Sportsbåde i Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub har fire J/70 sportsbåde, der skal give klubbens aktive sejlere et attraktivt tilbud om sejlads i tidssvarende klubbåde.

J/70’eren er en mindre kølbåd, der er designet til at opfylde et stigende behov for en nem, højtydende One Design båd, der er både er sjov og stabil at sejle, let at trække bag en bil (når man eksempelvis skal til stævne) og let at rigge til. Bådtypen er på rekordtid blevet globalt udbredt med mere end 1.100 både. I Danmark – og en række andre europæiske lande – er den valgt som den båd, der danner ramme om de nationale sejlsportsligaer.

En række sejlklubber – med Hellerup Sejlklub som den første i Danmark – har valgt at satse på J/70’eren for derved at puste nyt liv i flåden af klubbåde og tiltrække yngre sejlere. J/70’eren giver på samme måde som andre sportsbåde mulighed for at opleve en båd, der planer, hvilket kan få smilet frem hos enhver aktiv sejler!

Båden har et moderne design med et stort cockpit, der giver gode arbejdsforhold for besætningen på fire. Den har kulfibermast og bovspryd, hvorfra den store gennakker sættes. På kryds sejles med storsejl og fok.

I Hellerup Sejlklub holdes intern udtagelse til Sejlsportsligaen i vores J/70’ere, og alle medlemmer opfordres til at danne besætninger og være med til at kæmpe om en plads. Hellerup Sejlklub bakker op omkring – og var i øvrigt den første vinder af – Sejlsportsligaen. Hellerup Sejlklub bakker naturligvis også op omkring etableringen af en nye tiltag, f.eks WOW, Youngsters og Blue Brothers.

Sejlads i J70

Hellerup Sejlklub har fire J70’ere, som anvendes til….

Følg Hellerup Sejlklub J70 på facebook

Sejlads i J80

Hellerup Sejlklub har 3 J80, som anvendes til….

Følg Hellerup Sejlklub J80 på facebook

Hellerup Sejlklub i Sejlsportsligaen

abc….

Kontakt Hellerup Sejlklub Sportsbåde

  Følg Hellerup Sejlklub J70 på Facebook Følg Hellerup Sejlklub J80 på Facebook

Henrik Linde
Kontakperson for J70
Henrik Linde
Kontakperson for J70
j70@hellerupsejlklub.dk
Luk
Anders Hansen Høeck
Kontakperson for J70
Anders Hansen Høeck
Kontakperson for J70
j70@hellerupsejlklub.dk
Luk
Bjørn Anker Møller
Kontakperson for J80
Bjørn Anker Møller
Kontakperson for J80
j80@hellerupsejlklub.dk
Luk

Kommende aktiviteter

Se alle aktiviteter

Følg med

Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.
Skriv til os

39622934