Invitation til Standerhejsning 24. april 2022

IMG 2435

Hellerup Sejlklub hejser standeren for den 107. sæson søndag den 24. april 2022, og vi håber du vil være med på denne festlige dag.

Selvom det fortsat er køligt, vidner solen om, at vinteren atter må opgive sit lange kolde favntag om vores kære sejlklub, som i vinterens løb har fået nyt flot tag. Derfor er det atter tid til at se frem mod gode og lyse tider på vandet og forhåbentlig snart at kunne nyde udsigten over Øresund fra klubbens terrasse.

Efter to år med Covid-19, vil standerhejsningen atter kunne afholdes på sædvanlig vis uden restriktioner i deltagerantallet mv. Derfor sættes standeren præcis klokken 12, hvorefter formanden holder en kort tale efterfulgt af uddeling af jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser foruden en båddåb. Herefter byder klubben på forfriskninger på terrassen.

Sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne

Nikolaj Bjørnholm, formand

April 2022

Søndag
kl. 12:00

Vær venligst opmærksom på at det ikke er muligt at parkere i gården, og der er begrænsede parkeringsmuligheder på Strandparksvej. Overvej derfor om du skal tage cyklen i dagen anledning.