Uddannelse efter duelighedsprøven

Som voksent medlem af Hellerup Sejlklub har du efter duelighedsprøven mulighed for at lære mere. Det gælder uanset om din prøve er fra HS eller en anden klub, eller om den er dugfrisk eller fra forrige århundrede.

Først og fremmest tilbyder vi muligheden for at få sejltid og -erfaring under kyndig vejledning. Der er følgende muligheder:

Sejltid og skippertræning på J/80

Her sejler man med en erfaren skipper ombord og øver manøvrer (især havnemanøvrer) samt sejlads med gennakker. Vi sejler onsdag aften i sommersæsonen og lørdag og søndag i vintersæsonen. Se nøjagtige tidspunkter på Holdsport-holdet J/80. Alle er velkomne uanset erfaring. Der kræves sæsonkort for at deltage. Ønske om oprettelse på Holdsport-holdet J/80 og spørgsmål i øvrigt kan sendes til j80@hellerupsejlklub.dk. Deltag også i Facebook-gruppen “Hellerup Sejlklub J/80

Introduktion til kapsejlads i J/80

Der er mulighed for at komme i gang med kapsejlads uden forudgående erfaring. Start i april med en introduktion til reglerne og deltag derefter i HS’ aftenmatcher om tirsdagen på J/80. Der sættes hold med et passende mix af erfarne og nye kapsejlere. Nærmere information kommer på Facebook og Holdsport en måneds tid før opstart.

“Bliv bedre bådfører” i 606

På torsdage i april-juni arrangeres sejladser i 606, hvor en erfaren instruktør vejleder 3-4 besætninger i både kapsejladsmæssige og sømandsmæssige færdigheder.

Skippertræning i turbåde

I klubbens to turbåde, “Stæren” (Albin Ballad) og “Charlotte” (Mamba 311) arrangeres træningssejladser for indehavere af duelighedsbevis, der ønsker at blive godkendt som skipper. Følg med i Holdsport. (For oprettelse på Holdsport, kontakt holdsport@hellerupsejlklub.dk). Bådene har hver deres Facebook-gruppe: “Hellerup Sejlklub Charlotte (Mamba 311)” og “Hellerup Sejlklub Stæren (Ballad)

Fællesture

Fællesture er sociale aktiviteter uden noget “pensum”, men man lærer altid af at være på vandet. Desuden er det en rigtig god mulighed for at lære andre HS’ere at kende. Ture annonceres på Facebook-gruppen “Hellerup Sejlklub – tursejlads for alle“.

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup!
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

Skriv til os