Invitation til Standerhejsning 18. april 2021

IMG 2435

Hellerup Sejlklub hejser standeren for den 108. sæson søndag den 18. april 2021 kl. 12 og vi sender live via facebook. Vi håber, at du vil med være med på denne festlige dag.

Selvom det fortsat er køligt, vidner solen om, at vinteren atter må opgive sit lange kolde favntag om vores kære sejlklub. Desværre har vi fortsat Covid-19 som jokeren, men her går det heldigvis også mod lysere tider. Derfor er det atter tid til at se frem mod gode og lyse tider på vandet og forhåbentlig snart at kunne nyde udsigten over Øresund fra klubbens terrasse.

Den formelle standerhejsning vil ikke helt ligne de over 100 tidligere standerhejsninger, men standeren sættes præcis klokken 12, formanden holder sin korte tale, jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles til de særligt inviterede foruden en enkelt båddåb. Grundet Covid-19 kan vi kun være 50 fysisk forsamlede, og vi håber derfor, at du vil deltage virtuelt på dagen, medmindre du har fået en særskilt invitation til at møde op.

Vores medlemsarkiv går kun tilbage til 1992. Har du været medlem siden før 1992 og har i 2021 jubilæum (40, 50, 60, 70, 80 år), må du gerne sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne
Nikolaj Bjørnholm
Formand, Hellerup Sejlklub

Søndag

Link til livestream

Vær venligst opmærksom på at det ikke er muligt at parkere i gården, og der er begrænsede parkeringsmuligheder på Strandparksvej. Overvej derfor om du skal tage cyklen i dagen anledning.