Information om yderligere åbning, sæsonkort og WASZP


Udendørs IdrætPå baggrund af de nyeste reviderede retningslinjer fra DIF, Dansk Sejlunion og Gentofte Kommune, er vi nu i den heldige situation, at vi kan åbne yderligere op for sejladsaktiviteter i Hellerup Sejlklub samt for klubbens restaurant. Dette sker dog under meget skarpe retningslinjer, som alle medlemmer bedes respektere.

 • Alt klubben sejlende materiel er nu igen frigivet til brug
 • Restauranten genåbner i morgen 21. maj under de officielle retningslinjer for restaurantdrift. Vi glæder os til at se jer alle i restauranten igen.
 • Adgang til toiletter i klubhuset er genåbnet.
 • Adgang til udstyr i Hal 1 og Hal 2 koordineres med Per Heegaard
 • Alle skal møde omklædt på havnen
 • Sejl og andet udstyr, som skal anvendes dagligt opbevares så vidt muligt i bådene
 • Optimistsejl og andet udstyr der ikke kan opbevares i bådene, placeres i Hal 2 efter anvisning fra Per Heegaard
 • Både og boards vaskes og spules efter brug.
 • Der er opsat sæbedispenser og håndsprit dispenser ved den udendørs håndvask i gården, og medlemmer opfordres til at bruge dette før og efter sejlads
 • Hvis man har symptomer på COVID, skal man holde sig hjemme.
 • Der må ikke samles mere end 10 personer adgangen i nogen former på land.
 • Ophold på jollepladsen og slæbestedet begrænses til det absolut nødvendige. Til og afrigning foretages så effektivt som muligt. Dette gælder også for forældre til jollesejlerne, som opfordres til at begrænse ophold på dette område. Dette er et meget vigtigt element i at få logistikken til at fungere i den kommende tid.

DIF retningslinjer: https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona
DS retningslinjer: https://dansksejlunion.dk/corona/information-til-sejlklubber-om-corona
Gentofte Kommunes retningslinjer: https://www.gentofte.dk/da/Borger/Borgerservice/Coronavirus-nyt-fra-Gentofte-Kommune

Jeg vil meget gerne endnu engang understrege, at vi har denne begrænsede genåbning af aktiviteter i klubben til låns. Dvs. at alle opfordres på det kraftigste til at overholde retningslinjer og anvisninger, samt at udvise størst mulig hensyn til hinanden og havnens øvrige brugere.

Det kan ikke undgåes, at denne genåbning vil medføre et stigende aktivitetsniveau på havnen, hvorfor vi også vil forsøge at sprede aktiviteterne ud over et større tidsrum end normalt.

Situationen ændres konstant, så vi vil løbende opdatere retningslinierne for klubben.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Sæsonkort 2020

IMG 0156 4 IMG 0157 IMG 8114

Med frigivelsen af klubbens både til sejlads, er det nu blevet tid til at indløse sæsonkort for 2020.

Med intentionen om at gøre det enklere for Hellerup Sejlklubs medlemmer at anvende et bredere udsnit af klubbens flåde, samt at gøre administrationen af sæsonkort enklere, har vi valgt at foretage yderligere forenklinger af strukturen for sæsonkort til klubbens både.
Fra og med 2020, kan der kun indløses 2 typer af sæsonkort til klubbens kølbåde, Laser og SUP.

BEMÆRK: Alle der indløste sæsonkort i 2019 er blevet kontaktet pr. mail og flyttet til enten lille eller stort sæsonkort afhængig af valg i 2019. 

STORT
Sæsonkort
1.500 kr
Køb her.....

Både inkluderet i stort Sæsonkort

J/70      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Ballad - Stæren
Nordborg 26 - Bodil   X79 - Berntsen
Drabant 24 - Grete   LILLE Sæsonkort
LILLE
Sæsonkort
500 kr
Køb her.....

Både inkluderet i lille Sæsonkort

606      Laser
SUP    

Dvs. for kun 1.500 kroner, kan du indløses sæsonkort til at sejle frit i alle klubbens kølbåde, Laser og SUP, og for kun 500 kroner kan du anvende klubbens 606, Laser og SUP

Sæsonkort giver ret til at booke både inden for den valgte gruppe til eget brug, når de ikke anvendes til undervisning eller andre klubaktiviteter. Det er naturligvis fortsat en forudsætning, at skipperen er godkendt til bådtypen.

Sæsonkort indløses for perioden 1. april - 31. marts det efterfølgende år. Ved køb af sæsonkort efter 1. august reduceres priserne med 50%

Klubbens øvrige joller (Optimist, Zoom, Feva, 29er og WASZP) indgår ikke i ovenstående sæsonkort. Leje af disse både foregår seperat via juniorafdelingen.

Leje af både til tur- og kapsejlads

Sejlads over 4 timers varighed, herunder tursejlads med overnatning, kræver en betaling, der fastsættes for den enkelte bådtype. Se priser og køb her

Brug af både til kapsejlads, udover den ugentlige aftenmatch, samt brug af kapsejladssejl vil også kræve særskilt betaling, iht taksterne for den enkelte bådtype. Se priser og køb her

Rabat til instruktører, bådsmænd og unge

Instruktører, bådsmænd og frivillige, der påtager sig faste opgaver i relation til driften af klubbådene får en rabat på kr. 500 uanset valg af sæsonkort.
Instruktører behøver naturligvis ikke at indløse årskort for at sejle i klubbens både i forbindelse med undervisning i Sejlerskolen.

For junior og ungdom under 25 år reduceres de viste priser med 50%. 

