Bliv Bedre Bådfører

Invitation til kursus - Sæson 2017

Bliv Bedre Bådfører.

Kom på vandet en masse gange henover sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.
Invitationen gælder alle medlemmer af HS over 18 år med Duelighedsbevis – typisk de, der har fået Duelighedsbevis de seneste 1-2 år, men f. eks. også medlemmer, der har holdt pause fra sejladsen i længere tid.

Forkundskaber

Deltagelse kræver, at man har sejladskundskaber, så man som fører kan sejle en 606’er fra broen og ud af havnen og tilbage på pladsen, og at man kender og kan anvende de almindelige søvejsregler. Desuden kræves det, at man køber et sæsonkort til at sejle som fører af en 606.

Hvor

Hellerup Sejlklub og 606’erne i Hellerup Havn. Torsdage fra 4. maj til og med 29. juni, og igen torsdage fra 10. august til og med 21. september kl. 18 til solnedgang.

Hvad

Overvejelser før man tager ud – vejr – besætning. Check af båd. Sejlsætning. Udlægning.
Trim af sejl. Brug af fald – bomudhal – cunninghamhal – løjgangshal – agterstagshal.
Brug alle bådens manøvremuligheder – ligge underdrejet, bakke med storsejl, pine båden.
Rebe i havn og til søs. Krydse for fok alene.
Spilersejlads. Mand over bord i hård vind. Gå på grund og få båden let. Ankring
Læg til i fremmed havn. Fortøjning med spring.
Søvejsregler og sømærker. Knob.

500kr

Tilmelding

Send en e-mail til Niels Kjøng – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og indbetal 500kr på Reg. Nr. 0111 Konto 8303 003 683 mærket ”BBB kursus”. Sidste frist for betaling er 6. maj.

Spørgsmål?