Sæsonkort 2019

Ny prisstruktur for sæsonkort for 2019

Med intentionen om at gøre det enklere for Hellerup Sejlklubs medlemmer at anvende et bredere udsnit af klubbens flåde, samt at gøre administrationen af sæsonkort enklere, har vi valgt at implementere en ny struktur for sæsonkort til klubbens både. Fra og med denne sæson, indløses årskort ikke længere til den enkelte båd, men til en gruppe af både:

Alle Klubbens Både
DKK 2.500

Sportsbåde
DKK 1.700

Store Kølbåde
DKK 1.000

Små Både
DKK 500

J/70

J/80

Drage

Ballad

Drabant 24

X-79

Nordborg 26

Yngling

Laser

Stand Up Paddle (SUP)

Dvs. for kun 2.500 kroner, kan du indløses sæsonkort til at sejle frit i alle klubbens sejlbåde.

Sæsonkort giver ret til at booke både inden for den valgte gruppe til eget brug, når de ikke anvendes til undervisning eller andre klubaktiviteter. Det er naturligvis fortsat en forudsætning, at skipperen er godkendt til bådtypen.

Sejlads over 4 timers varighed, herunder tursejlads med overnatning, kræver en betaling, der fastsættes for den enkelte bådtype.

Brug af både til kapsejlads, udover den ugentlige aftenmatch, samt brug af kapsejladssejl vil også kræve særskilt betaling, iht taksterne for den enkelte bådtype.
Instruktører, bådsmænd og andre frivillige, der påtager sig løbende opgaver i relation til driften af klubbådene får en rabat på kr. 500 uanset valg af sæsonkort. Instruktører behøver naturligvis ikke at indløse årskort for at sejle i klubbens både i forbindelse med undervisning i Sejlerskolen.

For junior og ungdom under 25 år reduceres de viste priser med 50%.

SUP indgår i alle sæsonkort. Hvis man kun ønsker at sejle SUP, indløses sæsonkort til Små Både.

Køb dit sæsonkort allerede nu!

Indløsning af sæsonkort forudsætter naturligvis gyldigt medlemsskab af Hellerup Sejlklub
Instruktører og bådsmænd vil blive kontaktet seperat via mail for køb af sæsonkort samt opkrævning.

Har du spørgsmål til sæsonkort eller brugen af Holdsport, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Normalt Sæsonkort Junior og Ungdom under 25 år
Alle Klubbens Både Køb sæsonkort a' kr. 2.500 Køb sæsonkort a' kr. 1.250