Indmeldelse

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer!

Bliv medlem af Hellerup Sejlklub og bliv en del af Danmarks foretrukne sejlklub. Uanset om du er erfaren sejler eller du vil til at lære det gode sejlerliv, om du har din egen båd eller du ikke har, er du velkommen i fællesskabet for aktive sejlere i Hellerup Sejlklub. Her er altid liv.

Som medlem i Hellerup Sejlklub får du afgang til et klubliv, hvor du i fællesskab kan dyrke sejlsport hele året. Vi har forskellige sejlbåde du kan sejle i afhængig af, om du er til kapsejlads eller tursejlads. Fælles for dem alle er, at du som medlem vil blive en del af et team om bådene, hvor vi sejler og hygger sammen, og hvor vi er fælles om at vedligeholde bådene, som du også skal tage del i, hvis du vil sejle i klubbens bådene. Du kan selvfølgelig også sejle i din egen båd. 

Som medlem har du også adgang til vores klubfaciliteter fra stor sejlhal, omklædningsfaciliteter med sauna, tørreskab og mulighed for at leje skab, til privilegeret adgang til vores klubrestaurant, hvor du får rabat som medlem. 

Hellerup Sejlklub er drevet næsten 100% af frivillige kræfter. Det er derfor vigtigt at du går ind i Hellerup Sejlklub med den forståelse, samt et ønske om at bidrage til fællesskabet med det du kan.

Du får også mulighed for at deltage i vores mange arrangementer så som sejlerkurser, ture og fester. Nedenfor ser du en liste med mange af de ting et aktivt medlemskab af Hellerup Sejlklub giver adgang til:

 • At sejle under Hellerup Sejlklubs stander
 • Lære at sejle i klubbens sejlerskole
 • Købe årskort til klubbens både. Se priser her
 • Tilmelde dig træning i klubbens både (J/80,J/70,606,joller mm.)
 • Benytte vores store sejlhal og øvrigt klublokaler
 • Deltage i HS aktiviteter - træning, foredrag, kurser, fester mm.
 • Deltage og have stemmeret ved Generalforsamlingen
 • Sidde ved medlemsbordene i restaurant Hellerup Sejlklub
 • Få 10% rabat i restaurant Hellerup Sejlklub
 • Benytte træningsfaciliteter (træningsrum og multisal)
 • Svømning i kildeskovshallen i vinterhalvåret
 • Leje klubbens lokale til fester og andre private arrangementer.
 • Og meget meget mere!

Vigtigt omkring Sejlerskolen

Sejlerskolen i Hellerup Sejklub oplever meget stor tilstrømning af medlemmer og elever, der ønsker at tage duelighedsbevis. Det betyder at vi har venteliste på optagelse i sejlerskolen. Hvis du ønsker at lære at sejle på vores sejlerskole, skal du skrive dig på denne interesseliste i Holdsport. Sejlerskolen kontakter dig når der er plads. Ventelisten er åben for såvel medlemmer som ikke-medlemmer. Det er dog en forudsætning for optagelse på hold, at du melder dig ind i klubben ved tildeling af plads

Du er naturligvis velkommen til at melde dig ind i klubben allerede i dag, og i mellemtiden gøre brug af klubbens øvrige tilbud samt blive en del af klubbens herlige fællesskab.

Vigtigt omkring priser

Flere af klubbens aktiviteter kræver yderligere booking og/eller betaling. Der skal således påregnes ekstra udgifter såfremt du ønsker at indløse sæsonkort til sejlads i klubbens både, deltage i undervisning på klubbens sejlerskole, indgå i organiseret træning for juniorer eller voksne osv.

Prisen for et aktivt medlemskab er 1.700 kr årligt. Dog kan man få medlemskabet til det halve (850 kr) hvis man opfylder et af følgende kriterier: 

 • Du er fyldt 65 år
 • Du har en ægtefælle/samlever der i forvejen er medlem af Hellerup Sejlklub
 • Du er under 18 år og har en søskende, der allerede er medlem og under 18 år.
 • Du er medlem af en anden Sejlklub, der hører under Dansk Sejlunion
 • Du har bopæl udenfor postnummer 1000-4990
 • Du har bopæl i postnummer 37xx (Bornholm) eller 39xx (Grønland)

Kontingentet i Hellerup Sejlklub betales for et år ad gangen. Året (sæsonen) i Hellerup Sejlklub løber fra 1. oktober til 30. september det efterfølgende år. Ved indmeldelse efter 1. juli er der halv pris ift. nedenstående priser

Man kan også vælge at blive passivt medlem (støtte medlem) – det koster 850 kr.

Ved indmeldelse gælder, at man skal betale et indskud på halvdelen af ens årlige kontingent. Hvis man melder sig ind, og ens ægtefælde i forvejen er medlem, gælder det således at indskuddet bliver reduceret til 425 kr.

Ved indmeldelse efter 1. juli betales der kun halvt kontingent for det første år.

Indmeldelse i Hellerup Sejlklub sker ved personlig henvendelse i klubbens kontor, der har åbent onsdage i tiden kl 16:00 - 19:00 eller direkte via klubbens online ansøgningsformular: Ansøg om medlemskab af Hellerup Sejlklub

Hvis du har nogle spørgsmål kan du kontakte Hellerup Sejklub på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Bemærk at mails bliver besvaret indenfor kontorets åbningstider.

BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg