Hellerup Sejlklub Erhvervsnetværk

HS Erhvervsnetværk morgenudsigt

HELLERUP SEJLKLUBS ERHVERVSNETVÆRK

Et unikt netværk med stærke faglige og personlige kompetencer hvor nye relationer skabes og der deles viden og erfaring. 


Som et nyt initiativ har Hellerup Sejlklub etableret et erhvervsnetværk med ønsket om at styrke og udnytte de forretningsmæssige muligheder der ligger blandt klubbens partnere og virksomheder i nærområdet.

 

Møderne afholdes den første torsdag i hver måned klokken 7.30 - 9.00 i Hellerup Sejlklubs restaurant, hvor menuen står på friskbrygget kaffe, lækre croissanter og den hotteste udsigt over Øresund.


VIDEN & RELATIONER

Agendaen følger en fast struktur og og faciliteres af erfarne netværksledere.

På hvert møde vil der være et spændende fagligt indlæg, videndeling og naturligvis tid til at skabe nye og stærkere relationer.

Der afholdes 8 møder og 2 større netværksevents i 2017 til en samlet pris på 8000,- excl. moms. 

 

DELTAG GRATIS SOM GÆST

Hvis du ønsker at få en smagsprøve på hvad dette netværk kan tilbyde netop dig, er du altid velkommen til gratis og uforpligtende at deltage i et møde.


KONTAKT

Søger du et netværk, hvor viden, sparring og stærke relationer er i fokus glæder vi os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4127 5630.

 

HELLERUP SEJLKLUBS ERHVERVSNETVÆRK

Paul Elvstrøms Plads 1 | 2900 Hellerup | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg