Information om opstart i optimistjollen

At sejle optimistjolle i Hellerup Sejlklub er super sjovt, og du kommer til at lære en hel masse om vind, vejr, sejl og sømandskab. For rigtigt mange bliver dette starten på en livslang rejse i sejlsportens verden, og vi vil gøre alt vi kan for at gøre dette til en god og tryg oplevelse for dig.

Processen for at komme til at sejl optimistjolle i Hellerup Sejlklub er, at skrive dit barn op på ventelisten til opti-sejlads. Omkring nytår starter vi processen med at bestykke holdet til opstart i den kommende sæson, og vi vil i den forbindelse kontakte alle på ventelisten.

Hvis du ønsker at starte op midt i sæsonen, bedes du kontakte vores juniorafdeling på junior@hellerupsejlklub.dk

Vigtig information omkring opstarten:  

 • Børn kan starte til opti-sejlads fra det år hvor de fylder 8 år
 • Børnene skal være trygge ved vand, og kunne svømme 200 meter frit 
 • De nye sejlere træner mandage og onsdage kl 16:30 – ca. 19:30 
 • Indmeldelse i Hellerup Sejlklub foretages via dette link: https://hellerupsejlklub.dk/bliv-medlem/
  Bemærk: Din optagelse er først endelig efter indmeldelse i klubben! 
 • Det årlige kontingent er kr. 1.850, eller kr. 925 hvis søskende allerede er medlem. 
 • I tillæg til det årlige kontingent, skal der betales et træningsgebyr på kr. 1.950 pr. år. Dette opkræves via Holdsport og dækker trænerlønningerne i forbindelse med de faste ugentlige træninger. 
 • Det er muligt at leje en optimistjolle fra Hellerup Sejlklub det første år i klubben. Dette koster kr. 1.500 pr. år. Hvis du ønsker at leje en jolle fra klubben, bedes du sende en mail til holdsport@hellerupsejlklub.dk 
 • Hvis I har egen optimistjolle, kan i leje en landplads på Hellerup Havn via Hellerup Sejlklub. Det koster kr. 750 pr. år. Ligeledes her, skal der sendes en mail til holdsport@hellerupsejlklub.dk for at få tildelt en plads.

Selve sejlsæsonen starter op i april, hvor vandet og luften forhåbentlig er blevet lidt varmere.  Inden da vil vi invitere til en række aktiviteter, mhp at sikre at du er så godt forberedt til din første sejltur som muligt.

Nødvendigt udstyr

Det kræver lidt udstyr, inden du er klar til at sætte dig ned i en optimistjolle for første gang. Der handles masser af brugt udstyr for optimistsejlere, og jeg vil opfordre jer alle til at kigge i følgende Facebookgrupper, inden I løber ud og tømmer sparegrisen for at købe nyt. 

Hellerup Sejlklub – Køb, Salg og Bytte af sejlerudstyr: https://www.facebook.com/groups/1344061165952177
Optimistsejler-forældre i Danmark: https://www.facebook.com/groups/1471787523110404
Køb og salg af optimistjoller, sejl, udstyr, sejlertøj i DK: https://www.facebook.com/groups/1082520748450932

Du skal bruge følgende: 

 1. En svømmevest der passer til din vægtklasse (F.eks noget i denne stil: https://aarhusseashop.dk/baltic-dinghy-pro-jollevest-kajakvest-rod-neon-gul) 
 2. En god og tæt tørdragt – evt. en våddragt til de varme måneder. 
 3. Noget varmt fleecetøj til at have under tørdragten 
 4. Et par gode neoprenstøvler 
 5. Sejlerhandsker

Kommunikation i Hellerup Sejlklub

For at gøre livet en smule lettere for alle, udpeges der hvert år en forældrekontakt for hvert af vores ungdomshold. Kontaktforældrenes opgave er at hjælpe jeres forældre med at få svar på de praktiske spørgsmål, samt at sikre kommunikation mellem forældre, trænere og klubben. 

De primære kanaler for kommunikation i Hellerup Sejlklub er Holdsport og Facebook.  Alle aktiviteter bliver oprettet og vedligeholdt i Holdsport, så det er vigtigt at I løbende følger med der.

Vi vil opfordre alle forældre til at få oprettet en forældreprofil på Holdsport og installere App’en på jeres mobil: https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/spiller-foraelder/profilindstillinger/hvordan-opretter-jeg-en-foraeldreprofil

Vi bruger ligeledes Facebook til at dele diverse nyheder og billeder, og vi har oprettet en særlig Facebook gruppe for opti-sejlerne i Hellerup Sejlklub. Den finder I her: https://www.facebook.com/groups/382009673350044  I kan også læse mere om sejlads i Hellerup Sejlklub’s juniorafdeling her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/ungdom/juniorafdelingen

Tomas Krüger Andersen
Juniorleder
Tomas er juniorleder og far til 2 sejlere i HS. Tomas har været med til at sætte skub i junior-jolleafdelingen over de senere år og står for koordination af træning, trænere mv.
Tomas Krüger Andersen
Juniorleder

Voluptas etiam non architecto impedit pulvinar? Per, scelerisque occaecati tristique, primis quas curabitur magnis cubilia. Iusto orci eius amet hic? Curae potenti phasellus iaculis? Modi quam at dignissimos diamlorem eiusmod. Scelerisque pharetra explicabo inventore nemo conubia, inceptos justo magni ut montes nisi? Hac veniam curae culpa eros molestias, quas assumenda.

tlf. 31 41 65 77
junior@hellerupsejlklub.dk
Luk
Simon Mørup-Petersen
Foil, Holdsport og Juniorudvalg
Simon Mørup-Petersen har siddet i Hellerup Sejlklubs bestyrelse siden 2016. Simon er aktiv kapsejler i CB66 og ekspert i "holdsport" hvorigennem tilmelding til holdtræning foregår.
Simon Mørup-Petersen
Foil, Holdsport og Juniorudvalg
holdsport@hellerupsejlklub.dk
Luk
Frederik Højgaard Berg
Fundraising, HSJ Køl, Junior og Ungdom
Frederik Berg (1995) er aktiv kapsejler i J/70 og J/80. Privat har Frederik en X båd, og arbejder med teknologi indenfor restaurationsbranchen.
Frederik Højgaard Berg
Fundraising, HSJ Køl, Junior og Ungdom
fundraising@hellerupsejlklub.dk
:
Luk

Følg med

#uge42 #efterår #okdinghy #okdinghysailors #hellerupsejlklub
Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

 

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.

Skriv til os

39622934