Tilmelding til Aftenmatch i 606’erne i foråret 2019

MGL9253

Nu er det blevet tid til at melde sig til tirsdagsmatcherne i foråret. Tilmeldingslisten er opslået i klubhuset og nedtages 2. maj kl. 20.

Første aftenmatch er tirsdag den 7. maj. Sejladsbestemmelser 2019 findes her.

Man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på listen og samtidig krydse af, hvilke tirsdage man ønsker at være med. Ønsker man at tilmelde en besætning samlet, markerer man det.
E-mail kan desværre ikke bruges - beklager!

Betingelserne er velkendte for dem, der har været med før, men her en kort gentagelse:

Ved bådfordelingen, som foretages af SeniorBådsUdvalgets Fordelingsudvalg, gives prioritet til dem, der har påtaget sig arbejdsopgaver i klubben, fx som bådsmand.

Gebyret for deltagelse - som er et "internt" 606 gebyr fastlagt af SBU - er 150 kr pr næse.
I år vil det kun være muligt at indbetale via Holdsport. Betal aftenmatch 2019 her!
Sidste frist for betaling er 1. maj.

Bådfordelingen vil blive offentliggjort senest søndag den 5. maj kl 16. Vi vil sætte opslag op i HS samt på HS’ hjemmeside.

606-sejlerne skal ligesom tidligere stille med dommerhjælp et antal tirsdage, så alle må være forberedt på at stille op en tirsdag på dommerbåden. Uden dommere ingen aftenmatch!

Fordelingsudvalget /

Niels Kjøng / Bjørn Anker-Møller