Junior & Ungdom

Er du mellem 8 og 25 år, og ønsker du at lære at sejle?
… Så er Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling stedet for dig at starte!

Rigtigt mange sejlere, har startet deres sejlerliv i Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling (HSJ), og HSJ er i dag en af de største junior- og ungdomsafdelinger i Danmark, og Hellerup Havn summer hver eneste dag af aktivitet for medlemmer i denne gruppe.

Vi sætter en ære i, at skabe de bedst mulige forudsætninger for at klubbens børn og unge, kan udvikle sig som ansvarlige og kompetente sejlere – uanset om det er kapsejladsbanerne der trækker eller om det er drømmen om sejlture i danske eller fjerne farvande der kalder.

Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling (HSJ) skal være det foretrukne sted at sejle for aktive unge jolle- og kølbådssejlere.

“Vi skal tilbyde vores junior- og ungdomssejlere gode oplevelser og høj kvalitet træning i joller og kølbåde, som passer til dem. Der skal i Hellerup Sejlklub være relevante tilbud til alle mellem 8 og 25 år.”

Tomas Krüger Andersen, juniorleder

Den daglige træning varetages af vores dygtige og engagerede trænere, som alle har den fornødne baggrund til at sikre sejlerne sikker og udbytterig træning.

Vores juniorsejlere har mulighed for at deltage i weekend-, pinse- og sommerture samt i kapsejladser i både ind- og udland. Juniorerne har fra 13 års-alderen mulighed (og tradition) for at opnå duelighedsbevis ved at gennemføre en teoretisk og praktisk prøve.

Hellerup Sejlklub prioriterer ungdomsarbejdet meget højt og tilfører ungdomsarbejdet betydelige ressourcer. Klubben har siden 2009 været udpeget af Dansk Sejlunion som Ungdomsvenlig Sejlklub og i 2018 indgik Hellerup Sejlklub og Dansk Sejlunion en aftale, som gjorde Hellerup Sejlklub til et såkaldt Sportsligt Udviklingsmiljø, der skal understøtte klubbens arbejde med udvikling af ungdomstalenter.

Er du over 18 år, kan du også få din sejleruddannelse i Voksensejlerskolen.

Kontakt Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling

  Følg Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling på Facebook | HSJ Optimist Facebook Gruppe

Tomas Krüger Andersen
Juniorleder
Tomas er juniorleder og far til 2 sejlere i HS. Tomas har været med til at sætte skub i junior-jolleafdelingen over de senere år og står for koordination af træning, trænere mv.
Tomas Krüger Andersen
Juniorleder

Voluptas etiam non architecto impedit pulvinar? Per, scelerisque occaecati tristique, primis quas curabitur magnis cubilia. Iusto orci eius amet hic? Curae potenti phasellus iaculis? Modi quam at dignissimos diamlorem eiusmod. Scelerisque pharetra explicabo inventore nemo conubia, inceptos justo magni ut montes nisi? Hac veniam curae culpa eros molestias, quas assumenda.

tlf. 31 41 65 77
junior@hellerupsejlklub.dk
Luk
Simon Mørup-Petersen
Foil, Holdsport og Juniorudvalg
Simon Mørup-Petersen har siddet i Hellerup Sejlklubs bestyrelse siden 2016. Simon er aktiv kapsejler i CB66 og ekspert i "holdsport" hvorigennem tilmelding til holdtræning foregår.
Simon Mørup-Petersen
Foil, Holdsport og Juniorudvalg
holdsport@hellerupsejlklub.dk
Luk
Frederik Højgaard Berg
Fundraising, HSJ Køl, Junior og Ungdom
Frederik Berg (1995) er aktiv kapsejler i J/70 og J/80. Privat har Frederik en X båd, og arbejder med teknologi indenfor restaurationsbranchen.
Frederik Højgaard Berg
Fundraising, HSJ Køl, Junior og Ungdom
fundraising@hellerupsejlklub.dk
:
Luk

Bådtyper i Hellerup Sejlklubs Junior- og Ungdomsafdeling

Optimistjollen

De fleste sejlere starter deres rejse i Optimistjollen.
Optimistjollen er en lille og sikker båd, og den giver børnene mulighed for at lære såvel basale sejlkompetencer såvel som avancerede kapsejladstekniker. Båden sejles af sejlere i alderen 8-13 år.

