Kapsejlads i Hellerup Sejlklub

Events 2023

Dato Stævne Klasser NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
15. – 16. april Ranglistestævne E-Jolle NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
29. – 30. april Forårsstævne J70 – J80 – CB66 NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
5. – 7. maj Star Danmarksmesterskab Star NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
13. – 14. maj Drage Øresundsmesterskab Drage Aflyst.
3. – 4. juni Ungdomsstævne Optimist-Jolle NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
2. – 3. september OK Nordisk mesterskab OK-Jolle NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
30. september – 1. oktober Skiff stævne 29’er, 49er & 49erFX NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
26. december Julestævne Alt der kan sejle

Se stævner på www.manage2sail.com

Bliv officials ved kapsejladserne

Du og alle andre kan tilmelde jer som official (Læs her om officials) og være med til afviklingen af ovenstående kapsejladser. Som official får man en masse god timer på vandet, lært nogle andre officials at kende, forplejning, en masse solskin, et øget kendskab til kapsejlads, forståelse for vindskift og hvordan en baneledelse håndterer afvikling af kapsejladser på land og vand.

At være med til kapsejladser som officials er derfor sjældent kedeligt. Det gode humør, sejlerglæde og sejlervenner er med til at give dig og alle andre officials oplevelser der mindes og kan læres fra.

Kapsejlads er en kerneaktivitet i Hellerup Sejlklub. Her er kapsejlere og deres pårørende velkomne. Det fornemmer man både på havnen og i klubhuset, hvor både medlemmer, både og indretning signallerer aktivitet og ambition.

Hellerup Sejlklub ønsker at være kendt for at arrangere kapsejladser af høj sportslig værdi i et godt og afslappet miljø. Vi har landets dygtigste kapsejladsledere og – medhjælpere, et hyggeligt og sejlerfokuseret miljø på havnen og fortræffelige faciliteter i vores klubhus med store omklædningsrum m. sauna, en meget stor hal til sejltørring, reparation og fest, for ikke at nævne sejlklubbens veldrevne restaurant med landets skønneste udsigt.

De fysiske rammer på havnen sætter sine naturlige grænser for vores kapsejladser. Vi har derfor valgt at prioritere kapsejladser for jolle- og kølbådsklasser, som har en god forankring i sejlklubben og blandt vores medlemmer højt. I øjeblikket har vi særlig fokus på følgende:

Jolleklasser: 29er, 49er, OK, Contender, Europa-joller

Kølbådsklasser: CB66, J/70, J80, Drage, Star og 606.

Vi udelukker ikke andre klasser, men disse 11 klasser får en særlig høj prioritet.

Vores sportslige ambitionsniveau hænger sammen med vores ressourcer (først og fremmest på havnen). Vi stiler derfor efter et par såvel Danmarksmesterskaber som internationale mesterskaber. Desuden har vi nogle fast tilbagevendende stævner som f.eks. forårsstævnet og afvikler gerne ranglistesstævner for vores prioriterede kapsejladsklasser.

Vi råder generelt over gode følgebåde og vil ikke gå ned på grej. Du kan således forvente høj sikkerhed og kapsejladmæssig kvalitet hvis du deltager i kapsejlads i Hellerup Sejlklub.

Meget store mesterskaber kan med fordel arrangeres i samarbejde mellem Hellerup Sejlklub vores naboklubber KDY og Skovshoved Sejlklub.

Kontakt Kapsejladsudvalget

Ann-Filippa Madsen
Næstformand | Kapsejladschef
Ann Filippa Madsen er et kendt ansigt til stævner, som stævneleder, bane medhjælper mm. Ann Fillipa arbejder med infektionskontrol indenfor sundhedsvæsnet.
Ann-Filippa Madsen
Næstformand | Kapsejladschef

Voluptas etiam non architecto impedit pulvinar? Per, scelerisque occaecati tristique, primis quas curabitur magnis cubilia. Iusto orci eius amet hic? Curae potenti phasellus iaculis? Modi quam at dignissimos diamlorem eiusmod. Scelerisque pharetra explicabo inventore nemo conubia, inceptos justo magni ut montes nisi? Hac veniam curae culpa eros molestias, quas assumenda.

tlf. 31 41 65 77
naestformand@hellerupsejlklub.dk
Luk

Følg med

Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.
Skriv til os

39622934