Retningslinier for daglig brug

Retningslinier brug af sejlklubbens J/70 sportsbåde

Alle brugere af J70 bådene hjælper til at holde bådene i pæn og ordentlig stand, og det opfordres til at brugerne selv står for evt småreparationer og udskiftninger. Hvis der er behov for hjælp kan man kontakte bådsmand Anders Hansen-Hoeck på M: 4295 5235 eller J70-udvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Logbogen, som står ved pulten ved trappen i klubhuset, skal udfyldes hver gang – med både skipper og gasters navne. Hvis du glemmer at udfylde logbogen, koster det et gebyr på 200 kr.

Opbevaring af sejl

Spiler hænges til tørre i Hal 1, mens fok og storsejl rulles og bliver på båden. Husk at sætte både fokke- og bompresenning på båden efter brug, og tømme båden for evt affald.