Der er rigtigt mange timers sjov sejlads i optimistjollen, og de sejlere husker deres tid i optimistjollen resten af deres liv.

I Hellerup Sejlklub starter vi nye opti-hold op hvert år omkring april måned. Vi optager ca. 20 nye sejlere pr. år. Hellerup Sejlklub råder over et større antal klubjoller, som kan lejes af sejlerne det første år i klubben.

Læs mere om opstarten i optimistjollen i Hellerup Sejlklub.

Venteliste til Optimistsejlads

Europajollen

Når unge sejlere vokser ud af Optimistjollen, er E-Jollen det ideelle næste skridt. Hellerup Sejlklub tilbyder et stort og dynamisk miljø for E-Jollesejlere. Europajollen er kendt for sin tekniske kompleksitet og udfordrende karakter, hvilket tiltaler dem med kapsejladsambitioner.

Vi er stolte af at have en af Danmarks største flåder af E-Joller, alle privatejede. Dette skaber et spændende fællesskab af dedikerede sejlere, der deler deres passion og erfaringer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores sejladstrænere og erfarne medlemmer hjælpe dig med at udforske Europajollen og kapsejladsverdenen. Velkommen til en verden af sejlsport og udfordringer i Hellerup Sejlklub!

29er’en

Sejlads i 29er-både er en spændende og udfordrende måde at opleve sejlads på, og Hellerup Sejlklub tilbyder muligheden for medlemmerne at prøve det på egen hånd. 29er-båden er en højtydende to-mands jolle, der er designet til at sejle hurtigt og let på vandet, hvilket kræver et højt niveau af sejleteknik og teamwork.

Som en sejlklub med fokus på sejlsport og vandsport generelt, er Hellerup Sejlklub det perfekte sted for medlemmerne at lære og forbedre deres sejladsteknikker i 29er-både. Bådene er tilgængelige for udlejning og træning under kyndig vejledning fra klubbens erfarne instruktører.

29er-bådene er også en populær bådtype i mange sejlsportskonkurrencer og kan tilbyde medlemmerne en god mulighed for at træne til og deltage i lokale og nationale sejlsportsbegivenheder.

 

WASZP

WASZP er det seneste skud på stammen i Hellerup Sejlklub. WASZP er en foilende jolle, som leverer sejl-oplevelser ud over det sædvanlige.

Så snart jollen får fart på, løfter den sig ud af vandet og accellererer til hastigheder op mod 20 knob. Jollen stiller store krav til sejlerens færdigheder, men mestrer man først teknikken, bliver man tryllebundet af denne måde at sejle på.

WASZP sejles typisk af erfarne sejlere i alderen 12-25 år, men klubbens fire WASZP er delt på tværs af afdelinger, så det er ikke usædvanligt at se klubbens ældre sejlere prøve kræfter med jollen.

 

J70 Sportsbåd

I Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling tilbyder vi sejlads i klubbens J70’ere.

J70’eren er en hurtigt sejlende sportsbåd, der er fantastisk sjov at sejle for såvel nyere som meget erfarne sejlere.

Båden sejles typisk af 4-5 sejlere, og i HSJ stiller vi altid en erfaren skipper til rådighed, således at vores sejlere har de bedste forudsætninger for at lære at håndtere båden.

J70’eren er den hurtigst voksende sportsbådsklasse i verden, og i Danmark anvendes båden blandt andet til Sejlsportsligaen, hvor Hellerup Sejlklub er repræsenteret i 1. Division.

Hellerup Sejlklub har fire J70’ere.

Venteliste til HSJ Køl

Video fra HSJ Sommerlejr 2022

HSJ forsøger hvert år at afholde en sommerlejr for klubbens sejlere. Sommerlejren har fokus på sjov og leg på vandet, og igennem ugen kommer sejlerne til at stifte bekendtskab med flere forskellige bådtyper.

Se videoen fra sommerlejren i 2022, for at få et indtryk af stemningen i HSJ.

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934