Nyhedsbrev Januar 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

Januar

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære medlem

Januar har budt på ændringer i Hellerup Sejlklubs bestyrelse, og igen masser af træning for de aktive kapsejlere – begge dele kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.

Hellerup Sejlklub har mange aktiviteter i gang, og administrationen af klubben er vokset. I januar har vi derfor budt velkommen til klubbens nye bogholder – Marianne. Med ansættelsen af Marianne får sejlklubben hjælpe med økonomiadministrationen af klubben i 5-10 timer om ugen. Marianne kommer fra firmaet DØRC, som også varetager økonomiadministration for vores hovmester. Marianne vil tage sig af bogholderiet, regnskab, fakturabetaling, løn mv. Tag godt i mod Marianne og er der spørgsmål til klubbens kasserer Emil og Marianne stil dem venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsens hovedfokus foruden den daglige drift af klubben er fortsat at sætte den rigtige kurs for Hellerup Sejlklub og sikre dens fremtid. Du kan læse mere om bestyrelsen her. Men visionen er stadig - Hellerup Sejlklub skal være Danmarks foretrukne sejlklub. At være en fantastisk sejlklub, er man ikke kun med den smukkeste udsigt over Øresund og utrolig gode faciliteter - det er klubben også med gode ambassadører og her tænker jeg på alle os medlemmer. 

Med medlemmer der træner året rundt, og Jer der kigger ind, nyder udsigten og en kop kaffe eller er med til klargøring og kommer forbi klubben året rundt. Fællesskab giver klubånd og det gælder om det er til vinterklargøring, fejring af Jena og Katja eller at vi ses til fastelavns tøndeslagning den 24. februar eller foredrag med Christian Liebergreen den 16. marts – det er det hele der giver klubånd - derfor tak fordi I støtter op om vores dejlige sejlklub.

Sejlerhilsner


Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 


Nyt bestyrelsesmedlem

Jan Sandberg har valgt at udtræde af bestyrelsen dette meddelte han 3. januar 2018. Jan har fået en del nye spændende opgaver udenfor sejlklubben og kan derfor ikke allokere den fornødne tid til det frivillige arbejde i bestyrelsen.

Sejlklubbens bestyrelse har brugt tiden op til midt i januar på at afsøge mulige kandidater til at træde ind i bestyrelsen.

Frank stigborg

Sejlklubben og bestyrelsen har været så heldige at Frank Stigborg, gerne vil tage udfordringen op. Bestyrelsen havde et møde med Frank efter et par individuelle samtaler, og valgte den 17. januar at indsupplere Frank. Frank brænder for Sejlklubben og har stort kendskab til de forskellige afdelinger i klubben og deler den vision der er sat for sejlklubben.

Vi som bestyrelse er meget glade for at have Frank med på rejsen frem til næste ordinære generalforsamling. Vi glæder os til at arbejde sammen imod målet at være Danmarks foretrukne sejlklub.

 

 


Volvo Nellemann ny erhvervspartner i Hellerup Sejlklub!

26910460 1641193735938433 6542733098415777936 o

Hellerup Sejlklub er meget glade for at byde Volvo Nellemann velkommen som erhvervspartner.

Volvo har gennem mange år været en fasttømret del af det internationale sejlsportsmiljø gennem deres sponsorat af Volvo Ocean Race, og med samarbejdet med Volvo Nellemann er vi stolte over at kunne være med til at udvikle associationen mellem Volvo og Sejlsport på lokalt plan.

Volvo Nellemann er den største forhandler af Volvo biler i København med flotte showrooms på Østerbro og i Roskilde, med både nye lækre Volvo modeller og samtidig også et bredt udvalg af brugte biler.

Med aftalen med Volvo Nellemann kan Hellerup Sejlklub fortsætte udviklingen af vores satsning på junior, ungdom og talent med ufortrøden kraft og vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet med Volvo Nellemann.

Som sejler i Hellerup Sejlklub eller bruger af Hellerup Havn vil du desuden få glæden af at kunne opleve nogle af Volvo’s flotte og sikre biler i forbindelse med flere af klubbens store stævner i løbet året.

Følg Volvo Nellemann på facebook: https://www.facebook.com/volvonellemann/

#volvonellemann

http://volvo.nellemann.dk/Nyt fra Junior Afdelingen

26804834 1630750543649419 7161719294476953472 n 2

Vintertræning for A- og øvede B-optimister

Hellerup Sejlklub danner rammen for vinterens træning for A- og B-optimister fra hele Øresundskysten. Hver søndag er der ca. 40 unge sejlere som trodser vind og vejr og tager på vandet.

Vi har et samarbejde med hovmesteren som sørger for at sejlerne kan nyde et varmt måltid efter sejladserne.

Yngling klargøring

Så er det blevet tid til at gøre ynglingene klar til sommerens sejladser. 

Vi starter i uge 6 og tager en båd om ugen, bådene kommer ind hver mandag så vi har hele ugen til at lave de ting der skal ordnes og repareres. Kontakt gerne George hvis du har kendskab til mangler eller kommende reparationer på klubbens Ynglinge. 

Uge 6 DEN 144
Uge 7 DEN 150
Uge 8 DEN 61
Uge 9 DEN 91

Vintersejlads fra uge 8 C- og B-optimister

For vores egne sejlere har vi træning hver lørdag frem til påske startende fra d. 24. februar. Kl. 10:00 til 14:30.

Læg venligst mærke til at første gang bliver med fastelavnstema – så kom udklædt.Masters workshop

Onsdag d. 17. januar samledes mere end 30 medlemmer til en workshop om fremtiden for de aktive voksne kapsejlere i Hellerup Sejlklub.

Det ligger bestyrelsen meget på hjerte, at sikre at vi i Hellerup Sejlklub altid har de bedste forhold og tilbud til alle vores medlemsgrupper. En gruppe, der har været en smule overset er gruppen af aktive voksne kapsejlere. Det er en meget stor gruppe af sejlere, der år efter år repræsenterer Hellerup Sejlklub på fornemste vis på banerne i ind- og udland, og som hvert år hiver utallige medaljer hjem til klubben.

Formålet med aftenen var at få et bedre indblik i, hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal udvikle for også i fremtiden at forblive det foretrukne samlingspunkt for denne gruppe af medlemmer.

I Hellerup Sejlklub er vi dybt priviligerede ved at have en stor mængde aktive kapsejlere i mange forskellige bådklasser, og det var dejligt at se fremmøde fra Melges24, OK-Jolle, Star, CB66, J70, Contender og 606 klasserne på dagen.

Temaerne for aftenen var synergier mellem klasserne, sportslig udvikling, faciliteter, uddannelse og klubliv, og diskussionslysten var stor blandt de fremmødte. Det blev til en masse gode ideer der spænder fra alt fra mester-lære og fællestræninger til tanken om afholdelse af Mestrenes Mester i Hellerup Sejlklub.

De fremmødte klasser er blevet bedt om at nominere een deltager pr. klasse i det udvalg, der skal føre planerne videre, og det bliver rigtigt spændende at følge med i hvilke ideer, der føres ud i livet.

For dem, der ikke havde mulighed for at være med til workshop'en, så kan I finde præsentationen fra aftenen samt en opsummering af ideerne her: https://hellerupsejlklub.dk/images/Master/Workshop-17-Jan-2018.pdf

Tak for det store fremmøde og de mange gode ideer.

Simon Mørup-Petersen og Rasmus Knude


 


Nyt fra Haludvalget

Kære medlemmer i er hermed inviteret til et par hyggelig dage i Hal 1.

Søndag den 11. marts forlader klubbens 606ere deres vinterhi, og det er jo en god lejlighed til at gentagne succesen fra sidste år – med en forårsrengøring.

Hvis i kommer i arbejdstøj med højt humør vil vi stå klar med opgaver der kan løses uanset hvilket praktisk niveau man befinder sig på. Der vil naturligvis blive tændt op i grillen og serveret lidt til ganen for at skylle pølser og støv ned.

  1. marts 606 bådene kommer ud den 11 marts fra kl. 10.00 til 14.00.
  1. marts kl 14.00 - 17.00 start på oprydning i hal 1 det grove + svalegang loft
  1. marts kl 17.00 - 19.00 oprydning og slibning af gulv.
  1. marts kl 17.00 - 19.00 sejlloft oprydning samt nedtagning af kassable ting og sager.
  1. marts kl 17.00 - 20.00 vask af gulv to gange samt om muligt maling af 1/4 del af hallen
  1. marts kl 17.00 - 20.30 maling af gulv

Venlig hilsen

Haludvalget


 Nyt fra Hovmesteren

Arskalender 2018 HellerupFastelavn til søs i Hellerup Sejlklub

Fastelavn 2018

Hellerup Sejlklub inviterer til tøndeslagning til vands og til lands

Lørdag den 24. februar kl. 13.30– 16.00 er der tøndeslagning.

Tag hele familien under armen find jeres flotteste udklædning og mød op i sejlklubben kl. 13:30 – ved kranen, enten som tilskuer på kajen eller på vandet. Her vil dagens første tøndeslagning foregår på vandet, med en tønde der hænger ned fra kranen.

Tøndeslagningen bliver selvfølgelig i sejladsens ånd og i bedste sømandsstil sejler man hen til tønden og slår på den. Sejlklubben stiller et SUP board og optimistjoller til rådighed eller man kan blive sejlet til fastelavnstønden i en Kegnesjolle.

Vi fortsætter tøndeslagningen på sejlklubbens terrasse med 3 tønder én for de helt små børn, én for børn og en for voksne og i forlængelse af tøndeslagning vil der være fastelavnsboller, kakao og kaffe/the fra hovmesteren til 40 kr.

Ca. kl. 15:30 kåres klubbens land og vand kattekonger og dronninger samt bedst udklædte

Kom udklædt og vær med til en hyggelig dag i din sejlklub med dine sejlvenner.

Mange hilsner George og bestyrelsen og et kommende fastelavnsudvalg

PS kom udklædt

Man må også stille op i egen jolle – husk tørdragt. 

Medlemskort  
IMG 9360

Uafhentede medlemskort

Kære medlemmer

Der er stadig en del uafhentede medlemskort. Disse kan afhentes alle dage ved henvendelse i restauranten, til George eller komme i kontorets åbningstid som er onsdag 1730-1830. 

Årets Mesterskabsaften

OBS var du medaljetager i 2017 – og fik du ved afriggerfesten i oktober overrakt en pris kan du forvente at modtage en invitation til Gentofte Kommunes - Årets Mesterskabsaften ONSDAG DEN 21. MARTS 2018


 


Calendar icon

Vigtige Datoer

24. februar: Fastelavn - Mere info kommer
16. marts: Christian Liebergreen - Mere info kommer
15. april: Standerhejsning


 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fra Hellerup Sejlklub, så kan du {unsubscribe}afmelde nyhedsbrev her{/unsubscribe}. Har du endnu ikke oprettet en brugerprofil på hjemmesiden kan du benytte dette link.

Hellerup Sejlklub | Paul Elvstrøms Plads 1 | 2900 Hellerup | Tel: (+45) 3962 2934
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00 | Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg