Undervisningsgebyr juniorafdelingen

Hellerup Sejlklub ønsker at opretholde og fortsat udbygge et højt aktivitetsniveau i Juniorafdelingen. Det kan imidlertid kun lade sig gøre ved at opkræve et undervisningsgebyr, der afspejler, hvor meget den enkelte sejlere bruger klubbens faciliteter og trænere.  Der opkræves derfor et undervisningsgebyr for alle junior- og ungdomssejlere, der modtager undervisning af sejlklubbens trænere. Gebyret er sæsonopdelt og udgør 500 kr. for forårssæsonen og 500 kr. for efterårssæson. For de sejlere, som detlager i vintertræningen, opkræves yderligere 500 kr. herfor.

Om vinteren opkræves desuden et mindre gebyr på 200 kr. for deltagelse i teori og et tilsvarende gebyr på 200 kr. for deltagelse i fysisk træning.

Hellerup Sejlklub håber, at vores juniormedlemmer og deres forældre har forståelse for disse betalinger, der er med til at sikre klubbens økonomiske råderum til at øge vores aktivitetsniveau og udvikle tilbuddene til vores unge medlemmer.