Bliv medlem af Hellerup Sejlklub

Bliv medlem af Hellerup Sejlklub og bliv en del af Danmarks foretrukne sejlklub. Uanset om du er erfaren sejler eller du vil til at lære det gode sejlerliv, om du har din egen båd eller du ikke har, er du velkommen i fællesskabet for aktive sejlere i Hellerup Sejlklub. Her er altid liv.

Som medlem i Hellerup Sejlklub får du afgang til et klubliv, hvor du i fællesskab kan dyrke sejlsport hele året. Vi har forskellige sejlbåde du kan sejle i afhængig af, om du er til kapsejlads eller tursejlads. Fælles for dem alle er, at du som medlem vil blive en del af et team om bådene, hvor vi sejler og hygger sammen, og hvor vi er fælles om at vedligeholde bådene, som du også skal tage del i, hvis du vil sejle i klubbens bådene. Du kan selvfølgelig også sejle i din egen båd.

Som medlem har du også adgang til vores klubfaciliteter fra stor sejlhal, omklædningsfaciliteter med sauna, tørreskab og mulighed for at leje skab, til privilegeret adgang til vores klubrestaurant, hvor du får rabat som medlem.

Hellerup Sejlklub er drevet næsten 100% af frivillige kræfter. Det er derfor vigtigt at du går ind i Hellerup Sejlklub med den forståelse, samt et ønske om at bidrage til fællesskabet med det du kan.

Du får også mulighed for at deltage i vores mange arrangementer så som sejlerkurser, ture og fester. Nedenfor ser du en liste med mange af de ting et aktivt medlemskab af Hellerup Sejlklub giver adgang til:

 • At sejle under Hellerup Sejlklubs stander
 • Lære at sejle i klubbens sejlerskole
 • Købe årskort til klubbens både. Se priser her
 • Tilmelde dig træning i klubbens både (J/80,J/70,606,joller mm.)
 • Benytte vores store sejlhal og øvrigt klublokaler
 • Deltage i HS aktiviteter – træning, foredrag, kurser, fester mm.
 • Deltage og have stemmeret ved Generalforsamlingen
 • Sidde ved medlemsbordene i restaurant Hellerup Sejlklub
 • Få 10% rabat i restaurant Hellerup Sejlklub
 • Benytte træningsfaciliteter (træningsrum og multisal)
 • Svømning i Kildeskovshallen i vinterhalvåret
 • Leje klubbens lokale til fester og andre private arrangementer.
 • Og meget meget mere!

Vigtigt omkring Sejlerskolen

Sejlerskolen i Hellerup Sejklub oplever meget stor tilstrømning af medlemmer og elever, der ønsker at tage duelighedsbevis. Det betyder at vi har venteliste på optagelse i sejlerskolen.  Sejlerskolens Venteliste er kun åben for medlemmer, så derfor må du først melde dig ind i klubben.

Det kan være klogt at kontakte kontoret, før du melder dig ind. Vi kan ikke altid love, at der er plads på Sejlerskolens kurser!

2. november 2023: 1. vinters kursus i “Sømandskab & Tovværk” er fyldt HELT OP. Der er ikke plads til flere elever.

Hvis du ønsker at lære at sejle på vores sejlerskole, men ikke ønsker at melde dig ind nu, kan du skrive dig på Sejlerskolens Interesseliste i Holdsport. Sejlerskolen kontakter dig, når der er plads. Det er dog en stadig forudsætning for optagelse på Sejlerskolen, at du melder dig ind i klubben ved tildeling af plads.

Du er naturligvis velkommen til at melde dig ind i klubben allerede i dag, og i mellemtiden gøre brug af klubbens øvrige tilbud samt blive en del af klubbens herlige fællesskab.

Vigtig information vedr. indmeldelse af børn uden tidligere sejlerfaring

Hvis du ønsker at indmelde et barn til sejlads i optimistjolle, skal du være opmærksom på følgende
a) Barnet kan starte det år hvor barnet fylder 8 år
b) Barnet skal kunne svømme 200 meter
c) Som udgangspunkt starter Hellerup Sejlklub nye optimisthold op hvert år omkring årsskiftet. Det gør vi for at sikre at alle nye sejlere får den nødvendige teoretiske og praktiske færdigheder, inden vi slipper jeres børn fri på vandet.
Der kan være venteliste til optimistsejlads, hvorfor vi opfordrer jer til at skrive jeres barn på venteliste. Vi kontakter dig, når der er plads på næste opstartshold. Link til venteliste for nye optimistsejlere

Hvis du har spørgsmål vedrørende børn i Hellerup Sejlklub, er du altid velkommen til at skrive til junior@hellerupsejlklub.dk

Vigtigt omkring priser

Flere af klubbens aktiviteter kræver yderligere booking og/eller betaling. Der skal således påregnes ekstra udgifter såfremt du ønsker at indløse sæsonkort til sejlads i klubbens både, deltage i undervisning på klubbens sejlerskole, indgå i organiseret træning for juniorer eller voksne osv.

Prisen for et aktivt medlemskab er 1.850 kr årligt (2023). Dog kan man få medlemskabet til det halve (925 kr) hvis man opfylder et af følgende kriterier:

 • Du er fyldt 65 år
 • Du har en ægtefælle/samlever der i forvejen er medlem af Hellerup Sejlklub
 • Du er under 18 år og har en søskende, der allerede er medlem og under 18 år.
 • Du er medlem af en anden Sejlklub, der hører under Dansk Sejlunion
 • Du har bopæl udenfor postnummer 1000-4990
 • Du har bopæl i postnummer 37xx (Bornholm) eller 39xx (Grønland)

Kontingentet i Hellerup Sejlklub betales for et år ad gangen. Året (sæsonen) i Hellerup Sejlklub løber fra 1. oktober til 30. september det efterfølgende år. Ved indmeldelse efter 1. juli er der halv pris ift. nedenstående priser

Man kan også vælge at blive passivt medlem (støtte medlem) – det koster 925 kr.

Ved indmeldelse gælder, at man skal betale et indskud på halvdelen af ens årlige kontingent. Hvis man melder sig ind, og ens ægtefælle i forvejen er medlem, gælder det således at indskuddet bliver reduceret til 462,50 kr.

Ved indmeldelse efter 1. juli betales der kun halvt kontingent for det første år.


Din ansøgning om medlemskab vil blive behandlet af klubben, så snart indskud samt første års kontingent er betalt. Betaling skal ske direkte til klubbens konto i Nordea reg.nr. 0111 kontonr. 8303108481 eller via MobilePay til 45197. Mærk indbetalingen med “Nyt medlem, NAVN”

Du vil blive kontaktet af klubben når din ansøgning er behandlet. Dette sker normalt inden for en uge


Hvis du har nogle spørgsmål kan du kontakte Hellerup Sejklub på kontor@hellerupsejlklub.dk. Bemærk at mails bliver besvaret indenfor kontorets åbningstider.

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934