Sommerkursus - Elev på sejlerskolen

For at være sikker på at deltage i sejlerskolens praktiske sejlads, skal du tilmelde dig sejlerskolen (og blive medlem af sejlklubben) den første uge i oktober året før.

Sejlerskolens kurser bliver erfaringsmæssigt meget hurtigt overtegnet. Fra november til marts er der dog en lille mulighed for at deltage i skolesejlads, hvis andre har meldt fra. Fra april er muligheden for fast skolesejlads undervisning i praksis nul. Men du er altid velkommen til at sejle med og få undervisning, hvis der er afbud.

Tilmelding til vinterkurserne og sommerkurset er uafhængig af hinanden. Kontakt klubbens kontor for yderligere oplysninger, åbent onsdage kl. 17.30-19.00.

Optagelse på sommerkurset er afhængig af:

• notering hvert år på venteliste i oktober. Notering på venteliste til sommerkurset den følgende sommer foregår ved udfyldelse af ventelisteblanket, der kun udleveres personligt på klubbens kontor i kontortiden, og returneres til klubben. Noteringen gælder kun, når medlemskontingent er betalt (regnskabsår 1. oktober - 30. september).
  • deltagelse i vinterens kurser med mindst 75 % fremmøde.
  • deltagelse hvert år i øvelsesbådenes forårsklargøring.
  • tilmelding hvert år i marts.
  • sommerkursets elevkapacitet.

Står du på ventelisten til sejlerskolens sommerkursus, og har du medio marts ydet den krævede arbejdsindsats ved forårsklargøringen af Seniorbådene (3-4 gange, (1 gang = ½ dag)), kan du tilmelde dig sommerkurset inden midten af marts. Alle, der står på ventelisten, vil primo marts modtage email med yderligere oplysninger om tilmelding.

Kursustilmeldning: Fra primo marts til ultimo marts via betaling af kursusafgift på 1.200 kr. på WinKAS. Nyt/glemt brugernavn, kodeord? Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mulige sejltider for sejlerskolen er følgende, men sejltiderne i dagtimerne er dog afhængig af instruktørtilmeldingen:

• kl. 09:00 - 11:30, mandag - fredag (sjældent muligt)
  • kl. 12:00 - 14:30, mandag - fredag (sjældent muligt)
  • kl. 15:00 - 17:30, mandag - fredag
  • kl. 18:00 - solnedgang (ca. 20:30 - 21:00), mandag, onsdag, torsdag og fredag

Eventuelt andre (forskudte) sejltider kan senere aftales mellem elever, instruktører og sejlerskoleledelsen. Vi indleder med et orienteringsmøde for alle elever og alle instruktører den sidste onsdag i april.

Tilmeldinger for elever og betaling skal være klubben i hænde ultimo marts (se kalender).

Derefter blander Sejlerskoleledelsen 'kortene' og lægger 'kabalen' med sejltider for den kommende sommer, således vi kan sende svar med posten senest mandag før informationsmødet i april.