Optimist havneafgift

Jolleplads i Hellerup Havn

Hellerup Sejlklub har efter aftale med havneforvaltningen ved Gentofte Kommunes Havne ansvaret for vedligeholdelse og administration af landpladser til de joller, som er tilknyttet træningen i HSJ.

Der kan for et år ad gangen lejes plads til private joller. Perioden for aftale om privat leje følger kontingentåret.

Pladserne til optimistjoller i jollestativerne skal fortrinsvis benyttes til opbevaring af sejlklubbens egne optimistjoller. Så længe der er plads, vil der kunne ske udlejning af pladser til private ungdomsjoller. Øvrige joller vil få anvist en plads indenfor det område, som administreres af klubben.

Bestyrelsen har besluttet at opkræve en afgift på 750 kroner helårligt for leje af én jolleplads.

Det er ikke tilladt at videreudleje/fremleje en tildelt landplads.