Sejladstilbud for voksne

Hellerup Sejlklub tilbyder et bredt udvalg af sejladstilbud til voksne, herunder sejlerskole, sejlads i sportsbåde som J/70 og J/80 og sejlads i større kølbåde.

Omkring klubbens både er der tilbud om kurser og træning i alt fra begyndersejlads til avanceret sejlads, herunder navigation, bådpleje og sikkerhed på vandet. Dette giver mulighed for at lære og forbedre ens sejlfærdigheder og blive en del af fællesskabet i klubben.

606, der er en mindre kølbåd til dagssejlads, der kan bruges af alle.

Sportsbåde som J/70 og J/80 er velegnede til både begyndere og mere erfarne sejlere og er kendt for deres hastighed og manøvredygtighed. Disse både er også populære til kapsejladser og giver en spændende og udfordrende oplevelse for sejlsportsentusiaster.

Hellerup Sejlklub har også større kølbåde, der er velegnede til længere sejladser og ture. Disse både er perfekte til at udforske de smukke områder i Øresund og resten af Danmark, og giver mulighed for at sejle med familie og venner.

Uanset hvilken type sejlads man foretrækker, tilbyder Hellerup Sejlklub et inspirerende miljø, hvor man kan dyrke sin passion for sejlsport og samtidig møde ligesindede mennesker.

606

Lær at sejle i sejlerskolen

Sejlads i sportsbåde

Sejlads i turbåde

Windsurfing og Stand Up Paddle

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

 

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

Skriv til os

39622934