Sæsonkort 2022

Med intentionen om at gøre det enklere for Hellerup Sejlklubs medlemmer at anvende et bredere udsnit af klubbens flåde, samt at gøre administrationen af sæsonkort enklere, har vi valgt at foretage yderligere forenklinger af strukturen for sæsonkort til klubbens både.
Fra og med 2022, kan der kun indløses 3 typer af sæsonkort til klubbens kølbåde, Laser og SUP.

WASZP & IQ Foil
Sæsonkort
2.950 kr
Køb her.....

Både inkluderet i WASZP Sæsonkort

WASZP    IQ Foil
Stort sæsonkort    
STORT
Sæsonkort
1.800 kr
Køb her.....

Både inkluderet i stort Sæsonkort

J/70      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Ballad - Stæren
X79 - Berntsen    LILLE Sæsonkort
LILLE
Sæsonkort
700 kr
Køb her.....

Både inkluderet i lille Sæsonkort

606      Laser
SUP    

Dvs. for kun 1.800 kroner, kan du indløses sæsonkort til at sejle frit i alle klubbens kølbåde, Laser og SUP, og for kun 500 kroner kan du anvende klubbens 606, Laser og SUP

Sæsonkort giver ret til at booke både inden for den valgte gruppe til eget brug, når de ikke anvendes til undervisning eller andre klubaktiviteter. Det er naturligvis fortsat en forudsætning, at skipperen er godkendt til bådtypen.

Sæsonkort indløses for perioden 1. april - 31. marts det efterfølgende år. Ved køb af sæsonkort efter 1. august reduceres priserne med 50%

Klubbens øvrige joller (Optimist, Zoom, Feva, 29er og WASZP) indgår ikke i ovenstående sæsonkort. Leje af disse både foregår seperat via juniorafdelingen.

Leje af både til tur- og kapsejlads

Sejlads over 4 timers varighed, herunder tursejlads med overnatning, kræver en betaling, der fastsættes for den enkelte bådtype. 

Brug af både til kapsejlads, udover den ugentlige aftenmatch, samt brug af kapsejladssejl vil også kræve særskilt betaling, iht taksterne for den enkelte bådtype. Se priser og køb her

Rabat til instruktører, bådsmænd og unge

Instruktører, bådsmænd og frivillige, der påtager sig faste opgaver i relation til driften af klubbådene får en rabat på kr. 700 uanset valg af sæsonkort.
Instruktører behøver naturligvis ikke at indløse årskort for at sejle i klubbens både i forbindelse med undervisning i Sejlerskolen.

For junior og ungdom under 25 år reduceres de viste priser med 50%. 

For at indløse din rabat, skal du tilmelde dig det relevante hold i Holdsport via ovenstående links, og derefter (inden du betaler) sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvorefter en administrator vi regulere beløbet.

Indløsning af sæsonkort forudsætter naturligvis gyldigt medlemsskab af Hellerup Sejlklub 

Har du spørgsmål til sæsonkort eller brugen af Holdsport, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg