Partner

Bliv en del af Hellerup Sejlklubs historie – En klub med stolte traditioner og en stærk vinderkultur

Hellerup Sejlklub er, på trods sine mere end 100 år på bagen, en sejlklub i konstant udvikling. Klubben har en stålsat ambition om at være det foretrukne samlingspunkt for sejlere i alle aldre – uanset om det blot er glæden ved at komme på vandet et par timer for at hygge sig med kammeraterne, eller om det er ambitionerne om medaljer der trækker.

For at opnå de ambitiøse mål der er sat for fremtiden, søger sejlklubben partnerskaber med virksomheder, der deler vores passion for udvikling af stærke selvstændige unge mennesker, opbygningen af stærke og livslange fællesskaber og glæden ved leg på havet.

Hellerup Sejlklub er en sejlklub med en helt unik historie, og har i tidens løb har hentet ikke mindre end 14 OL-medaljer til Danmark, med den netop afdøde Paul Elvstrøm som det helt store forbillede. På trods af, at Hellerup Havn er en mindre havn, er Hellerup Sejklub blandt de største sejlklubber i Danmark med 1.000 medlemmer. Klubben tiltrækker de bedste sejlere fra Sjælland, og indgår i Dansk Sejlunions og Team Danmarks Elitecenter Øst.

Med udgangspunkt i klubbens store og mangfoldige flåde både og joller, kan klubbens medlemmer prøve kræfter med mange dicipliner indenfor sejlsporten og sejle forskellige bådtyper uden at eje dem selv. For fortsat at kunne tiltrække de bedste sejlere i landet, har klubben løbende behov og ønske om at foretage udskiftning i den eksisterende flåde, så vi altid har et tidssvarende produkt at tilbyde klubbens medlemmer.

Juniorafdelingen er sejklubbens fundament

Legen på vandet, socialt samvær og uddannelse af unge sejlere har altid været hjørnestenen i Hellerup Sejlklub. Hvad end det er drømmen om at høste medaljer på kapsejladsbanerne, eventyrlysten eller fællesskabet der trækker børn til Hellerup Sejlklub, så har vi et tilbud der passer til dem.

Sejlklubben har en lang tradition for at uddanne dygtige, selvstændige og ansvarsfulde unge sejlere. Klubbens ambitionsniveau på dette område er løftet endnu et niveau, således at Hellerup Sejlklub også i fremtiden vedbliver med at være den bedste klub for børn og unge med en drøm om et liv på havet, og et samlingssted hvor livslange relationer skabes.

Det er en opgave og et ansvar vi tager meget alvorligt i Hellerup Sejlklub!

Derfor er det også naturligt at hovedparten af de indsamlede sponsormidler går til styrkelse af dette arbejde.

Læs mere om hvilke projekter klubben arbejder med på ungdomsområdet her

Talenter og Elite

Hellerup Sejlklub er den sejlklub i verden, der har vundet flest Olympiske medaljer! I alt 14 medaljer er det blevet til gennem tiderne – heraf 6 guldmedaljer.

Senest vandt Hellerup-sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov Iversen OL-bronze i 49erFX i Rio i 2016.

Kampen om medaljerne ved OL og de Internationale mesterskaber bliver konstant hårdere, og for at nå vores målsætning om medaljer i Tokyo i 2020, kræves endnu bedre forhold for vores elitesejlere.

Hvordan indgår min virksomhed partnerskab med Hellerup Sejlklub?

Kontakt sejlklubbens partneransvalige på fundraising@hellerupsejlklub.dk, og du vil blive kontaktet omkring en nøje gennemgang af hvilke muligheder netop din virksomhed har for at indgå partnerskab med Hellerup Sejlklub, og dermed en afgørende faktor for den fortsatte udvikling af de stolte traditioner i Hellerup Sejlklub

Læs mere om hvad det koster at være partner med Hellerup Sejlklub, og hvad I får for pengene her

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934