden at være klubmedlem komme på en interesseliste. Når der bliver pladser på sejlerskolen bliver man efter tur gjort opmærksom på ledige pladser. Denne liste er blot tænkt som en service.

Tilmelding til Sejlerskolens Interesseliste

 

Hvordan får du FAST ugentlig sejltid? Elever med fast ugentlig sejltid skal have

  1. Betalt klubkontingent
  2. Betalt for undervisning i praktisk sejlads (2 á 600kr)
  3. Deltaget i vinterklargøring af klubbens både (ca 12 timer)
  4. Have tilmeldt dig til fast ugentlig sejltid. Har du primo april ikke modtaget en mail med tilmeldings-link til praktisk skolesejlads, så skriv til sejlerskole@hellerupsejlklub.dk

Hvad gør du, hvis du ikke får fast sejltid? Du er altid meget velkommen til GRATIS at deltage i skolesejlads, når der med kort varsel er ledige pladser. Men du skal selvfølgelig være aktivt medlem af Hellerup Sejlklub.

Elever med fast sejltid, som ikke kan udnytte den, er forpligtiget til at tilbyde sejltiden til andre via et hold i HoldSport. Hvis du vil have adgang til dette hold, skriv til sejlerskole@hellerupsejlklub.dk.

En alternativ mulighed er at møde op mandage, onsdage eller torsdage lidt før klokken 18 ved logbøgerne i NØ hjørne af Hal 1. Ofte vil der være en ledig plads på sejlerskolen til dig.

Der udbydes omtrent 5 ledige sejltider hver uge.

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934