Windsurfing

I Hellerup Sejlklub har vi en aktiv flåde af Windsurfer LT som sejler kapsejlads hver tirsdag og som deltager i stævner i udlandet. Vores tilbud inkluderer Windsurfer LT, IQ Foil og Wingfoil.

I HS kan du lære at windsurfe eller komme med og sejle ræs hvis du allerede er erfaren. Så uanset niveau har vi et tilbud til dig.

Windsurfer LT er en stor International entype klasse med flere hundrede deltagere til WM og EM. Boardet er velegnet til både begyndere og erfarne surfere. Boardet er stabilt og nemt at håndtere, hvilket gør det ideelt til indlæring af windsurfing.

De erfarende Windsurfer LT sejlere deltager i tirsdags sejladserne på lige fod med sportsbådene og Contender jollerne.

IQ Foil er en foilboard, der er designet til windsurfing. Foilboardet er letvægt og har en hydrofoil, der giver surfere mulighed for at flyve over vandet og opnå højere hastigheder. Dette gør det til en spændende og udfordrende sport for erfarne surfere. IQ FOIL er også den olympiske klasse i henholdsvis 2024 og 2028 og benyttes i dag som boardet til DBOs rangliste stævner hvis vinden er laver end 8 ms.

Wingfoil er en nyere vandsport, hvor man bruger en vinge til at flyve over vandet på et board. Denne sport kræver balance og koordination, men det er en fantastisk måde at opleve vandet på og føle sig fri og vægtløs.

Klubben tilbyder undervisning og træning til alle niveauer, så uanset om du er nybegynder eller en erfaren windsurfer, vil du kunne finde noget, der passer til dig. Desuden har klubben et stort udvalg af udstyr, så du behøver ikke at eje dit eget board for at kunne deltage.

Vi følger Dansk Sejlunions Sejler skole og har derfor inddelt vores medlemmer i niveauer. Hvis du er begynder vil du typisk skulle deltage i et intro forløb som er to formiddage i en weekend og derefter er der mulighed for at få instruktion mandag og torsdag. Er du Niveau 2 eller over- kan du frit benytte klubbens udstyr men dog således at I altid er 2 på vandet.

Kontakt Hellerup Sejlklub Windsurfing

Følg HS Windsurfing på Facebook

Ulrich Mourier Barslev
Kontaktperson for windsurfing generelt og Wing
Ulrich Mourier Barslev
Kontaktperson for windsurfing generelt og Wing
tlf. +45 29915369
windsurflt@hellerupsejlklub.dk
Luk
Søren Skov
Kontaktperson for IQ Foil
Søren Skov
Kontaktperson for IQ Foil
iqfoil@hellerupsejlklub.dk
Luk
Søren Fløe Svenningsen
Kapsejlads for Windsurfer LT
Søren Fløe Svenningsen
Kapsejlads for Windsurfer LT
LT@surfingsen.dk
Luk

IQ Foil

IQ Foil er en type windsurfing-udstyr, der inkluderer en speciel type windsurfingbræt og en flydende “foil” (vinge), monteret under brættet. Foilen giver mulighed for at løfte brættet og sejle på vandet med mindre modstand, hvilket skaber en mere flydende og glidende sejloplevelse. IQ Foil-udstyret kræver lidt erfaring og teknik for at mestre, men kan tilbyde en spændende og udfordrende måde at udøve windsurfing på.

Wing Foil

Wing foil er en relativt ny vandsport, der er blevet stadig mere populær i sejlsportsverdenen. Det involverer en wing (vinge), som er en slags håndholdt oppustelig kite, der bruges til at trække en windsurfingbræt med en flydende foil (vinge) monteret under.

I Hellerup Sejlklub kan wing foil-udstyret tilbyde medlemmerne en spændende og udfordrende måde at opleve vandsport på. Som en sejlklub med fokus på sejlsport og vandsport generelt, kan Hellerup Sejlklub drage fordel af at tilbyde wing foil-udstyret til medlemmerne, da det kan tiltrække nye medlemmer og samtidig give eksisterende medlemmer mulighed for at prøve noget nyt og anderledes.

Wing foil-udstyret kræver lidt erfaring og teknik for at mestre, men kan tilbyde en helt unik oplevelse på vandet. Det giver mulighed for at bevæge sig med en kombination af vind, bølger og kraft fra vingen, og det kræver både fysisk styrke og koordinationsevner.

Windsurfer LT

Windsurf LT er entype windsurfing-udstyr, der er velegnet til både begyndere og mere erfarne windsurfere. Det inkluderer et stabilt bræt, der er let at manøvrere og en passende størrelse sejl, der kan tilpasses forskellige vindforhold.

I Hellerup Sejlklub kan Windsurf LT-udstyret tilbyde medlemmerne en god mulighed for at lære og forbedre deres windsurfing færdigheder. Som en sejlklub med fokus på sejlsport og vandsport generelt, kan Hellerup Sejlklub drage fordel af at tilbyde Windsurf LT-udstyret til medlemmerne, da det kan tiltrække nye medlemmer og samtidig give eksisterende medlemmer mulighed for at opgradere deres færdigheder.

Windsurf LT-udstyret er velegnet til windsurfere på forskellige niveauer, da det er let at styre og samtidig giver mulighed for at udvikle mere avancerede teknikker. Brættet er også stabilt, hvilket gør det til en god mulighed for begyndere, der ønsker at lære at windsurfe uden at blive overvældet af en stor og udfordrende windsurfingbræt.

 

 

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

 

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

Skriv til os

39622934