RSS nyhedsfeeds

RSS er et XML-baseret format til at distribuere indhold. Hellerup Sejlklub tilbyder en række forskellige nyhedsfeeds til brug i RSS-læsere og på blogs. Hellerup Sejlklubs nyhedsfeeds indeholder overskrifter, resuméer og links tilbage til den fulde artikel.

 

Klik på linket for at tilføje et eller flere Hellerup Sejlklubs nyhedsfeeds:

Nyheder

 

Hvad er nyhedsfeeds?

Nyhedsfeeds giver dig mulighed for at nemt og hurtigt at følge med i strømmen af nyheder fra Hellerup Sejlklub og andre hjemmesider. Via nyhedsfeeds kan du få de seneste overskrifter serveret ét sted lige så snart nyhederne er publiceret uden at skulle surfe rundt på forskellige hjemmesider.

Nyhedsfeeds er også kendt som RSS. Der er nogen uenighed om hvad RSS reelt står for, men de fleste hælder til "Really Simple Syndication", som kan oversættes til rigtig simpel syndikering eller let opdateringsstrøm. RSS er således en teknologi, der bruges til at distribuere indhold.

Hvordan bruger jeg dem?

For at bruge nyhedsfeeds, skal du enten downloade et program kaldet en RSS-læser - også kaldet en newsreader - eller tilmelde dig en webbaseret RSS service.

Når først du har valgt en newsreader, er det blot at bestemme dig for hvilket indhold du ønsker at modtage.

Når du har tilmeldt dig et eller flere nyhedsfeeds vil din RSS læser automatisk indsamle og vise de RSS-feeds og nyhedsfeeds du abonnerer på.

Hvordan får jeg en newsreader?

Der er en række forskellige newsreaders tilgængelige, og flere versioner kommer til hele tiden.

En god open-source RSS reader er RSS Owl.

Hvordan tilføjer jeg et nyhedsfeed?

Det kommer an på hvilken RSS-læser du anvender, men proceduren er i de fleste tilfælde næsten den samme. Du kan som regel tilføje et newsfeed ved at skrive adressen til RSS feedet i newsreaderen.

 

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg