Regler, vilkår og priser

Regler, vilkår og priser

Her er vilkår og priser for brug af sejlklubbens sportsbåde.

Hvordan kommer jeg til at sejle J70 i Hellerup Sejlklub?
Hvis du gerne vil sejle i klubbens J70´ere, enten som skipper eller gast, og have mulighed for at booke bådene når du har lyst, skal du først cleares til brug af bådene. Du kan tilmelde dig et clearingsforløb over 8 gange enten forår eller efterår, som afsluttes med en evaluering og vurdering af færdigheder, eller eventuelt aftale et individuelt forløb med J70-udvalget - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., også hvis du har andre spørgsmål om bådene.
Der skal altid være minimum én godkendt fører på hver båd.

Hvad koster det at sejle J70 i Hellerup Sejlklub?
Alle brugere skal betale et årskontingent på 1.700,- som dækker en sæson fra standerhejsning til standerhejsning. For et clearings- eller undervisningsforløb er prisen 500,- for 8 gange.
Du kan finde og tilmelde dig clearings- og undervisningsforløb, samt årskontingent, i Winkas.
Der er desuden en selvrisiko for HS medlemmer på 5.000,- for større skader.

Bådreservation og sejladstider

Reservation af sportsbådene sker her på hjemmesiden, men er kun tilgængelig for godkendte skippere.
Sejltiderne er 9:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00 og 18:00-21:00 (solnedgang).

Deltagelse i kapsejladser

Det er også muligt at leje J70´erne hvis du har lyst til at deltage i nationale eller internationale kapsejladser. Det koster 750,- pr dag båden ikke er tilgængelig for andre medlemmer. I denne leje er inkluderet træningssejl til båden. Hvis man ønsker at bruge klubbens nyeste J70 sejl, koster det yderligere 1.000,- pr sejldag (dvs ingen udgift for transportdage).