Bestyrelsen 2018/19

Hovmester (Formand)
Fundraising
Rasmus Rasmus Knude
Næstformand Hal og Klubhus (Formand)
Hovmester
SUP   SUP
J/70
IMG 8036 Tomas Krüger Andersen
Junior- og Ungdomsleder Talent & Elite (formand)
Følgebåde (Formand)
Olympisk Sejlsport ØST
Sikkerhedsudvalg

Janne Vejlesby Suppleant SUP

*Sponsoren er den primære kontaktperson mellem klubbens udvalg og bestyrelsen

Bestyrelsens hovedfokus foruden den daglige drift af klubben er fortsat at sætte den rigtige kurs for Hellerup Sejlklub. At sætte den rigtige kurs for klubben blev der brugt mange timer på ved bestyrelsens strategiseminar den 23. januar 2018. Outputtet er ved at blive bearbejdet så bestyrelsen kan præsentere det for medlemmerne. Men det er sikkert at Hellerup Sejlklub fortsat skal være Danmarks foretrukne sejlklub.

Planlagte bestyrelsesmøder

Dato Tidpunkt Referat
Torsdag 13. dec. 2018  Kl 18:30 – 22:00  Referat
Mandag 14. jan. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 04. feb. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 04. mar. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 08. apr. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 13. maj. 2019  Kl 18:30 – 22:00
Onsdag 12. jun. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 12. aug. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Onsdag 11. sep. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 07. okt. 2019 Kl 18:30 – 22:00
Mandag 04. nov. 2019 Kl 18:30 – 22:00

Hvis du har emner, du ønsker bliver behandlet af bestyrelsen, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udvalgsoversigt (Opdateres snarest)

Udvalg Formål Udvalgsformand
Junior- og ungdomsudvalg Junior- og ungdomsudvalget har til formål at sikre planlægning og afvikling af tidssvarende aktiviteter for klubbens juniorer og ungdomssejlere Tomas Krüger Andersen
J70 J70-udvalget koordinerer og planlægger alle aktiviteter i forbindelse med klubbens J70'ere. Udvalget er også ansvarlig for vedligehold af bådene Ida Hartvig