Youngsters Camp til Hellerup Sejlklub

"Youngsters er for alle unge sejlere mellem 15-23 år, der synes, det er fedt at sejle i J70. I løbet af året vil flere sejl-camps blive afholdt, hvor formålet er at samle en masse unge til at sejle J70 og skabe et fællesskab omkring dette." - citat Youngsters Facebook

Youngsters startede op sidste år i 2018, hvor de afholdte tre fantastiske camps i hhv. Horsens, Oure ved Lundeborg og i Rungsted. I år er tre nye lokationer fundet og heriblandt er Hellerup Sejlklub at finde med årets første camp d. 27. - 28. april, og kommer til at foregår i samarbejde med Hellerup Sejlklub. Campen kommer til at foregår i tæt samarbejde med Dansk Sejlunion og deres coach stab, som også coacher og træner bl.a. landsholdet.

"Hellerup Sejlklub er stolte over at være vært ved årets første Youngsters Camp i 2019, hvilket vi glæder os og ser frem til. Sidste års Youngsters Camp gav nogle gode oplevelser, hvor vi havde medlemmer som både deltog som aktive sejlere men også nogle som var instruktører, og hver især kom hjem med mere sejlererfaring og -glæde. Vi håber derfor at Campen i Hellerup Sejlklub vil være attraktiv, lokalt og nationalt for junior- og ungdomsafdelingerne. Youngsters kan således være med til at skabe en stærk ungdomsudvikling i Hellerup Sejlklub." - citat Kapsejladsudvalget

Youngsters stiller igen skarpt på hvordan du bliver en dygtig sejler, lære det gode sømandsskab og alt det bedste som sejlsporten giver af kompetencer. Derudover skal vi have det sjovt på land, socialt, hygge og fest, så der er noget for alle. Vi glæder os til at se en masse nye ikke-sejlere, sejlere, venner, veninder, søskende og kammerater.

Pris: 550 kr. for campen for 2 dage, hvilket inkluderer alle måltider, instuktører, 7 nye både og en masse andet. Man kan overnatte allerede fra fredag, og man kan deltage en eller begge dage. Der er begrænset antal pladser til denne camp, så salget foregår efter først til mølle princippet (max 50 pladser).

Så kom foran fra start og gradvist øge med din deltagelse i Youngsters Camp 1 i Hellerup Sejlklub d. 27. - 28. april.

Tilmeldings link:
https://sejlsport.nemtilmeld.dk/7/

Youngsters:
Camp // Hellerup Facebook begivenhed
Facebook gruppe
Hjemmeside
Plakat 2019
Presseomtale // Masser af Youngsters aktiviteter i 2019

Har du derimod ikke oplevet hvordan og hvor fed en sejleroplevelse det er at deltage i en Youngsters Camp, så se følgende video fra Oure camp'en i 2018:
YOUNGSTERS I Oure I 2018

- Vi glæder os til at se jer Youngsters.

På vegne af:
KapsejladsudvalgetChristian Faber

Kapsejlads nyt

Endelig kan vi i kapsejladsudvalget melde at stævnekalenderen for 2019 ligger klar. En kalender der ud over Hellerup sejlklubs traditionelle kapsejladser også byder på flere spændende større kapsejladser, som bl.a. J/70 Grundig Cup i august og et Skiff DM med OL klasser i oktober. Kalenderen er derfor fyldt med spændende stævner med forskellige bådtyper, hvilket vi ser frem til.

Der er derfor brug for at vi samler klubben omkring stævnerne med gode officials, både til vands som til lands, således at det fortsatte høje niveau mht. afvikling af kapsejladser kan vedligeholdes. Derfor håber og ønsker vi også at øvrige med interesse i at være frivillig i Hellerup Sejlklubs kapsejladser benytter muligheden for at melde sig som official / hjælper til enkelte stævner, således at oplæring og videndeling kan blive en større del i vores arbejde og en bredere bruttotrop af faste hjælpere er at finde i klubben.

Tilmelding kan derfor ske løbende gentagende gange via følgende link, når man er bekendt med sin kalender:

Tilmelding til stævner

Se tilmeldte til stævner

På nedenstående link kan du finde kapsejlads oversigten med klikbare links direkte til bl.a. tilmelding på Manage2Sail, NoR(notice of race), SI(sailing instructions), mm.
Hellerup Sejlklubs kapsejladser

 - Vi glæder os til at se jer på kapsejladsbanen, både som frivilig official og deltager :-)

På vegne af:
Kapsejladsudvalget & KapsejladschefenAnn Filippa Madsen

BL logo rgb ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg