Information om genåbning af klubhuset

Kære medlemmerUdendørs Idræt

Så er dagen endelig kommet, hvor vi igen kan genåbne hele vores klubhus og livet i Hellerup Sejlklub kan tage yderligere et stort skridt tilbage mod normalen.

Fra og med i morgen, onsdag d. 10. juni er hele klubhuset inklusiv omklædningsrum og toiletter igen åbnet. For at undgå COVID smittespredning, vil der forsat være visse restriktioner for vores færden i klubben:

  • Der må maks være 6 personer ad gangen i herrernes omklædning og 4 personer ad gangen i damernes omklædningsrum
  • Sejlere, der har mulighed for det, opfordres fortsat til at klæde om hjemme eller i det fri, således at belastningen på omklædningsrummene reduceres
  • Sejlere opfordres til at være hurtige og effektive i omklædningsrummene, sådan at flest muligt kan komme til at benytte faciliteterne
  • Forsamlingsgrænsen på 50 personer skal overholdes
  • Både og boards vaskes og spules efter brug.
  • Sundhedsstyrelsens råd og vejledning for 
  • Der er opsat sæbedispenser og håndsprit dispenser ved den udendørs håndvask i gården, og medlemmer opfordres til at bruge dette før og efter sejlads
  • Hvis man har symptomer på COVID, skal man holde sig hjemme.
  • Aftenmatcherne om tirsdagen, vil så småt blive genoptaget. Følg med på klubbens hjemmeside og facebook side, for mere information herom.
  • ....men frem for alt - pas på hinanden, vis hensyn og brug sund fornuft i forhold til alle aktiviteter i klubben, på vandet og på bådene.

DIF retningslinjer: https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona
DS retningslinjer: https://dansksejlunion.dk/corona/information-til-sejlklubber-om-corona
Gentofte Kommunes retningslinjer: https://www.gentofte.dk/da/Borger/Borgerservice/Coronavirus-nyt-fra-Gentofte-Kommune

På bestyrelsens vegne, vil jeg meget gerne takke jer allesammen for den forståelse og tålmodighed I alle har udvist i den svære tid vi har været igennem. Det har ikke været en let opgave at få livet og aktiviteterne i sejlklubben til at fungere, med de restriktioner pandemien har pålagt vores verden, men takket være verdens bedste medlemmer i verdens bedste sejlklub, er vi kommet godt igennem den svære tid.

Jeg håber inderligt, at vi nu kan se frem til en dejlig og solrig sommer med masser af skønne timer på vandet, uden skygger fra Corona.

Endnu engang TAK til jer alle!

P.v.a. Bestyrelsen
Simon Mørup-Petersen
Formand, Hellerup Sejlklub
HS Logo

 

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg