Stand Up Paddle i Hellerup Sejlklub

SUP i Hellerup Sejlklub – sådan kommer du med

Som medlem af Hellerup Sejlklub har du 2 muligheder for at komme på SUP i Øresund. Du kan tilkøbe adgang til klubbens udstyr med et lille sæsonkort – eller du kan leje en plads til dit private board.

Uanset om du er medlem i forvejen eller overvejer et medlemskab, så kan du finde os i Facebook-gruppen: Hellerup Sejlklub SUP. Du kan også skrive til os på sup@hellerupsejlklub.dk eller, når du er indmeldt, blot tilmelde dig direkte i Holdsport: Hellerup Sejlklub SUP.

Du kan for det meste også finde os om onsdagen kl. 17.30 ved containerne ved Hellerup strand. Du meget velkommen forbi til en snak om, hvor hurtigt vi kan få dig med på boardet.

Hvad får jeg ud af mit medlemskab?

Du er på sigt selv med til at forme tilbuddet. Vi er nemlig en forening, drevet af medlemmerne, med det formål at dele glæden ved vandsport. Derfor er tilbuddet lige præcis dét vi sammen gør det til!

Onsdag kl. 17.30 har vi i hele sommersæsonen ’klubaften’ med fokus på fællesskabet. Der er altid instruktører til stede og vi er en god blanding af nye, erfarne, unge og ældre. Når stemningen er til det spiser vi i sejlklubben.

Intro forløb i SUP afholdes løbende – skriv til os på mail. Du kan også holde øje med vores Facebook-gruppe, hvor der typisk i starten af sæsonen vil blive annonceret mulighed for at følges med flere nye. Når du mestrer teknik, balance, navigation på vand, sikkerhed og håndtering af udstyr kan du blive ’frigivet’ med mulighed for at bruge klubbens udstyr på egen hånd.

Mandagstræning kl. 17.00 er for øvede med fokus på konkurrencedisciplinerne langdistance, tech og sprint. Fra sæson til sæson ser vi på tilslutningen til at hyre trænere udefra (med egenbetaling) – fx til specifik konkurrence- og/eller juniortræning.

Vi deltager i stævner og social-arrangementer. Klubben har også en board-trailer, så vi kan tage på udflugter i en større gruppe. Mulighederne er mange og initiativet er også dit – så hvis der er noget du savner, så er det bare at stikke padlen i vejret. Der er som regel andre, der gerne stiller op sammen med dig 😉

Øresund er et mekka for SUP

Øresund ud for Hellerup havn har gode forhold til SUP. Langs kysten er vandet lavt og klart, så du kan næsten altid både nå og se bunden et godt stykke ud.

I fralandsvind er vandet fladt og der er læ tæt ved kysten, så der kan (næsten) altid trænes. Padler du 50-100 meter fra kysten befinder man sig mellem 2. og 3. revle, hvor vanddybden som regel ikke mere end 1,5 meter.

I pålandsvind, bliver bølgerne større, og med lidt øvelse kan der surfes på vores mindre SUP-boards, der er lavet specielt til sjov i bølgerne.

Hvad er SUP?

SUP er forkortelsen af ’Stand Up Paddle’ – du  står på et board og bruger en paddel til at navigere og komme frem. SUP er forholdsvis nem at lære og alle kan være med. Du skal kunne svømme mindst 200 meter og ikke være bange for vand.

SUP er træning for hele kroppen. For at holde balancen på boardet, skal alle muskler i brug og fordi du er alene på boardet, kan du selv bestemme, hvor hårdt det skal være fra gang til gang. Du får altså det hele på én gang – træning af balance, muskler og kondition.

 Følg Hellerup Sejlklub SUP på Facebook

Lene Semberlund
Kontaktperson for HS SUP
Lene Semberlund
Kontaktperson for HS SUP
sup@hellerupsejlklub.dk
Luk
SUP 2
Kontaktperson for HS SUP
SUP 2
Kontaktperson for HS SUP
sup@hellerupsejlklub.dk
Luk

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

 

Skriv til os

39622934