Juniorafdelingen HSJ

Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling (HSJ) skal være det foretrukne sted at sejle for aktive unge jolle- og kølbådssejlere. Dette gælder både for dem, der har vinderambitioner, og dem der søger det sociale liv på vandet og i klubben, og dem der søger begge dele. Vi skal gøre det muligt – og attraktivt – at starte en sejlerkarriere i HSJ og udvikle et langt sejlerliv herfra.

HSJ er for sejlere fra 8 til 25 år og tilbyder bl.a. træning for Optimist, Zoom8, Europajolle, Feva, 29’er, J/70, J/80 og Drage. For alle juniorsejlere gælder det, at man enten kan sejle i egen båd eller leje en klubbåd (så længe der er både nok).


“Vi skal tilbyde vores junior- og ungdomssejlere gode oplevelser og høj kvalitet træning i joller og kølbåde, som passer til dem. Der skal i Hellerup Sejlklub være relevante tilbud til alle mellem 8 og 25 år.”

Tomas Krüger Andersen, juniorleder


Træningen varetages af vores store gruppe dygtige og engagerede trænere.

Vores juniorsejlere har mulighed for at deltage i weekend-, pinse- og sommerture samt i kapsejladser i både ind- og udland. Juniorerne har fra 13 års-alderen mulighed (og tradition) for at opnå  duelighedsbevis ved at gennemføre en teoretisk og praktisk prøve.

Mange af vores juniorsejlere sejler jolle. Hellerup Sejlklub har desuden tre J/70’ere, to J/80’ere og en Drage, som er til rådighed for juniorafdelingen. Klubbens J/70’ere og J/80’ere indgår i en målrettet satsning på sportsbåde.


Anmod om indmeldelse i Hellerup Sejlklub Junior og Ungdom allerede i dag!


Hellerup Sejlklub prioriterer ungdomsarbejdet meget højt og tilfører ungdomsarbejdet betydelige ressourcer. Klubben har siden 2009 været udpeget af Dansk Sejlunion som Ungdomsvenlig Sejlklub og i 2018 indgik Hellerup Sejlklub og Dansk Sejlunion en aftale, som gjorde Hellerup Sejlklub til et såkaldt Sportsligt Udviklingsmiljø, der skal understøtte klubbens arbejde med udvikling af ungdomstalenter.

Hellerup Sejlklub har en af landets ældste juniorafdelinge, og vi har tradition for at uddanne dygtige sejlere. De fleste af vores juniorer tager duelighedsbevis, og mange juniorer fra HSJ har gjort Danmark ære ved internationale sejladser, ligesom de har hjemtaget mange nationale mesterskaber.

Følg med

Endnu en weekend med super godt humør og flotte resultater 🥳💪😊
Hellerup Sejlklubs optimister vinder alle rækker i Snekkersten Autumn Cup! 
Asger vinder i C-rækken og rykker dermed op som B-sejler.
Isabella vinder i B-rækken, Naveen bliver nr. 3, Divya nr. 4 og Inez nr. 5. Det betyder at Divya og Inez rykker op i A-rækken!
I A-rækken rydder HS bordet med Johan som vinder, Eske som nr. 2 og Carl som nr. 3!
Kæmpe stort tillykke til alle sejlerne med de mange flotte placeringer og oprykninger. Det er så fedt at se den måde i sejler på, og ikke mindst hvordan i holder sammen som hold ❤️ 
HSJ stillede med hele 18 sejlere til start, hvilket i sig selv er en kæmpe succes!
Også stort tak til alle de fantastiske trænere, som hjælper sejlerne på vej! I gør et fantastisk stykke arbejde, og I skal være stolte over de resultater jeres sejlere opnår 🤩🏆🥇🥈🥉
Link til resultater: https://manage2sail.com/da-DK/event/70504a6c-388e-485e-aff5-2c0f2f41cb20#!/results?classId=ed872eb6-4acb-4894-8240-0f224f6c018f
OK DM 2023

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

25 procent medlemsrabat på briller/solbriller | Gratis synstest og måling af øjets tryk.
Skriv til os

39622934