COVID-19: Aflysning af aktiviteter i Hellerup Sejlklub

Banner forebyg smitte

Kære medlemmer

Med udgangspunkt i regeringens udmelding her til aften, indfører Hellerup Sejlklub med øjeblikkelig virkning følgende restriktioner.

1. Al indendørs undervisning indstilles i foreløbig 14 dage
  2. Al fysisk træning indstilles i foreløbig 14 dage
  3. Alle møder udsættes indtil videre eller afholdes via Skype eller lignende
  4. Sejladsaktivitet fortsætter indtil videre uændret, men skippermøder og de-briefing afholdes udendørs
  5. Restauranten vil indtil videre være åben, men der vil blive indført restriktioner på antallet af gæster.

Situationen ændres konstant, så vi vil løbende opdatere retningslinierne for klubben.

Klubbens medlemmer opfordres desuden til løbende at holde sig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside samt på Gentofte Kommunes hjemmeside

Derudover opfordres alle klubbens medlemmer til at bruge sund fornuft og udvise størst muligt hensyn, og ikke komme i klubben såfremt du føler dig syg eller har feber, har rejst i risikofyldte områder eller på anden vis mistænker at du kan have være udsat for smitte.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

P.v.a. Bestyrelsen
Simon Mørup-Petersen