Nyhedsbrev Februar 2017

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære Medlemmer

Velkommen til 2017 og velkommen til Hellerup Sejlklubs relancering af nyhedsbrevet – nu med nyt design. Vi håber, at I vil tage godt imod det nye format.

Efter generalforsamling i november og frem til nu har den nye bestyrelse haft tid til at samle sig og lægge visioner for HS og nedsætte udvalg, nogle vil I kunne genkende fra tidligere og nye er kommet til. Vi har brug for alle gode kræfter i udvalgene, derfor vil du være med til at bidrage til HS så tag imod invitationen når udvalgsformændene inviterer.

Bestyrelsen har afholdt en strategidag, hvor vi drøftet og lagt visioner for HS og sat pejlemærker for hvilken retning vi ønsker at udvikle klubben i. Vi håber at I alle vil være med til at bakke op om at: Hellerup Sejlklub er Danmarks mest foretrukne sejlklub! Lad os sammen arbejde for det. Derfor inviteres hele klubben til klubaften den 2. marts - sæt kryds i kalenderen.

Vi har også haft tid til at mides århundredes sportsmand Paul Elvstrøm og fejre Jena og Katja da de vandt prisen Årets Sejlsportspræstation. Tak til de mange der deltog ved begge arrangementer.

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

15994357 1282647238459753 7004325510314113907 o

Vellykket Champagnesmagning i Hellerup Sejlklub

Den 13. januar blev der skålet i champagne i Hellerup Sejlklub, hvor Vintage Champagne skænkede godt op i glassene og fortalte om de gyldne dråber. Det var en hyggelig aften med udsigt til Øresund, en let tapas anretning og muntre snakke og grin om sejlads og champagne.

fastelavn   587388352 Muppets Swedish Chef

Fastelavnsfest i Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub inviterer til tøndeslagning til vands og til lands

Lørdag den 25. februar kl 14 – 16 er der tøndeslagning.

Tag hele familien under armen find jeres flotteste udklædning og mød op i sejlklubben kl 14:00 – ved kranen

Dagens første tøndeslagning foregår på vandet i havnen.

Her kan alle der har en tørdragt deltage  - både børn og voksne

Tøndeslagningen bliver selvfølgelig i sejladsens ånd og sejlklubben stiller sit on top kajakker, SUP og optimistjoller til rådighed, så vi slå katten af tønden. Man må også stille op i egen jolle – husk tørdragt.

Kl 18:30 er der fastelavnsfest for alle klubbens medlemmer et brag af en fastelavnsfest i sejlahallen med middag, festlige indslag og fest til den lyse morgen.
Kom udklædt og fest sammen med dine sejlvenner.

Find din toga frem, eller din indre Indiana Jones eller fold en avispapirhat og træk i dit sømandstøj eller hvilket som helt fantastisk spektakulært udklædning du kan finde frem til dagen den 25.02.2017

Udklædning er adgangskortet til dagsarrengementet, og billetten til festen om aftenen køber du her: http://www.enkelbillet.dk/?pid=bevt&eventid=459117

HUSK TILMELDING SENEST 20. FEBRUAR!!

De bedste hilsner

Festudvalget

Ny hovmester i Hellerup Sejlklub

Så skete det endelig, vi kan præsentere ny hovmester pr. 1 marts i klubbens restaurant.

Vi har brugt en del tid på at få restaurantens køkken gennemrenoveret, så den nu er i god stand. I perioden har vi i hovmesterudvalget afsøgt forskellige muligheder for en ny hovmester, der har været flere i spil. Vi har lagt vægt på at det er en hovmester med erfaring med at drive restaurant i en sportsklub, samt en med en del erfaring. Udover det har vi forsøgt at finde kompromisset mellem kvalitet og pris.

Den nye hovmester bliver Anders Vang & Kasper Nielsen, som driver restauranten i Sejlklubben Lynetten samt Couloir ved Amager Strandpark.

Kasper vil have sin daglige gang i alle de restauranter han er med i, og vil derfor ansætte en køkkenchef og restaurantsansvarlig, som vil være det faste ansigt i Hellerup Sejlklub.

Der skal lyde en stor tak til Jesper Bøggild som har været klubbens advokat ved indgåelse af den nye kontrakt.

I kan læse mere om deres andre restauranter her:

De bedste hilsener

Hovmesterudvalget

Marie Dela, Thorkild Petersen & Rasmus Knude

Calendar icon

Vigtige Datoer

25. februar: Fastelavnsfest

2. marts: Klubaften (Information Følger)

23. april: Standerhejsning

csm god tegnsaetning spoergsmaalstegn 6e4e453bcd

Vidste du at...?

• Hellerup Sejlklub i 2016 høstede mere end 35 medaljer i nationale og internationale mesterskaber. Se dem alle på http://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/medaljer-2016
  • Hellerup Sejlklub har en meget aktiv facebook side
  • Vi tager altid med glæde mod gode historier til klubbens hjemmeside. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook ungdoms-
fond
web email

Hellerup Sejlklub | Paul Elvstrøms Plads 1 | 2900 Hellerup | Tel: (+45) 3962 2934