Støttefond medlem

HELLERUP SEJLKLUB'S STØTTEFOND Mangler medlemmer!

Fonden, der er stiftet i 1939, har til formål at hjælpe Hellerup Sejlklubs medlemmer med rentefrie lån, til indkøb af mindre sejIfartøj , sejljolle eller sejl, mast eller andet grej.

DU kan støtte fonden ved at melde dig ind. Det koster 50 kr. om året og opkræves automatisk, samtidig med dit kontingent til Hellerup Sejlklub.

Indmeldelsen er lige til! Send mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og medlemsnummer, mærket: Støttefond.

Personer der ikke er medlem af HS, kan også blive medlem af Fonden ved at sende navn, adresse, tlf.nr. og e-post til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket: Støttefond.