Bliv sejler i 606
Sommeraktiviteter

Voksensejlerskolen

Undervisningsforløb og priser

I HS voksensejlerskole undervises elever over 18år i sejlads for sejl med fokus på sikker håndtering af en sejlbåd såvel ude på vandet som ved havnemanøvre m.v. Der undervises m.h.p. at elever består “Duelighedsprøve for fritidssejlere”

Undervisningsforløbet er normalt 2 årigt. To vinterkurser nemlig “Sømandskab og Tovværk” (1.vinter) og “Navigation og Søvejsregler” (2.vinter). Samt to sommersæsoner med praktisk sejlads. Såfremt elever har tidligere sejlerfaring, kan sejlerskolen indstille til praktisk duelighedsprøve efter én sejlsæson.

Eleverne indstilles til praktisk duelighedsprøve, som er først i oktober, hvis de af sejlerskolens ledelse og instruktørerne skønnes at have den fornødne sejladsmæssige kunnen.

Priser: Se dette link SkoleFlow_Okt2018.pdf  Der betales kun for undervisning i praktisk skolesejlads ved fast ugentlig sejltid.

Hvad hvis du har duelighedsbevis eller tilsvarende?

I så fald skal du godkendes til hver båd, du ønsker at sejle. Kontakt bådsmændene v.h.a. dette link https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/sejl-klubbens-baade

Hvis du ikke mener, du er sikker nok som sejler, er du velkommen til at deltage i praktisk skolesejlads enten med fast ugentlig sejltid, som du betaler for, eller ved at benytte sejltiderne som udbydes på Facebook og er gratis.

Plads på sejlerskolen

Hvordan får du plads på sejlerskolen? For det første skal du være medlem af Hellerup Sejlklub. Du kan melde dig ind i klubben via dette link https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/indmeldelse og samtidig tilmelde dig sejlerskolen. ELLER du kan melde dig ind på klubbens kontor onsdage 17-19, og derefter tilmelde dig sejlerskolen. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er muligt året rundt at tilmelde sig sejlerskolen, Men du er ikke nødvendigvis garanteret en fast ugentlig sejltid om sommeren, da sejlerskolen er efterspurgt og har begrænset kapacitet.

Er der plads på sejlerskolen? Nye elever tilmelder sig normalt 1.okt., hvor klubbens kontingentår begynder. Undervisningen i Sømandskab og Tovværk begynder første onsdag i november. Alle pladser til sommerens praktiske sejlads vil oftest være optaget primo oktober. Såfremt elever stopper/tager orlov kan der blive enkelte ledige pladser primo april, hvor skolesejlads planlægges. Der vil sjældent i aug.-sep. være en fast plads til praktisk sejlads. Der er altid plads på sejlerskolens vinterkurser.

Venteliste: Mod en betaling på 100kr kan du uden at være klubmedlem komme på en venteliste. Når der bliver pladser på sejlerskolen bliver man efter tur gjort opmærksom på ledige pladser. Det er ikke nødvendigt at være tilmeldt venteliste. Den er blot tænkt som en service.

Betalingslink til ventelisten https://www.holdsport.dk/team_payments/new?team_payment_group_id=1891

Hvordan får du FAST ugentlig sejltid? Elever med fast ugentlig sejltid skal have

1. Betalt klubkontingent
  2. Betalt for undervisning i praktisk sejlads (2 á 600kr i 2019)
  3. Deltaget i vinterklargøring af klubbens både (ca 12 timer i 2019)
  4. Have tilmeldt dig til fast ugentlig sejltid. Har du primo april ikke modtaget en mail med tilmeldings-link til praktisk skolesejlads, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad gør du, hvis du ikke får fast sejltid? Du er altid meget velkommen til GRATIS at deltage i skolesejlads, når der med kort varsel er ledige pladser. Men du skal selvfølgelig være medlem af Hellerup Sejlklub.

Elever med fast sejltid, som ikke kan udnytte den, er forpligtiget til at tilbyde sejltiden til andre via en lukket Facebook gruppe. Hvis du vil have adgang til denne gruppe, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

En alternativ mulighed er at møde op mandage, onsdage eller torsdage lidt før 18 ved opslagstavlerne. Ofte vil der være en ledig plads på sejlerskolen til dig.

Der udbydes omtrent 5-10 ledige sejltider hver uge.