Bliv Partner i Hellerup Sejlklub

FullSizeRender 1

Bliv en del af Hellerup Sejlklubs historie - En klub med stolte traditioner og en stærk vinderkultur

Hellerup Sejlklub er, på trods sine mere end 100 år på bagen, en sejlklub i konstant udvikling. Klubben har en stålsat ambition om at være det foretrukne samlingspunkt for sejlere i alle aldre - uanset om det blot er glæden ved at komme på vandet et par timer for at hygge sig med kammeraterne, eller om det er ambitionerne om medaljer der trækker. 

For at opnå de ambitiøse mål der er sat for fremtiden, søger sejlklubben partnerskaber med virksomheder, der deler vores passion for udvikling af stærke selvstændige unge mennesker, opbygningen af stærke og livslange fællesskaber og glæden ved leg på havet.

Hellerup Sejlklub er en sejlklub med en helt unik historie, og har i tidens løb har hentet ikke mindre end 14 OL-medaljer til Danmark, med den netop afdøde Paul Elvstrøm som det helt store forbillede. På trods af, at Hellerup Havn er en mindre havn, er Hellerup Sejklub blandt de største sejlklubber i Danmark med 1.000 medlemmer. Klubben tiltrækker de bedste sejlere fra Sjælland, og indgår i Dansk Sejlunions og Team Danmarks Elitecenter Øst.

Med udgangspunkt i klubbens store og mangfoldige flåde både og joller, kan klubbens medlemmer prøve kræfter med mange dicipliner indenfor sejlsporten og sejle forskellige bådtyper uden at eje dem selv. For fortsat at kunne tiltrække de bedste sejlere i landet, har klubben løbende behov og ønske om at foretage udskiftning i den eksisterende flåde, så vi altid har et tidssvarende produkt at tilbyde klubbens medlemmer.

 

feva   JenaKatja

Juniorafdelingen er sejklubbens fundament

Legen på vandet, socialt samvær og uddannelse af unge sejlere har altid været hjørnestenen i Hellerup Sejlklub. Hvad end det er drømmen om at høste medaljer på kapsejladsbanerne, eventyrlysten eller fællesskabet der trækker børn til Hellerup Sejlklub, så har vi et tilbud der passer til dem.

Sejlklubben har en lang tradition for at uddanne dygtige, selvstændige og ansvarsfulde unge sejlere. Klubbens ambitionsniveau på dette område er løftet endnu et niveau, således at Hellerup Sejlklub også i fremtiden vedbliver med at være den bedste klub for børn og unge med en drøm om et liv på havet, og et samlingssted hvor livslange relationer skabes.

Det er en opgave og et ansvar vi tager meget alvorligt i Hellerup Sejlklub!

Derfor er det også naturligt at hovedparten af de indsamlede sponsormidler går til styrkelse af dette arbejde.

Læs mere om hvilke projekter klubben arbejder med på ungdomsområdet her

 

Talenter og Elite

I 2016 høstede Hellerup Sejlklub 41 medaljer i nationale og internationale mesterskaber. Det beviser at Hellerup Sejlklub er lykkedes med at udvikle og tiltrække talenterne i Dansk Sejlsport gennem en målrettet og velstruktureret indsats. Faciliteterne og kulturen i Hellerup Sejlklub er helt unik, og vores dedikerede trænere skaber de bedste rammer for vores talenter. Hellerup Sejlkub har i løbet af de sidste 3 år vundet Guld een gang og Sølv to gange i Sejlsportsligaen, der er det officielle Danmarksmesterskab for Sejlklubber.

Hellerup Sejlklub er derudover den sejlklub i verden, der har vundet flest Olympiske medaljer! I alt 14 medaljer er det blevet til gennem tiderne - heraf 6 guldmedaljer.

Senest vandt Hellerup-sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov Iversen OL-bronze i 49erFX i Rio i 2016.

Kampen om medaljerne ved OL og de Internationale mesterskaber bliver konstant hårdere, og for at nå vores målsætning om medaljer i Tokyo i 2020, kræves endnu bedre forhold for vores elitesejlere.

Hvordan indgår min virksomhed partnerskab med Hellerup Sejlklub?

Kontakt sejlklubbens partneransvalige på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og du vil blive kontaktet omkring en nøje gennemgang af hvilke muligheder netop din virksomhed har for at indgå partnerskab med Hellerup Sejlklub, og dermed en afgørende faktor for den fortsatte udvikling af de stolte traditioner i Hellerup Sejlklub

Læs mere om hvad det koster at være partner med Hellerup Sejlklub, og hvad I får for pengene her

BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg