Nyhedsbrev November 2017

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

November 2017

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære Medlemmer

Ved afriggerfesten den 28.oktober markerede vi skiftet mellem sommer og vintersæson og sagde farvel til sæson nr. 102 - men som jeg sagde til standerhejsningen på en lidt kølig aprilsdag, så er Hellerup Sejlklub heldigvis en klub med aktiviteter hele året rundt - inde som ude men sandelig også på vandet året rundt. Det ses dagligt på vandet og det ses i dette nyhedsbrev med diverse medlemstilbud.

Tak til Jer der var med til at gøre afriggerfesten til en festlig aften hvor vi fejrede de frivillige og præmietagerne.

Med et ben inde i efterårssæsonen og et kig ind i vinteren, er træning for vores juniorer flyttet til weekenden for at kunne sejle i dagslys. Der er arrangeret træningssamlinger for Jollinger, Opti C, Feva, E-joller, Yngling og 29'er i Hellerup Sejlklub, og der er samarbejde om vintertræning mellem klubberne: YF, KDY og HS for Opti A og B, Zoom og Feva. Tag godt i mod de mange sejlere på havnen også fra vores naboklubber.

Jeg ser frem til at se alle vores aktive sejlere på havnen, der træner året rundt i alt slags vejr – med træning bliver vi bedre, har det sjovt og skaber sejlerglæde.

Vi ses på havnen, til klubbens mange arrangementer og husk også at deltage til generalforsamlingen tirsdag den 28. november 2017 kl 20:00 i hal 1.

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 

ekstra gavekort alt paa menuen soentors hos couloir paa amager 3806542 regular   juletrae 182014

Vinterspiseklub i Hellerup Sejlklub

Så er vintersæsonen startet og det er tid til lidt spisehygge igen. Næste spiseklub bliver allerede d. 17. november kl. 19 i klubbens restaurant.

For at gøre ekspeditionen så let som muligt, er menuen fælles for alle. Denne gang bliver det burger. Hvis man er vegetar, kan man ringe i forvejen til restauranten og bestille vegetar i stedet for burger. 

Drikkevarer bestiller man blot til arrangementet.

Hovmesteren har været så gavmild og tilbyde en kop kaffe og lidt dessert til de tilmeldte.

Svarfrist er tirsdag d. 14. november. Dette er vigtigt i forhold til bordreservation og køkken.

Tilmelding: https://www.facebook.com/events/259893614536195/

På snarlig vinter-mad-hygge i restauranten

 

Juletræstænding 1. december kl. 17-19

Tag julestemningen med og nissehuen på og kom i Hellerup Sejlklub og ønsk dine klubvenner glædelig jul!

Klokken 17:30 tænde det store flotte juletræ på terrassen.

Hovmesteren serverer Gløgg og æbleskiver på terrassen.

20,- for gløgg og varm kakao

20,- for æbleskiver


Afriggerfest i Hellerup Sejlklub

IMG 9303

Årets afriggerfest blev afholdt i hal 1 med 140 deltagere, menuen stod på tapas og hovmesterens Skipperlabskovs.

Traditionen tro blev præmietagerne blev hyldet med en gave fra klubben og det galt også HS optierne der blev fejret for at have vundet sølv til hold DM på Peblingensøen.

IMG 9323 IMG 9346 IMG 9360

51 gange har én HS’er stået på podiet i 2017og det har igen har været et fantastisk år på kapsejladsbanerne!

Til VM i Match Race  blev det til bronze til Trine Palludan, til VM i Yngling blev det sølv til Lucas Lier, Mikkel Nørrelykke, Frederik Zafiryadis, og også sølv til Jørgen Bojsen-Møller og Jacob Bojsen-Møller ved VM i Flying Dutchman, som desuden fik en ekstra klapsalve for deres 5 gange på podiet – klubbens mest vindende sejlere. Kæmpe Stort tillykke til alle Jer præmietagere.

Uddeling af årets stander

Hellerup Sejlklub har en mangeårig tradition ved afriggerfesten, med at hylde en sejler, der gennem sit virke i klubben har fortjent at blive hædret for en ekstraordinær indsat. Og det sker ved at overrække vedkommende noget af det mest symbolske en sejlklub kan give et klubmedlem - nemlig den klubstander der har vajet over klubhusets tag siden standerhejsningen i april.

IMG 1290

I år var der en håndfuld kandidater i spil til at modtage HS standeren, men en enig bestyrelse pegede alle på Michael Casparij, der i det forgangene år har lagt en ekstraordinær indsats i at skabe noget helt fra scratch – nemlig vores Hellerup Sejlklub Erhvervsnetværk.

Som et nyt initiativ har Hellerup Sejlklub etableret et erhvervsnetværk med ønsket om at styrke og udnytte de forretningsmæssige muligheder der ligger blandt klubbens partnere og virksomheder i nærområdet.

Møderne afholdes den første torsdag i hver måned klokken 7.30 - 9.00 i Hellerup Sejlklubs restaurant, hvor menuen står på friskbrygget kaffe, lækre croissanter og den hotteste udsigt over Øresund.

Mange af Jer kender sikkert Michael Casparij som en aktiv sejler i Hellerup Sejlklub igennem mange år, der primært har haft fokus på kapsejlads i særligt i CB66 klassen.

Udover at han i 2017 har vundet DM og Nordic Sailing League I CB66, så har Michael lagt en kæmpe indsats i at få etableret Hellerup Sejlklubs Erhvervsnetværk. Indtil videre er det blevet til 6 møder med flot fremmøde og spændende indlæg fra eksterne og interne foredragsholdere.

Erhvervsnetværket bidrager til at øge bevidstheden blandt deltagerne omkring Hellerup Sejlklub samtidig med at projektet indgår i Hellerup Sejlklubs samlede strategi for fundraising. Uden Michaels kæmpe indsats, ville netværket ikke have opnået den tilslutning og succes som det har i dag.

Frivillighedsprisen

Hellerup Sejlklub er baseret på frivillighed, og uden alle de ildsjæle der at finde i klubben ville intet af klubbens virke fungere. Det er derfor vigtigt at vi som medlemmer både bidrager med stort som småt i det daglige og til de arrangementer, der er i løbet af året i klubben. Og det er særligt vigtigt at vi alle anerkender de, som lægger en ekstra stor indsats for, at vi alle kan nyde klubben og de muligheder den giver.

Hellerup Sejlklubs bestyrelse har i år valgt at indstifte en pris – Frivillighedsprisen. Frivilligheds prisen – er en vandrepokal, der hvert år skal gives til et medlem af Hellerup Sejlklub der har gjort en ekstra stor indsats med sin frivillighed.

Hal og Klubhusudvalget har peget på Kim Kristensen. Kim er med sit evigt gode humør og altid hjælpsomme gemyt en kæmpe kapacitet for klubben. Kim har evnen til at få gode ideer til forbedring og samtidigt også føre dem ud i livet. Kim er også at finde på næsten alle de kapsejladsbaner HS er involveret i.

IMG 9391

Kim 1000-tak fordi du ALTID giver en hånd med.


Herlig klubaften med Emil og Alfred

IMG 2040

Fredag d. 13. oktober 2017 fyldte vi Hal 1 med 300 eventyrlystne og glade medlemmer. Emil og Alfred leverede en herlig og levende beretning fra de 7 verdenshave, og det var fantastisk at se den store opbakning der var til dette arrangement.

….. men vi lader drømmen flyve igen, og til hjælp hertil får Hellerup Sejlklub besøg af Christian H. Liebergreen den 16. marts der kommer og fortæller om eventyr

Christian er en eventyrer der ikke ser nogle hindringer, hvad enten om det er i naturen, eller få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet skal man nok finde en løsning.

Christian er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.  

IMG 4429

Bogen ”11 meter frihed” skrevet af Christian er læseværdig og måske passende underholdning til de kommende vintermåneder.

Mere information om arrangementet følger i et af de kommende nyhedsbreve.


Medlemsaften på Skodsborg Spa og Fitness d. 21. november

Kurhotel Martin Kaufmann DSC6815

Kære sejlere,

Det glæder os meget at invitere det glade sejler-folk til en efterårs-aften i det varme vand.

TIRSDAG DEN 21. NOVEMBER 2017

KL. 19.00-20.00 Foredrag af Thomas Rode – vi byder på et godt glas vin
KL. 20-00-22.00 Fri adgang til Skodsborg Spa & Fitness med alle faciliteter

Vores værter vil på aftenen guide jer igennem spa-oplevelserne og der afsluttes med et dyp i Øresund for de søstærke. Der udleveres håndklæde, badekåbe og slippers, så medbring blot det gode humør og badetøjet. Der er efterfølgende mulighed for at nyde hotellets Lobby bar.

Tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Venligst fremvis gyldigt medlemskort ved ankomst. Minimumsalder er 15 år.

Vi glæder os til at se jer!

Venlige hilsner
MAI KAPPENBERGER, CEO

For jer, som ikke har mulighed for at deltage på aftenen: Er du sejler og har du et gyldigt medlemskort til en af sejlklubberne, har du mulighed for at melde dig ind i Skodsborg Spa & Fitness indtil udgangen af året uden at betale indmeldelsesgebyret på kr 500,-. Kom blot forbi receptionen, så viser vi gerne faciliteterne frem.

 


Kender du klubbens medlemssystem WinKAS?

102982 login650x350

Hvis ikke så se mere på denne guide: https://www.hellerupsejlklub.dk/images/WinKAS-guide.pdf

For at logge på winkas skal du have et brugernavn og adgangskode. Du kan også ændre dine oplysninger, fx tilføje en ekstra emailadresse ved at indsætte semikolon, under ”Rediger mine oplysninger".

Hellerup Sejlklub udsender nyhedsbreve og andet information så som invitation til generalforsamling, fester og arrangementer ved hjælp af listen af abonnenter på nyhedsbreve, derfor er det meget vigtigt – hvis du ønsker informationer sendt fra din sejlklub direkte til din mailbox, at du som medlem oplyser sejlklubben din mailadresse.

Det er også i WinKAS du kan se hvor mange år du har været medlem – for nogle medlemmer er det rigtig mange år, men desværre er det ikke alle der modtager en hæder i form af en jubilæumsnål for de mange års medlem i Hellerup Sejlklub, hvis oplysningerne i medlemssystemet ikke står korrekte. Derfor kan det være en god ide at logge ind på WinKAS og tjekke om dine oplysninger er ajourførte.

Har du spørgsmål til WinKAS – så som jeg kender ikke mit brugernavn, adgangskode, hvordan betaler jeg mit kontingent, holdundervisning mv. så send en mail eller ring til kontoret og Mette vil hjælpe dig.

Tel: (+45) 3962 2934 | Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00
Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

Som en ekstra medlemsservice, vil Mette de kommende mange onsdage over vinteren ringe rundt til alle Jer medlemmer, og spørge om I har spørgsmål til WinKAS og sikre sig, at jeres oplysninger er ajourførte.

Hvis du selv har mulighed for at ajourføre oplysningerne på Winkas må du meget gerne sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så ringer vi ikke og forstyrrer dig.

 


Nyt Medlemskort

Dit Hellerup Sejlklub medlemskort er i trykken, og i år skal du som noget nyt selv hente det i Hellerup Sejlklub.

Medlemskort kan afhentes i Hellerup Sejlklubs Restaurant fra torsdag den 16.11.2017 og frem til den 12.12.2017 – dog kan medlemskort også afhentes i kontorets åbningstid om onsdagen.

Ved afhentning af medlemskort i restauranten, bedes I have tålmodighed og afvente at en tjener i baren har mulighed for at ekspedere.

Medlemskortet ligger i en lukket kuvert, og du får dit nye medlemskort udleveret ved at fremvise dit nuværende medlemskort og selv finde dit navn på en tilhørende liste.

Har du ikke fået betalt dit kontingent til tiden, kan dit medlemskort afhentes på kontoret indenfor normal åbningstid.

 nytaar couloir hellerup A5
nytaar couloir hellerup A52


Calendar icon

Vigtige Datoer

17. november: Vinterspiseklub i Hellerup Sejlklub
21. november: Klubaften på Skodsborg Spa og Fitness
28. november: Generalforsamling
1. december: Juletræstænding
16. marts: Klubaften med Christian Libergreen

 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

 

 

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg