Nyhedsbrev Februar 2019

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

28. februar 2019


Formandens hjørne

IMG 1667

Kære Medlemmer

På generalforsamlingen i slutningen af november blev jeg valgt som Formand for Hellerup Sejlklub for de kommende to år. Det er et valg, som jeg er meget beæret over men også meget ydmyg omkring.

Som formand vil jeg forsøge at have blikket fast rettet mod fremtidens HS, så vi bliver ved med at udvikle vores fantastiske sejlklub mod nye højder. Det skal dog ske med en meget høj grad af respekt for de værdier og fællesskaber Hellerup Sejlklub bygger på - for det er ligepræcis dem, der gør HS til noget helt specielt.

Der ligger utroligt mange spændende opgaver foran os i den kommende sæson. Flere af dem kan I læse meget mere om i dette nyhedsbrev. Den mest omfattende opgave vi har taget fat på er nok udskiftningen af klubbådene til en nyere og mere tidssvarende flåde.

Et andet nyt projekt, som har set dagens lys er vores SUP afdeling. Hellerup Sejlklub ønsker at tilbyde vores medlemmer et bredt tilbud af aktiviteter på vandet, og i den forbindelse er det lykkedes klubben at anskaffe 14 nye SUP boards, som jeg forventer vi kommer til at se rigtigt meget til i den kommende sæson

Kapsejladskalenderen er også i år fyldt til bristepunktet. Ann Filippa har sammen med kapsejladsudvalget sammensat et meget spændende og ambitiøst program for 2019, så havnen kommer til at summe af aktivitet i sæsonen, der står for døren.

Igen i år afholder Hellerup Sejlklub den traditionsrige "kapsejlads" ØRC, hvor hundreder af glade sejlere drager sammen til Malmø, sejlende i hvad end der nu kan holde sig flydende på turen over sundet. Årets ØRC kommer til at løbe af stablen d. 14. september, så I kan lige så godt allerede nu sætte et stort fedt kryds i kalenderen.

Vi er i den priviligerede situation, at vi oplever en pæn tilstrømning af nye medlemmer til Hellerup Sejlklub. Jeg bilder mig ind, at det er fordi vi har noget helt unikt at tilbyde i vores sejlklub, samtidig med at friluftsaktiviteter er blevet utroligt populært i samfundet omkring os.

I skrivende stund arbejder vi sammen med Sejlerskolen, på at løse nogle af de kapacitetsudfordringer som tilstrømningen giver. Vi kan allerede nu konstatere at vi kommer til at blive udfordret på antallet af instruktører, så kunne du tænke dig at videregive din begejstring (og erfaring) ved sejlsporten til nogle nye elever, så send meget gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du har gode ideer eller input til bestyrelsen, eller du ser nogle opgaver du har lyst til at bidrage med, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi skal bestræbe os på at behandle dit input hurtigst muligt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som en afsluttende bemærkning, vil jeg oplyse at årets standerhejsning bliver søndag d. 28. april 2019 kl. 12.00. Jeg ser frem til at hilse på jer alle til denne begivenhed.

Sejlerhilsner

Simon Mørup-Petersen
Formand Hellerup Sejlklub


Ny Prisstruktur for sæsonkort for 2019

Med intentionen om at gøre det enklere for Hellerup Sejlklubs medlemmer at anvende et bredere udsnit af klubbens flåde, samt at gøre administrationen af sæsonkort enklere, har vi valgt at implementere en ny struktur for sæsonkort til klubbens både. Fra og med denne sæson, indløses årskort ikke længere til den enkelte båd, men til en gruppe af både:

Alle Klubbens Både
DKK 2.500

Sportsbåde
DKK 1.700

Store Kølbåde
DKK 1.000

Små Både
DKK 500

J/70

J/80

Drage

Ballad

Drabant 24

X-79

Nordborg 26

606

Yngling

Laser

Stand Up Paddle (SUP)

Dvs. for kun 2.500 kroner, kan du indløses sæsonkort til at sejle frit i alle klubbens sejlbåde.

Sæsonkort giver ret til at booke både inden for den valgte gruppe til eget brug, når de ikke anvendes til undervisning eller andre klubaktiviteter. Det er naturligvis fortsat en forudsætning, at skipperen er godkendt til bådtypen.

Sejlads over 4 timers varighed, herunder tursejlads med overnatning, kræver en betaling, der fastsættes for den enkelte bådtype.

Brug af både til kapsejlads, udover den ugentlige aftenmatch, samt brug af kapsejladssejl vil også kræve særskilt betaling, iht taksterne for den enkelte bådtype.
Instruktører, bådsmænd og andre frivillige, der påtager sig løbende opgaver i relation til driften af klubbådene får en rabat på kr. 500 uanset valg af sæsonkort. For junior og ungdom under 25 år reduceres de viste priser med 50%

SUP indgår i alle sæsonkort. Hvis man kun ønsker at sejle SUP, indløses sæsonkort til Små Både.

Køb dit sæsonkort allerede nu!

Indløsning af sæsonkort forudsætter naturligvis gyldigt medlemsskab af Hellerup Sejlklub 
Instruktører og bådsmænd vil blive kontaktet seperat via mail for køb af sæsonkort samt opkrævning.

  Normalt Sæsonkort Junior og Ungdom under 25 år
Alle Klubbens Både Køb sæsonkort a' kr. 2.500 Køb sæsonkort a' kr. 1.250
Sportsbåde Køb sæsonkort a' kr. 1.700 Køb sæsonkort a' kr. 850
Store Kølbåde Køb sæsonkort a' kr. 1.000 Køb sæsonkort a' kr. 500
Små Både Køb sæsonkort a' kr. 500 Køb sæsonkort a' kr. 250

Hellerup Sejlklub eSailing

Velkommen til Hellerup Sejlklub eSailing. Som nogle allerede ved, så har HS allerede oprettet en gruppe for at fremme eSailing i klubben og være med på bølgen, "hvor der ikke findes dårligt vejr, kun dårligt wifi".

Ligesom andre eSports, så er eSailing også rigtigt populært, da både grej og trim er identisk. Dette øger fokus på de taktiske overvejelser, båd-til-båd situationer mm., frem for hvem der har det bedste grej.

Hertil kan det nævnes at eSailing World Championship i januar blev lanceret på bådmessen i Düsseldorf, hvilket er en årlig konkurrence for virtuelle sejlere der konkurrerer i Virtual Regatta Inshore spillet, hvilket der vil tages udgangspunkt i.

Planen er at starte ud med nogle trænings arrangementer og skabe et fællesskab, hvorefter et klubstævne/mesterskab kan blive afholdt, forhåbentligt inden standerhejsning.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med eSailing, sejle mod dine klubkammerater eller dele dine erfaringer, så tilmeld jer Facebook gruppen allerede i dag. Her kan du følge med i fremtidens arrangementer, aftale spontane sejladser mod klubkammeraterne. Spillet er gratis og kræver blot en pc, tablet eller smartphone. Alle gode forslag er velkomne - skriv dem gerne i gruppen: www.facebook.com/groups/HSeSailing/

På vegne af:
HS eSailing elite: Christian Faber


Fornyelse af flåden i Hellerup Sejlklub

J80 keywest 025

Som annonceret på årets generalforsamling og i formandens jule- og nytårsbrev, så har vi i Hellerup Sejlklub sat gang i projektet med at udskifte klubbens aldrende flåde af Ynglinge og 606’ere med en mere tidssvarende flåde.

Der har over efteråret og vinteren været nedsat en bredt bestykket arbejdsgruppe, med den opgave at pege på den eller de bådtyper, der kan løfte den tunge arv fra Ynglingene og 606’erne, der har tjent klubben godt i rigtigt mange år. Kravene til bådtypen har været mangfoldige, og som eksempler kan nævnes:

  • Bådene skal være velegnede som skolebåde
  • Bådene skal kunne bruges til tursejlads
  • Bådene skal være sikre og stabile
  • Bådene skal kunne bruges til kapsejlads, og gerne med etablerede klasser i Øresund
  • Bådene skal være moderne, og gerne have karakteristika som man kender fra sportsbåde

Konklusionen på udvalgets arbejde var, at Hellerup Sejlklub skal opbygge en platform af klubbåde bestående af en kombination af J80’ere og J70’ere. J80’eren er lidt større og mere stabil en J70’eren, og tanken er at J80’eren skal være den primære båd til brug for undervisning.

Den nye platform af kølbåde, skal servicere alle de tilbud Hellerup Sejlklub har, eller er i færd med at bygge op, inden for sejlads i små kølbåde/sportsbåde på tværs af aldersgrupper. Dette er et fundamentalt opgør med tanken om, at både i Hellerup Sejlklub tilhører en speciel afdeling eller aldersgruppe. Grundtanken med denne ændring er, at sikre en mere holistisk tilgang til klubbens udbud af sejladstilbud, en mere glidende overgang mellem afdelinger i klubben og dermed sikre at medlemmer i langt højere grad fastholdes i sejlsporten.

Udskiftningen af flåden kommer til at ske gradvist over en årrække, da projektet forudsætter en høj grad af ekstern finansiering i form af fondsdonationer og sponsorater. Arbejdet med at rejse midler til projektet er godt igang, men udskiftningen kommer til at tage tid.


Nyt fra Sejlerskolen

IMG 5970

Sejlerskolen arbejder på at blive DS-certificeret, særligt med henblik på at forbedre praktisk sejlads. DS stiller diverse krav, men sejlerskolen kan selv bestemme rammerne. Fokus drejer sig primært om uddannelse og efteruddannelse af instruktører, ligesom et førstehjælpskursus for instruktører vil indgå i den generelle uddannelse.

Der arbejdes på at mindske skellet i undervisning og sejlads, mellem “gamle juniorer” og “unge seniorer”. Dette arbejdes der videre på i et etableret udvalg i sejlerskole regi.

På kurset Sømandskab & Tovværk om onsdagen, sidder 20 elever og lærer om sejlads teknikker og tovværk træning. Navigationskurset om tirsdagen har travlt med søkorts opgaver m.m, frem mod den teoretiske eksamen sidst i marts. 30 nye medlemmer skal sejle på det kommende sommerkursus, men der er også en del som skal sejle deres 2. Sommerkursus, for at kunne afslutte den praktiske duelighedsprøve i oktober 2019.

Og så er den obligatoriske vinterklargøring af 606-ere begyndt.


Nyt fra HSJ Køl

Lidt vinter nyt fra KØL.

HSJ KØL har “vinteren” igennem mødtes hver onsdag fra 16:00 - 18:00.
Vi har fået bundet en del knob og stik, lavet alm tacklinger og det er juniorerne ret gode til... “se den kan flyve”.

Vi har også haft teori, lavet udkast til hoddies og t-shirts med KØL og HS junior logo på og malet krus. Anderspil og æbleskiver afsluttede KØLˋ første halvdel og lagde op til en velfortjent juleferie.
Vinterens store projekt er “projekt juniorstue” sidste weekend i januar begyndte en hel flok på at male, køre til IKEA for at proviantere div uundværligt, samle skabe, sætte malertape op, spise, snakke... og sætte en Kegnæs på land.

Drengene fandt en brugt, men billig fin hjørnesofa som de hentede i Rødovre, nu skal den så lige en tur i vaskemaskinen så den er fuldstændig klar til den nye juniorstue. Søren og hjælpere har sat nye LED spots op i juniorstuen, de er ret heftige og skal nok lige justeres...

Vi regner med at være færdige med junior stuen senest i slut februar. Den 23. - 24. feb. holder KØL arbejds weekend og her skal vi begynde klargøringen af Ynglingene og give en hånd med på J 70erne.HS skal holde Youngsters Camp sidste weekend i april og her vil KØL også være med.

Er du mellem 13 og 23 år og har lyst til en super weekend med sejl og fest, så hold øje med tilmeldingen på HSJ KØL og på HS- og sejlsportsligaen facebook sider.


Nyt fra J70

Christian Faber sætter J/70 standeren i efteråret, for at illustrere at der stadig sejles J/70 i vinterhalvåret

Der er nye ansigter i J/70 udvalget, og da Ida rejser udenlands midt på året - har klubben fået en hjælpende hånd fra Simon Paag i forhold til at organisere nogle tiltag til den forestående sæson. Helt kort kommer det til at indbefatte flere muligheder for at bredden kan få mere gavn af bådene, for at vi kan indpasse events der kan medfinansiere bådene, men også at Hellerup skal opnå nævneværdige sportslige præstationer.

Hvis man ønsker at deltage i J/70 sejlads, så holdes der et informationsmøde den 13. April kl.13.00, hvor en nærmere plan for aktiviteter for året vil være på plads. Alle er velkomne - nye sejlere, hyggesejlere som kapsejlere.

Hvis du ønsker at sejle Sejlsportsliga i 2019, så vil der være mere information omkring udtagelsen på et informationsmøde den 9. Marts kl. 13.00. Tilmeld gerne dit hold på dette link.

Der er ud for Skovshoved træningspas både lørdage og søndage - følg med i Øresundsforum-gruppen (https://www.facebook.com/groups/533252646879157/) for opslag omkring træningssejladser hvor der bliver smidt bøjer ud og sat en 3 min. (Typisk er der flest både søndag kl 10.00 - og det er sjældent at alle Hellerup bådene er bookede, så du kan frit booke en båd hvis du er clearet til dette.)


SUP i Hellerup Sejlklub

IMG 3485

SUP udvalget har afholdt sine første møder, hvor visioner og mål for den kommende sæson blev drøftet.

Udvalget arbejder med en række idéer til SUP tilbud og forløb, som vil blive præsenteret for medlemmerne på Facebook og på hjemmesiden. Der vil blandt andet blive afholdt fælles SUP ture og træning, hvor balance, fart og teknik vil blive trænet. Udvalget ønsker at introducerer nysgerrige medlemmer til SUP sporten, og alle er velkommen til at komme ud og prøve balancen på SUP boards med en instruktør søndage kl 13. Du skal medbringe tørdragt eller våddragt og redningsvest, bord og pagaj kan du låne af klubben.

Der vil selvfølgelig også blive udbudt et clearingsforløb til SUP, så du er godkendt til selv kan tage ud med SUP, men gerne sammen med andre.

For at kunne benytte et af klubbens SUP boards skal du cleares, skrive dig ind i SUP logbogen, og huske altid at medbringe rednings/svømmevest, bære leashline om anklen eller benet og inden du tager afsted have investeret i en dryback til din mobiltelefon, som du skal medbringe. Prisen for at benytte Hellerup Sejlklubs SUP boards er at du har et medlemskab til klubben og har indløst et af de årskort sejlklubben udbyder. Du er velkommen til at skrive til SUP udvalget med spørgsmål eller tilbyde din hjælp til træning og til udvalget: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du uddannet SUP instruktør, og har lyst til at hjælpe til i Hellerup Sejlklub vil SUP udvalget meget gerne høre fra dig. Er du en habil SUP’er og har lyst til at undervise i SUP, vil udvalget også meget gerne høre fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hellerup Sejlklub er blevet medlem af Dansk Surf og Rafting Forbund (DSRF), til start for en 3 årig periode. Der vil løbende bliver uddannet SUP instruktører - det vil ske i DSRF eller DS.


Cirkeltræning og hockey hver mandag i HS

Cirkeltræning kører nu hver mandag 20:15-21:15 og fortsætter indtil standerhejsningen.
Vi er ca. 20 deltagere men der er plads til endnu flere de kommende mandage.

Træningen dirigeres af den yderst kompetente Yvonne Alonso og er meget afvekslende, så alle kroppens muskler kommer i sving.

Man bestemmer selv, hvor hård den enkelte øvelse skal være. Er der en enkelt øvelse, man ikke man udføre, så laver man bare noget andet. Så alle kan være med. Personligt kan jeg mærke det i kroppen flere dage efter træningen. Stemningen er god blandt sejlerne, og hvis man ikke kender de øvrige så kommer man til det.

Man kan selvfølgelig få en gratis prøvetime, men derefter koster det 250,- for resten af sæsonen.

Efter cirkeltræning spiller vi hockey fra kl. 21:15 - 23:00. Man kan være med til en enkelt kamp eller spille hele aftenen. Der er ikke træner til hockey så derfor er det er selvfølgelig gratis at være med og man behøver ikke gennemføre cirkeltræning for at spille hockey.

Kom frisk og vær med i gymnastiksalen mandag aften.


Nyt fra Kapsejladsudvalget

Endelig kan vi i kapsejladsudvalget melde at stævnekalenderen for 2019 ligger klar. En kalender der ud over Hellerup sejlklubs traditionelle kapsejladser også byder på flere spændende større kapsejladser, som bl.a. J/70 Grundig Cup i august og et Skiff DM med OL klasser i oktober.

Kalenderen er derfor fyldt med spændende stævner med forskellige bådtyper, hvilket vi ser frem til.

Der er derfor brug for at vi samler klubben omkring stævnerne med gode officials, både til vands som til lands, således at det fortsatte høje niveau mht. afvikling af kapsejladser kan vedligeholdes.

Derfor håber og ønsker vi også, at øvrige med interesse i at være frivillig i Hellerup Sejlklubs kapsejladser, benytter muligheden for at melde sig som official / hjælper til enkelte stævner, således at oplæring og videndeling kan blive en større del i vores arbejde og en bredere bruttotrop af faste hjælpere, er til rådighed i klubben.

Tilmelding kan derfor ske løbende gentagende gange via følgende link, når man er bekendt med sin kalender:
Hvis du ønsker at hjælpe til ifb.m. et eller flere stævner, så meld dig under fanen her

Herunder kan du finde kapsejladsoversigten for 2019 med links direkte til bl.a. tilmelding på Manage2Sail, NoR(notice of race), SI(sailing instructions), mm.

Dato Stævne Klasser Notice of Race Sailing Instructions Tilmelding Deltagerliste Resultat
19. - 21. april Påskestævne Melges24, CB66, J/7049er NOR SI Tilmelding Link Link
26. - 28. april Youngsters J/70 - - Tilmelding - -
11. - 12. maj Spring Regatta Drage NOR SI Tilmelding Link Link
25. - 26. maj Øresunds Mesterskab Drage NOR SI Tilmelding Link Link
15. juni Midsommerstævne CB66 CB66 NOR SI Tilmelding Link Link
10. - 11. august Grundig Cup J/70 J/70
NOR SI Tilmelding Link Link
31. august - 1. september NSL CB66 CB66 NOR SI Tilmelding Link Link
14. september ØRC Alt der kan sejle NOR SI Tilmelding Link Link
21. - 22. september DM 606 606 NOR SI Tilmelding Link Link
5. oktober Rangliste OK NOR SI Tilmelding Link Link
12. - 13. oktober Skiff DM 29er, 49er, 49erFX, Nacra 17 & 18' NOR SI Tilmelding Link Link
26. december Julestævne Alt der kan sejle NOR SI Tilmelding Link Link

Se stævner på www.manage2sail.com

På vegne af:
Kapsejladsudvalget & Kapsejlads Chefen: Ann Filippa Madsen


Hellerup Sejlklub på Instagram

Tilbage i juni måned 2018 blev en tanke til virkelighed, hvorefter HS fik en Instagram profil.

En profil der på nuværende tidspunkt er dagligt besøgt og har snart 200 følgere. Her er allerede blevet delt billeder og videoer fra sommerturer, kapsejladser, klubliv, og hvad der ellers sker i klub regi. Fremover vil flere medier deles (som vi eller sejlklubben naturligvis har rettigheden til at bringe), men dette kræver hjælp fra jer medlemmer.

Så hvis der er nogle afdelinger af klubbens mange grene der har interessen, således vi får en alsidig mangfoldig profil af klublivets mange øjeblikke, så kontakt mig således I kan få adgangen til kontoen.

Link til det opslag hvor en tanke blev til virkelighed: https://www.instagram.com/p/BkTKI8jhfHl/

Christian Faber: www.facebook.com/christianmathiasfaber


Standerhejsning 28. april 2019

stander 14 formand flag stander

Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen søndag d. 28. April 2019 kl 12. Her holder Hellerup Sejlklub nemlig standerhejsning for sæsonen 2019.

Ligesom sidste år, vil der efterfølgende blive holdt en reception på terrassen, hvor alle er velkommen.

Vi håber at I alle vil komme til standerhejsningen, og ønske jeres klubkammerater god sæson.


Logoer på Klubbens Både

IMG 3363

Hellerup Sejllkub råder over en meget stor flåde af klubbåde, men det er ikke altid til at vide at det er en båd fra Hellerup Sejlklub man møder, når man ser den på vandet.

Derfor har vi besluttet, at alle klubbens både skal udstyres med et flot nyt logo, som monteres agter på fribordet. Når I møder en båd med HS logo på, så husk og hils pænt, og vær behjælpelig med hvad end der behøves - det gælder i øvrigt også hvis I møder både uden HS Logo på :o)


Nyt fra HovmesterenCalendar icon

Vigtige Datoer

13. april kl 13.00: J/70 Intromøde
19. - 21. april: Påskestævne
28. april: Standerhejsning
16. juni: Prøv noget nyt


csm god tegnsaetning spoergsmaalstegn 6e4e453bcd

Vidste du at du som medlem kan...?

  • Booke hallen til din næste store fest
  • Benytte motionsrummet i Hal 3
  • Booke et af klubbens syv værelser til dine overnattende gæster

 

color facebook 96 instagramlogo donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook Instagram ungdoms-
fond
web email

 

Nyhedsbrev Maj 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

Maj 2018

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære Medlemmer

Sommersæsonen blev skudt i gang ved standerhejsningen den 15. april i nyt format med buffet for alle medlemmer tilsat flot forårsvejr og smukke toner fra Magnus Tempels, der spillede akustisk på terrassen. Maj måneds varme vejr har gjort træning og sejlture til en sommerlig fornøjelse. I takt med at foråret spirrerede frem er Optimistjolleafdelingen hos Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling i vækst i en sådan grad, at vi nu har 47 optisejlere, og har oprettet venteliste til undervisningen på begynder opti C holdet mandag og onsdag. 

Jeg kan med stor glæde konstatere, at vi har en stor netto-tilgang af medlemmer til Hellerup Sejlklub for tiden, hvilket jeg tager som en positiv tilkendegivelse fra sejlerne om at Hellerup Sejlklub er et attraktivt sted at være medlem, jeg vil derfor gerne byde alle nye medlemmer og deres familier velkommen til Hellerup Sejlklub, jeg håber at I vil finde Jer godt til rette.

Og velkommen det skal lyde fra mange af os Hellerup sejlere, når Hellerup Sejlklub den 16. juni, holder åbent hus for Gentofte borgere, nye som gamle sejlere, venner af huset, din familie og venner – ja alle er velkommen når vi gentager succesen og åbner bådene op så alle kan komme ud og sejle og prøve noget nyt. – Læs mere på hjemmesiden om arrangementet Prøv noget Nyt også hvordan du tilmelder dig som hjælper, vi har nemlig brug for mange hænder den dag.

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub

 


Hellerup Sejlklubs Persondatapolitik

eu data

EU’s nye forordning om beskyttelse af persondata (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018.

Vi sender dig denne besked, så du ved, at vi kender de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger. Du behøver ikke gøre noget.

Når du er medlem af Hellerup Sejlklub, registrerer vi de personlige oplysninger om dig, som du giver os, i medlemssystemet WinKas. Dette er nødvendigt for, at vi kan registrere dig som medlem og give dig adgang til at anvende klubbens faciliteter, herunder at booke lokaler eller klubbåde.

Du har selv adgang til at rette de oplysninger om dig, som er gemt i Winkas. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du også bede os om at rette oplysningerne.

Vi er dataansvarlig for de oplysninger, som vi registrerer om dig, og vi opbevarer selvfølgelig dine oplysninger sikkert.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til personer udenfor Hellerup Sejlklub.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem, eller så længe det er påkrævet af hensyn til afregning og bogføring.

Du har til enhver tid krav på at få indsigt i de personoplysninger, som vi registrerer om dig.


 provnogetnyt

Hellerup Sejlklub åbner sejlbådene for både medlemmer såvel som nysgerrige, der kunne tænke sig at prøve kræfter med noget nyt!

Uanset om du allerede er sejler, der kunne tænke sig at prøve en ny bådtype, eller er landkrabbe, der aldrig har rørt en sejlbåd før, så har vi noget for hele familien. Der vil bl. a. være mulig-hed for at prøve J70, 29’er, 606, Yngling, Optimst m.m.

Så kom ned på Hellerup Havn og find os ved teltet, og vi hjælper dig med at komme ud og sejle i en af Hellerup Sejlklubs mange både.

Vi glæder os til at se jer - både børn og voksne. Arrangementet er gratis, det eneste, du skal huske, er lidt varmt tøj - vi skal jo på vandet!

Tilmelding er ikke nødvendig, men I må meget gerne angive på klubbens facebook event, hvorvidt I påtænker at deltage: https://www.facebook.com/events/2040371949537350/

Vi ses i Hellerup Sejlklub, Paul Elvstrøms Plads 1, 2900 Hellerup


Hjælpere søges til Prøv noget Nyt 16. juni

Screen Shot 2018 06 01 at 14.44.33

Hellerup Sejlklub har et ønske om, at borgerne i Gentofte kommune har kendskab til vores mange gode aktiviteter i klubben.

Derfor holder vi i Hellerup Sejlklub PRØV NOGET NYT d. 16 juni 2018. Og vi har brug for din hjælp!
Selv en lille indsats fra dig kan gøre en stor forskel!

Frivillige til selve åbent hus arrangementet

Vi søger frivillige dels til aktiviteterne på vandet, og frivillige til at løfte forskellige opgaver på land.
Til aktiviteterne på vandet søger vi instruktører til blandt andet 606, yngling, og de større kølbåde som klubben har rådighed over. Vi søger også hjælp til sikkerheden på vandet, altså førere som kan sejle klubbens rib/Kegnæs joller ansvarligt, og som kan give deltagerne i PRØV NOGET NYT en forrygende oplevelse. Din opgave er ganske enkelt at introducere deltagerne til aktiviteterne eller holde øje med alt er som det skal være.

På land har vi brug for frivillige til blandt andet bemanding af telt – hvor vi modtager vores gæster, men også andre ting som forplejning eks. lave kaffe og bage kage eller andre praktiske ting, herunder fx indkøb af frokost og aftensmad dagen før o.l.

For at melde dig som frivillig skal du blot sende en mail til Mikkel Wium på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skrive kort om du ønsker at være på vand eller land.

Markedsføring af åbent hus arrangementet

Det er ikke sikkert, at du kan deltage i at afvikle selve PRØV NOGET NYT. Det har vi stor forståelse for. Men vi håber, at du vil bakke op om arrangementet ved at deltage i markedsføringen af det.

Vi ved, at Hellerup Sejlklub kommer længst ud med markedsføring, hvis vi både hænger vores invitation op relevante steder og ikke mindst deler budskabet på nettet.

Derfor håber vi, at du vil dele informationen om PRØV NOGET NYT i Hellerup Sejlklub
med dit netværk og linke fra din Facebook-profil til dette link: https://www.facebook.com/events/2040371949537350/

På vegne af bestyrelsen i Hellerup Sejlklub

Screen Shot 2018 06 01 at 14.42.51


HS Sommertogt 2018

99 slut

Tag Kystbanen til vands og til lands

 Har du lyst til en sommertur med sejlervennerne i år?

DATO: 14.juli – 22.juli

Det bliver en sommeruge udelukkende med LYST-SEJLADS langs Øresundskyster.  Hornbæk og Skanör er de yderste mulige anduvninger. Bliver vejret trist og blæsende ”parkerer” vi bådene, og tager hjem til vejret bedres.

Du bestemmer selv, hvilke dage du har lyst til at deltage. Hver dag vil der være mulighed for offentlig transport hjem til din seng, jobbet eller måske tørretumbleren.

Tilmed dig Doodlen: https://doodle.com/poll/rguikwzze5i32y23                                    

eller skriv til mig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PRIS: 300kr i depositum. 50kr/dag til havnepenge. 0-150kr/dag til mad afhængig af, hvor meget du har lyst til at deltage i vores fælles måltider. ???kr til offentlig transport.

Det med småt: Det bliver en voyage surprise med en del ubekendte, derfor be´r jeg dig i doodlen angive, om din deltagelse er sikker. Er du ikke helt sikker, klik 2 gange og vælg (V). Vi gør alt for at få plads til dig, hvis du med kort varsel bestemmer, du vil med. Men det kan blive umuligt og er din risiko. 

Vel mødt til ALLE                     

På vegne af turudvalget Charlotte Wandel


Skal du med på ØRC 2018?

21462588 10156060692278268 6329597899671538873 n 1

Øresund Rally for Cruisers er Øresunds med garanti sjoveste sejlads. I år sker det lørdag den 15. september, og årets tema er ”Heja Sverige”.  Det handler om Tre Kronor, ABBA, Midsommerfest, Røde Stugor, Eurovision Pop, Kalles Kaviar og selvfølgelig alt det blå/gule.

ØRC startede for sjov i 2010, da Mads Christensen, Casper Peetz, Jørgen Krogh og Trine Fabienke etablerede en ØRC Facebook gruppe som afsæt for en festlig tursejlads til Malmø. Arrangementet kulminerede i 2015 med et kæmpe event og 545 glade sejlere til festen. Arrangørerne kastede håndklædet i 2016, men HS greb det i 2017 og lykkedes med en herlig, solbeskinnet tur over Sundet og en fin festlig eftermiddag, aften og nat i Malmø.

Inspirationen til ØRC er hentet hos den atlantiske storesøster ARC – ”Atlantic Rally for Cruisers”. Som bekendt kvalificerer en sejltur over Atlanten til at måtte vigte sig i røde bukser. Glem dem, for ØRC kvalificerer til at gå i grønne bukser – og alt muligt andet grønt!

Vi lader som om, at det også er kapsejlads, men du kan deltage i alt, der kan flyde. Den vigtigste præmie er til den bedst udklædte båd.

Hent sejladsbestemmelserne her (vedhæftet).

Tilmelding sker via

https://hellerupsejlklub.nemtilmeld.dk/14/

Du kan bedst finde ud af, hvad ØRC er, ved at melde dig ind i vores Facbook gruppe: ØRC Øresund Rally for Cruisers.


Har du lyst til at sejle Grundig Sailing Cup 9. - 10. juni

grundigj70

Der er nu kun 2 uger til næste J/70 Grundig Sailing Cup, som finder sted i Rungsted den 9.-10. juni.

NOR, info og tilmelding her: http://kdy.dk/grundigsailingcup/

Vi vil opfordre jer til – også af hensyn til stævnets planlægning – at tilmelde jer til årets andet stævne hurtigst muligt.

Som altid ved Grundig Sailing Cup stævnerne, så er der sejlermiddag lørdag aften med i stævnegebyret, for at styrke sammenhold og kammeratskab i klassen.

Få minutter fra havnen ligger konferencecentret Rungstedgaard med mulighed for overnatning: http://www.rungstedgaard.dk/da/home/Hotel og få kilometer syd for liggerHotel Marina Vedbæk https://www.hotelmarina.dk/da/

Hvis du og dit hold er interesseret i at deltage i dette stævne, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Solen dansede for os på årets veloverståede pinsetur.

2018 05 20 171630 1

Sejlene var sat på 912, 913, Bodil, Stæren og Just Happy fra Skovshoved Havn da vi lørdag morgen med 16 mand stævnede ud, med kurs stik øst og Barsebäks gamle reaktorer som pejlemærke.

Efter en fin sejlads tværs over Sundet lagde vi til i Vikhök, en hyggelig lille havn med svensk Schlagermusik fra rækken af mondæne motorbåde, velplejet landsbyidyl og grøn udsigt fra den lokale gravhøj.

På turens største båd kunne alle samles til den obligatoriske G&T og tre skønne dage i godt selskab i land og til vands blev skudt for alvor i gang.

Nogle havde tid til afslapning, klargøring af sovepladser, badning eller en gåtur i området, mens madholdet formåede at stable en dejlig middag på benene, så vi snart med pinsesolen dansende i horisonten kunne smovse i grillet laks, bayrisk kartoffelsalat samt frugtsalat med gammeldags piskerispisket fløde.

Lørdag efter morgenbuffet på bådebroen, endnu en hurtig badetur og pakket og klar med nye besætninger gik det efter turskipper Torkils instruktioner godt 11 sømil nordpå. Vi fandt vej forbi Landskrona og endte efter nogle timer med let vind, lidt spilersejlads og bagende sol i Ålabodarna, endnu et hyggeligt gammelt fiskeleje på det skånske fastland.

Nogle var stadig lidt sejlergyngende et smut omkring slottet Örenäs i tysk Barokstil og havde vi haft cykler eller skøjter med, kunne man være kommet langt på den fine kystpromenade.

Dagens madhold havde holdt menuen hemmelig indtil det sidste og efter at der blev fundet et godt sted med grill og så meget sol og så lidt blæst som muligt, blev der gjort klar til veltilberedet mørbrad med salat og flute, samt et sortiment af pølser med tilbehør. Heldigvis havde iskiosken nået at lukke lige inden vi kom rigtigt i land, for det viste sig at menuen blev afrundet med figner og endnu en gang velpisket fløde og en ordentlige sjat rom som dessert.

Inden vi så os om blev det mandag og tid til at smøre den sidste madpakke og tage afsked. Nogle havde tid til endnu en lille gåtur inden vi stod ud af havnen og en masse dejlige oplevelser rigere, sejlede ud på en sidste hyggelig 14 sømils etappe hjem.

TAK og PÅ GENSYN til alle de skønne sejlere der deltog.


Medlemskort

Har du afhentet dit medlemskort?

Kom ud og nyd udsigten fra sejlklubbens terrasse og ved samme lejlighed afhent dit medlemskort, og hvis du ikke er her en onsdag i kontorets åbningstid kl.17:30 til 19:00 så se efter en fra bestyrelsen med nøgle til kontoret.


Havneindsejlingen

Lav vandstand ved molen i Hellerup!!!
Ved anløb med en dybgang på over en meter, anbefales det at sejle til den yderste grønne bøje før der sejles mod nord. Hele vandområdet fra fortet i nord og til Hellerup havn er over de sidste mange år, sandet til. Så - Sejler hold afstand til land og undgå buler.


Nøglebrikker

Nøglebrikker kan bestilles og købes på sejlklubbens kontor i åbningstiden onsdag kl. 17:30- 19:00 eller du kan bestille den ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nøglebrikken opdateres ved at lægge den på opdateringsboksen i 5-10 sek. indtil den blinker grønt. Opdateringsboksen sidder til venstre for døren ind til sejlklubben.


Star mesterskab – flytning af både fra havnen

Billedresultat for star class

Hellerup Sejlklub afholder Star Distriktsmesterskabet den 8.-10. juni og i den forbindelse har havnefogeden adviseret flytning af klubbens både, og evt. flytning af privat ejet både.

Klubbens både vil være flyttet fra den 5. juni til den 11. juni - de store både vil i denne periode ligge i Skovshoved Havn og 606 vil ligge i Tuborg Havn.

Bådsmændene til klubbens både bedes koordinere flytning med Per Heegaard.


Spørg Bestyrelsen

Der afholdes igen Spørg Bestyrelsen, et arrangement uden dagsorden, men hvor medlemmer kan komme med spørgsmål og ris og ros til bestyrelsen.

Arrangementet finder sted den 26. juniEr du nyhedsbrevets hjælper?

Nyhedsbrevet søger hjælp.

Vi søger hjælp fra 1-2 personer der kan hjælpe med at opsætte nyhedsbrevet i en fast skabelon. Du skal have erfaring med kodning.

Og der søges hjælp fra 2-3 personer til, at forfatte information og artikler om stort og småt i Hellerup Sejlklub.

Opgaven kræver ikke at man mødes flere gange pr. måned for at planlægge nyhedsbrevet, men blot at man afsætter lidt tid hjemme til at skrive.

Har du lyst til at hjælpe så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Calendar icon

Vigtige Datoer

8. - 10. juni: Distrektsmesterskab STAR
16. juni: Prøv noget Nyt i Hellerup Sejlklub
26. juni: Åbent bestyrelsesmøde efter aftenmatchen

 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

Nyhedsbrev April 2018

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUBS NYHEDSBREV

April 2018

Formandens Hjørne

Marie Dela JohnsenKære Medlemmer

Glædelig forår! Foråret er kommet det ses tydeligt med den øgede aktivitet på havnen og i klubben.

