Holdoversigt og tilmelding

Træningen i Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling er opdelt i grupper, der er sammensat efter den valgte bådtype. For optimisterne er der desuden en opdeling efter sejlernes niveau. Nye sejlere starter som C-sejlere, og så rykker man op som først B-sejler og til sidst A-sejler. Man er typisk C-sejler i et til to år, før man rykker op.

Træningen er tilrettelagt sådan, at alle enmandsjoller (Optimist, Zoom8 og Europa-joller) og sejler mandag og onsdag, mens tomandsjollerne (Feva og 29’er) sejler tirsdag og torsdag. Træning for kølbådssejlere har varieret afhængig af tilgængeligheden af klubbens kølbåde, som Juniorafdelingen deler med klubbens øvrige medlemmer. Under Corona-krisen har det generelt været nødvendigt at lave løbende tilpasninger af sejltiderne for at kunne overholde de varierende forsamlingsforbud. 

Den enkelte træningsaften starter med skippermøde på land, hvor der gives instruktioner om dagens sejlads. Herefter følger træningen på vandet, og træningen afsluttes med endnu et skippermøde på land, hvor dagens træning evalueres. Det er trænerne for de enkelte hold, der fastsætter de præcise tidspunkter for skippermøderne, og meddeler sejlerne, om de skal være tilrigget og omklædte, når skippermødet begynder.

Hellerup Sejlklub har et antal joller til rådighed, som vi tilbyder vores juniormedlemmer at leje på halvårsbasis. Det er for at sikre, at alle kan komme hurtigt igang. Der er dog mange, der vælger at have egen jolle. En brugt men fuldt brugbar optimistjolle til nybegyndere kan fås fra 3.000-5.000 kr. og kan ofte sælges for et tilsvarende beløb efter brug.

Tilmelding til træning samt leje af joller og havnepladser for privatejede joller sker i Holdsport via nedenstående tilmeldingslink. Hvis holdet er fyldt op, vil du have mulighed for at blive skrevet på venteliste til det pågældende hold. Det er naturligvis en forudsætning at man er medlem af Hellerup Sejlklub.

For tilmelding på hold, leje af båd eller leje af plads, kontakt vores juniorafdeling på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du har egen båd, kan du også leje en plads på Hellerup Havn. Priserne er for en hel sæson:

Pladsleje Pris  
Pladsleje 29'er 1.000,00 kr.  
Pladsleje Optimist 750,00 kr.  
Pladsleje Zoom8 750,00 kr.  
Pladsleje Europajolle 750,00 kr.  
BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg