Klubbåde – Forsikring – Selvrisiko

Baggrund:

Klubben har forsikret alle både på forskellig vis. Udgangspunktet er at kølbåde, motorbåde og dyre joller er forsikret med ansvar og kaskoforsikring. Her er selvrisikoen 10.000 kr. ved enhver skade.

Zoom, Feva, Optimistjoller samt SUP boards er ansvarsforsikret med en selvrisiko på 3.500 kr.

Generelt er selvrisiko de seneste år hævet, idet der har været anmeldt mange skader. Oprindeligt er forsikringen etableret med en selvrisiko på 5.000 kr.

Der har på forskellige tidspunkter været flere forskellige opfattelser af hvem og hvornår der skal betales selvrisiko, såfremt der forvoldes skade i forbindelse med sejlads i klubbens både.

Derfor er det kølbådsudvalget opfattelse at der laves et sæt retningslinier og disse kommunikeres på hjemmeside mv. således at alle kender den økonomiske konsekvens ved en skade på en af klubbens både.

 

Hvornår opkræves selvrisiko:

 

Såfremt der forvoldes skade på en af klubbens både i forbindelse med kap- og tursejlads opkræves der max. 7.500 kr. i selvrisiko.

Er er skipper i forbindelse med kap- eller tursejlads ansvarlig for skade på 3. mand båd opkræves der selvrisiko på max. 7.500 kr.

Bestyrelsen kan vælge at nedsætte eller undlade at opkræve selvrisiko afhængig af omstændighederne ved skaden.

Der opkræves således ikke selvrisiko ved skader, som opstår i forbindelse med undervisning på sejlerskolen og øvrig uddannelsessejlads i perioden fra standerhejsning til og med uge 41.

 

Skulle der ske en ulykke, der skal meldes til forsikringen, skal en skadesrapport udfyldes og sendes til bestyrelsen på bestyrelse@hellerupsejlklub.dk snarest muligt efter uheldet. En skadesrapport kan hentes her: Skadesrapport

 

HS Kølbådsudvalg

Januar 2022

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

 

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

Skriv til os

39622934