Forår er også lig med begyndelse på en ny stævnesæson og Hellerup sejlklub har afholdt sit første stævne i år, Påskestævnet med godt 20 deltagende både over 3 dage.

Tak til jer alle der lagde frivillige timer i stævnet.

Forår er den bedste tid for os sejlere, da det for de flestes vedkommende betyder at vi igen kan komme på vandet og dyrke vores favorithobby, og sæsonen skydes traditionen tro igang med standerhejsningen. Hellerup Sejlklub stætter standeren for den kommende sæson på søndag den 15. april 

Standerhejsning starter på vanligt vis kl. 12 i sejlklubbens gård med formandens tale, uddeling af jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles. Efterfølgende byder sejlklubben samtlige medlemmer på en forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen, hvor også Gentoftes borgmester Hans Toft vil sige nogle ord.

Der er fortsat en del medlemmer, der ikke har fået afhentet deres medlemskort for 2018. Som en ekstra service vil kontoret være åbent på søndag fra kl 11-12 og igen fra kl 13-14, så hvis du ikke har fået hentet dit medlemskort, er der ekstra god grund til at møde op til standerhejsningen.

Jeg ser frem til at se jer

Sejlerhilsner

Marie Dela Johnsen, Formand Hellerup Sejlklub


Nyt Koncept for Aftenmatcherne i HS

img 1181 20130814 1744303736

Som den aktive læser nok har noteret, så har Hellerup Sejlklub etableret et Masterudvalg, med det formål at skabe endnu bedre rammer for klubbens aktive voksne kapsejlere. Udvalget er allerede trukket i arbejdstøjet, og det første mærkbare resulat af dette er et nyt koncept for vores elskede tirsdagsmatcher, hvilket gerne skulle trække endnu flere sejlere på vandet og til efterfølgede hygge i restauranten.

Aftenmathcerne sejles naturligvis fortsat om tirsdagen med første aftenmatch allerede 1. maj 2018

I forbindelse med tisdagsmatcherne, har der ofte været trafikprop ved slæbestedet og kranen. I et forsøg på at imødekomme dette problem og gøre plads til flere sejlere både på land og på vand, vil vi i år forsøge at differentiere start- og sluttidspunkterne.

Desuden bliver startproceduren modificeret, med rullende 3 min. starter. Formålet med dette er at ventetiderne på vandet bliver minimeret.

Helt overordnet bliver der tilført flere resourcer til aftenmatchen med f.eks en eksta mærkebåd, sådan at banen hurtigt kan rettes til ved vindspring. Der bliver udlagt 2 baner, dvs. der bliver udlagt 2 topmærker med forskellig længde og et fælles bundmærke. Topmærket tættest på startlinjen benyttes af jollerne, 606 og Ynglinge. De øvrige bådklasser sejler på topmærket længst væk. Signaleringen på vandet blive mere tydelig med entydige klasseflag for de mest aktive klasser

Aftenmatchen er et meget vigtigt sportsligt og socialt element i Hellerup Sejlklub, og det er klubbens håb at vi med det tilpassede koncept vil se en endnu større tilslutning til aftenmatchen, og der vil løbende blive arbejdet videre med optimering af konceptet

Tak til Masterudvalget og Seniorbådsudvalget for det store og gode samarbejde omkring udviklingen af aftenmatchen!

Opdaterede sejladsbestemmelser kommer snarest her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/kapsejlads/aftenmatch

Nye starttider

Hver tirsdag i perioden fra 1. maj 2018 til 26. juni 2018
kl. 18.30 for OK-joller, Contender og Star både 
kl. 19.00 for øvrige bådklasser 

Hver tirsdag i perioden fra 7. august 2018 til 11. september 2018
kl. 18.15 for OK-joller, Contender og Star både
kl. 18.40 for øvrige bådklasser


untitled talen   cb66

Husk Standerhejsning 15. april 2018 kl 12:00

Forhåbentlig har vinteren sluppet sit lange kolde favntag om vores kære sejlklub, og det er tid til at se frem mod gode og lyse tider på vandet og nyde udsigten over Øresund fra klubbens terrasse.

Den formelle standerhejsning vil ligne de 102 tidligere standerhejsninger med, at standeren sættes præcis klokken 12, formanden holder sin korte tale, jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles.

Som noget nyt i år, vil Hellerup Sejlklub gerne invitere alle medlemmer til en fælles forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen efter standeren er sat.

Vi håber at standerhejsningen vil give dig mulighed for at tale med nye som gamle sejlerkammerater, så vi sammen kan se frem mod masser af aktiviteter med træning, stævner, hyggeturer  - masser af sejlads med sejlerglæde, gode stunder på terrassen og smil på læben og saltvand i håret.

Det vil være sejlklubben en glæde, om du vil overvære begivenheden, der finder sted i Hellerup Sejlklubs gård kl. 12, og efterfølgende deltage i traktementet på terrassen og i restauranten. Sidst nævnte kræver fremvisning af medlemskort.

Kom og vær med til at gøre denne dag festlig og markere en god start på sæsonen. 

 

Vidste du at HS Støttefond yder rentefrie lån til køb af båd?

Drømmer Du om at blive bådejer ?

Vil Du søge om et rentefrit lån, til båd eller grej?

HS Støttefond har mulighed for at hjælpe Dig.

Der lånes penge ud til kassen er tom, men du skal opfylde kravene i fondens vedtægter.

Yderligere information kan indhentes hos støttefondens bestyrelse.

Formand: Jan Gottschalck-Andersen

Send Din Ansøgning til:

Hellerup Sejlklub
Att.: Støttefonden
Paul Elvstrømsplads 1
2900 Hellerup


Optierne til Påskestævne på Gardasøen

IMG 0226

Traditionen tro afholdes verdens største stævne på Gardasøen i Påsken.

Der deltog ca. 1.400 optimistsejlere fra hele verdens, inkl. Brasilien, Australien og Japan. Fra Danmark var der med 107 sejlere, det største antal afsted i 11 år. Heraf var HS med 16 sejlere langt den største klub. Op til stævnet, der afvikles i selve Påsken, har danskerne afholdt træningslejr og et dansk træningsstævne, som blev vundet i overbevisende stil af Magnus Overbeck fra HS.

Det tegner godt for den kommende sæson. Udover en masser timer på vandet og værdifuld erfaring med at sejle i store felter, var det største udbytte af turen det fantastiske sammenhold blandt de unge danske sejlere - både med klubkammeraterne og med gamle og nye venner fra de øvrige klubber.

IMG 0216


Opdatering fra J70'erne

j70 7

J70´erne er ved at være klar til en ny sæson, med havnepladser til alle 3 både og nye sejl på vej.  Allerede mandag d 16 april, dagen efter standerhejsningen, starter det første undervisningshold, som har fokus på teknik&bådhåndtering. Holdet er for både helt nye og mere rutinerede sejlere, og der er stadig ledige pladser - meld dig til via Winkas på klubbens hjemmeside.

Hvis du allerede er erfaren sejler og gerne vil cleares som J70 skipper, så afholdes årets første clearingsprøve søndag d 22 april kl 12-14 - flere prøver vil arrangeret efter interesse. Følg med på facebookgruppen "Hellerup Sejlklub J70" for mere information eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du lyst til at give en hånd med til aktiviteterne eller har du gode idéer til nye tiltag  er du meget velkommen i J70 udvalget - skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Påskestævne i Hellerup Sejlklub

IMG 0228

HS´ traditionelle GB Happy Easter Regatta, med deltagelse af 10 Melges 24 og 8 CB66, forløb rigtig godt med veloplagte sejlere og gode officials. Påskestævnet er et af klubbens længstlevende stævner, og der har gennem årene været stor tilslutning med udenlandske sejlere. HS lægger vægt på, at GB Happy Easter Regatta har karakter af et træningsstævne, hvor sejlernes kan få testet deres form og deres både. Dagene bød på det hele, fra bragende sol og vindstille den første dag, hvor kun 3 sejladser blev gennemført, til yderligere 2 meget kolde og blæsende dage, og mange flere sejladser kom i hus.

Lidt drama blev det også til, da hængestroppen på en af de tyske Melges sprang, og 3 sejlere røg i vandet. En årvågen RIB-skipper undrede sig over bådens manøvre, og fik hurtigt bjerget de 3 meget kolde tyskere som kun havde ligget i vandet 1 minut, om som kun havde eet ønske: at komme på land. Her blev de modtaget, fik alt deres våde tøj af, og kom i sauna. De havde det fint dagen efter, og deltog i søndagens sejlads. Og de var yderst taknemmelige over den hurtige indsats, og skulle nok huske ekstra ”skiftetøj” næste gang de kommer.

Regattamiddagen lørdag aften var der blevet kælet for, og fik stor ros af de som deltog. Et super samarbejde mellem officials som havde lagt et stort arbejde i tilrettelæggelse og afvikling af stævnet.

Til slut var det dog Hellerup besætninger der løb med sejre over hele linjen - Marc Wain Pedersen vandt Melges 24 Klassen i DEN840 med tyskere på både 2. og 3. pladsen, mens Mikael Casparij (DEN164) løb med sejren i CB66, foran Mikkel West-Nørager på 2. pladsen (DEN107) og Jesper Arentoft på 3. pladsen (DEN165). Stort tillykke til dem alle. Alle resultater kan findes på mange2sail

Stor Tak til alle som deltog - både hjælpere som deltagere.


Nyt fra Hovmesteren - Jazz i Hellerup Sejlklub

Som et nyt tiltag i restauranten holder vi den sidste torsdag i måneden jazz aften, her vil være jazz musik i restauranten fra kl 20-22 – og det er helt gratis! Vi afholdte en lille snigpremiere i marts hvilket var en stor succes – så vi håber at se flere af jer de kommende måneder til jazz og hygge.

Vi har samtidig fået fingrene i en ny dygtig restaurantchef, Judie startede hos os i slutningen af marts måneden, Judie har masser erfaring fra finere steder, og vi glæder os meget til at Judie får sat sit præg på stedet, og være med til at skabe en dejlig sommer i havnen.

Arskalender 2018 Hellerup


Kender du klubbens medlemssystem WinKAS?

102982 login650x350

Hvis ikke så se mere på denne guide: https://www.hellerupsejlklub.dk/images/WinKAS-guide.pdf

For at logge på winkas skal du have et brugernavn og adgangskode. Du kan også ændre dine oplysninger, fx tilføje en ekstra emailadresse ved at indsætte semikolon, under ”Rediger mine oplysninger".

Hellerup Sejlklub udsender nyhedsbreve og andet information så som invitation til generalforsamling, fester og arrangementer ved hjælp af listen af abonnenter på nyhedsbreve, derfor er det meget vigtigt – hvis du ønsker informationer sendt fra din sejlklub direkte til din mailbox, at du som medlem oplyser sejlklubben din mailadresse.

Det er også i WinKAS du kan se hvor mange år du har været medlem – for nogle medlemmer er det rigtig mange år, men desværre er det ikke alle der modtager en hæder i form af en jubilæumsnål for de mange års medlem i Hellerup Sejlklub, hvis oplysningerne i medlemssystemet ikke står korrekte. Derfor kan det være en god ide at logge ind på WinKAS og tjekke om dine oplysninger er ajourførte.

Har du spørgsmål til WinKAS – så som jeg kender ikke mit brugernavn, adgangskode, hvordan betaler jeg mit kontingent, holdundervisning mv. så send en mail eller ring til kontoret og Mette vil hjælpe dig.

Tel: (+45) 3962 2934 | Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontortid onsdage kl. 17.30-19.00
Telefontid onsdage kl. 19.00-20.00

Som en ekstra medlemsservice, vil Mette de kommende mange onsdage over vinteren ringe rundt til alle Jer medlemmer, og spørge om I har spørgsmål til WinKAS og sikre sig, at jeres oplysninger er ajourførte.

Hvis du selv har mulighed for at ajourføre oplysningerne på Winkas må du meget gerne sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så ringer vi ikke og forstyrrer dig.


Calendar icon

Vigtige Datoer

15. april: Standerhejsning kl 12:00 i gården
16. april: Start på J70 undervisning
1. maj: Årets første aftenmatch
11. maj: Melges 24 Rangliste
26. juni: Åbent bestyrelsesmøde efter aftenmatch

 

color facebook 96 donate online icon color link 96 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
facebook ungdoms-
fond
web email

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg