Tursejlads

Korte ture - kom på vandet

For dem som har lyst til at sejle 606 om søndagen kl 1300, så mødes vi ved trappen i HS hvor vi planlægger det videre forløb. Ofte nyder vi en kop kaffe og måske et stykke medbragt kage på terrassen efter sejladsen hvor vi snakker og fortæller historier om hvordan sejlturen forløb.

I kan til- og fra-melde jer her på Doodle siden, samt se hvem der har lyst til at sejle og om der er bådfører, hvilket der sandsynligvis er, men ikke garanteret.

Tilmeld dig her, så ved andre, at de ikke kommer til at gå forgæves.

Når I skriver jeres navn så tilføj venligst gast, sejler eller bådfører, således at alle kan se om der er bådfører nok.

Længere ture - med eller uden overnatning

Vi tager på hyggelige dagture og weekendture i klubbens både. Alt efter hvilken vej vinden blæser går turene til en hyggelig havn i Øresund, hvor vi nyder vores medbragte mad og hinandens selskab. Nogle af turene vil have en bestemt destination eller et tema fx badetur, spilertur, skattejagt eller et bestemt tidspunkt fx pinseturen.

Sådan sikrer du dig en plads på de længere ture

Tilmelding til turene bliver slået op på opslagstavlen ved indgang til klubben ca. to uger før. Tilmelding kan også ske til Charlotte via email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det er muligt at møde op på selve dagen og komme med. Du skal dog være opmærksom på, at de tilmeldte har førsteprioritet til turen.

Bådfordeling

Turskipper fordeler de fremmødte på turdagen primært mhp en fornuftig fordeling af sejlekunnen.  Erfaringen viser, det er hurtigst og bedst.

Turrapport

Der opfordres til at turdeltagerne skriver en lille turrapport til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Turudvalget

Udvalget er altid glad for for nye medlemmer og nye ideer til ture.