Hold og tilmelding

Træningen i Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling er opdelt i grupper, der er sammensat efter den valgte bådtype. For optimisterne er der desuden en opdeling efter sejlernes niveau. Nye sejlere starter som C-sejlere, og så rykker man op som først B-sejler og til sidst A-sejler. Man er typisk C-sejler i et til to år, før man rykker op.

Træningen er tilrettelagt sådan, at alle optimistjoller sejler mandag og onsdag, mens E-jollerne og 29’erne træner tirsdag og torsdag. Træning for kølbådssejlere har varieret afhængig af tilgængeligheden af klubbens kølbåde, som Juniorafdelingen deler med klubbens øvrige medlemmer.

Den enkelte træningsaften starter med skippermøde på land, hvor der gives instruktioner om dagens sejlads. Herefter følger træningen på vandet, og træningen afsluttes med endnu et skippermøde på land, hvor dagens træning evalueres. Det er trænerne for de enkelte hold, der fastsætter de præcise tidspunkter for skippermøderne, og meddeler sejlerne, om de skal være tilrigget og omklædte, når skippermødet begynder.

Optimist Sæsonstart 2024

Der opkræves et træningsgebyr for deltagelse i den faste ugentlige træning. Træningsgebyret kommer oven i det faste årlige kontingent til Hellerup Sejlklub.

Klasse Træningsgebyr pr. år
Optimistjolle kr. 1.950
E-Jolle kr. 1.950
29er kr. 1.950
HSJ Kølbåde kr. 1.000

Sejlads i WASZP forudsætter clearing samt indløsning af WASZP Sæsonkort.

Tilmelding til træning samt leje af joller og havnepladser for privatejede joller sker i Holdsport, og jeres kontaktpersoner vil hjælpe jer med at I bliver tilmeldt det rigtige hold.

For tilmelding på hold, leje af båd eller leje af plads, kontakt vores juniorafdeling på junior@hellerupsejlklub.dk

Hvis du har egen båd, kan du også leje en plads på Hellerup Havn. Priserne er for en hel sæson:

Bådtype Pladsleje pr. år
Pladsleje 29’er kr. 2.000
Pladsleje Optimist kr. 750
Pladsleje ILCA kr. 1.350
Pladsleje Europajolle kr. 1.350

 

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934