For at indløse din rabat, skal du tilmelde dig det relevante hold i Holdsport via ovenstående links, og derefter (inden du betaler) sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvorefter en administrator vi regulere beløbet.

Indløsning af sæsonkort forudsætter naturligvis gyldigt medlemsskab af Hellerup Sejlklub 

Har du spørgsmål til sæsonkort eller brugen af Holdsport, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


WASZP i Hellerup Sejlklub

95730077 2971664632891330 3104229270071803904 o 95825961 2971665012891292 3823454954337599488 o 95494829 2971665316224595 8824653107322421248 o

Formål med WASZP i Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub har anskaffet 2 stk foilende WASZP, med henblik på at kunne tilbyde en platform for udvikling af skills inden for foiling. WASZP er udviklet med det specifikke formål, at tilbyde klubber og sejlere en standardiseret og robust foilende "jolle", og båden er udviklet baseret på mange års erfaring i Moth klassen.

Bådene er primært tiltænkt klubbens unge talenter, erfarne jolle- og sportbådssejler, som ønsker at prøve kræfter med foiling. Det er klubbens ønske og håb, at de to både vil danne grobund for udvikling af sejlads på foils i Øresund, og at vi over tid vil se flere privatejede WASZP i Hellerup Havn

Test og Clearingsforløb

At sejle WASZP er ikke som at sejle andre joller eller både. En WASZP er en meget teknisk krævende båd, som let runder 20 knob på vandet. Dette gør den kun i kraft af en række avancede flight contol systemer, og det kræver indgående kendskab til disse for at kunne sejle og vedligeholde bådene i air worthy stand.

Derfor stiller Hellerup Sejlklub også krav til at "piloter" skal gennemgå et egentligt uddannelses og clearingsforløb, inden man frigives til sejlads i klubbens WASZP. 

Step 1 - Test Events 

Alle sejlere i Hellerup Sejlklub med interesse for at prøve kræfter med WASZP kan deltage i test events. Ved et test event, vil du få en kort introduktion til bådene, hvorefter I vil blive taget med på vandet i mindre grupper, under kyndig vejledning af een af klubbens uddannede WASZP trænere.
Vi anbefaler, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i WASZP inden du møder op til dit test event. Der er mange gode og informative videoer her: https://www.waszp.com/ask-waszp/videos/tag:how-to
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få information om hvornår næste test event er planlagt.
Tilmelding og betaling til test events foregår via Holdsport. Når du har tilmeldt dig holdet i Holdsport, kan du vælge hvilken dag og hvilket time-slot du ønsker at foretage din test på.

Planlagte Testdage
21. - 22. maj 2020: Forbeholdt unge under 25
23. - 24. maj 2020: Forbeholdt unge over 25

Pris DKK 200
Tilmeld her....

Step 2 - Uddannelsesforløb

Uddannelsesforløbet til at blive WASZP Pilot strækker sig over fire lektioner af hver fire timer. Der er plads til 6 elever på hvert uddannelsesforløb.

Lektion 1

- Gennemgang af båden og bådens flight control systemer
- Tilrigning af båden
- Pre-flight checks (systemer, sikkerhed)
- Søsætning og optagning
- Let sejlads i bådene

Lektion 2

- Identifikation og udbedring af fejl på båden

Lektion 3

- Sejlads i bådene
- Tuning
- VedligeholdelseLektion 4

- Sejlads i bådene
- Clearing

Planlagte træningsforløb

  Lektion 1 Lektion 2 Lektion 3 Lektion 4 Tilmelding
Uddannelsesforløb #1 Mandag 1/6 kl 8-12 Mandag 1/6 kl 13-17 Tirsdag 2/6 kl 8-12 Tirsdag 2/6 kl 13-17 Link til Holdsport
Uddannelsesforløb #2 Torsdag 4/6 kl 8-12 Torsdag 4/6 kl 13-17 Fredag 5/6 kl 8-12 Fredag 5/6 kl 13-17 Link til Holdsport
Uddannelsesforløb #3 Lørdag 6/6 kl 8-12 Lørdag 6/6 kl 13-17 Søndag 7/6 kl 8-12 Søndag 7/6 kl 13-17 Link til Holdsport

Der tages naturligvis forbehold for vejret, som kan give anledning til ændringer i programmet
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få information om hvornår næste uddannelsesforløb er planlagt

Pris: DKK 1.250

Step 3 - Sæsonkort
Sejlads i WASZP forudsætter indløsning af sæsonkort.
DKK 2.500 pr sæson
Køb dit sæsonkort her...

Bemærk: Det er meget vigtigt at alle piloter tager meget stærkt ejerskab for bådene, og altid sørger for at efterlade bådene i tip top stand, således at efterfølgende piloter ikke oplever at skulle overtage en defekt båd. Vi forbeholder os derfor også retten til at indrage udstedte "flycertifikater" i det tilfælde en bruger ikke overholder de aftalte regler for brug af bådene.

Der er en selvrisiko på kr. 2.000 for skader på båden forvoldt under sejlads. Selvrisikoen gælder ikke for almindeligt slidtage på bådene.

Sikkerhed

Følgende sikkerhedsregler skal overholdes ved sejlads i klubbens WASZP (i tillæg til klubbens øvrige sikkerhedsregler)


Afslutningsvis vil jeg ønske jer alle en dejlig Kr. Himmelfartsferie. Vejret ser ud til at blive dejligt, så jeg håber I alle vil få mulighed for at komme på vandet og nyde solen og vinden. 

P.v.a. Bestyrelsen
Simon Mørup-Petersen
Formand, Hellerup Sejlklub
HS Logo

GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg