Invitation til Standerhejsning 28. april 2019

IMG 2435

Hellerup Sejlklub hejser standeren for den 104. sæson søndag den 28. april 2018, og vi håber du vil være med på denne festlige dag.

Når man kigger ud over vandet i disse dag, er det tydeligt at vinteren allerede har sluppet sit tag i Danmark, og de fleste sejlere tripper for at komme på vandet. Traditionen tro skyder vi sæsonen igang i Hellerup Sejlklub med standerhejsningen.

Den formelle standerhejsning vil ligne de 103 tidligere standerhejsninger med, at standeren sættes præcis klokken 12, formanden holder sin korte tale, jubilæumsnåle, duelighedsbeviser og andre anerkendelser uddeles.

I år skal vi desuden have døbt to nye klubbåde. Det drejer sig om en Drage samt klubbens første J80'er.

Ligesom sidste år, vil Hellerup Sejlklub gerne invitere alle medlemmer til en fælles forfriskning og en stående let anretning i restauranten og på terrassen efter standeren er sat.

Vi håber at standerhejsningen vil give dig mulighed for at tale med nye som gamle sejlerkammerater, så vi sammen kan se frem mod masser af aktiviteter med træning, stævner, hyggeturer  - masser af sejlads med sejlerglæde, gode stunder på terrassen og smil på læben og saltvand i håret.

Kom og vær med til at gøre denne dag festlig og til en markering af en god start på sæsonen 2019.

Vær påmærksom på, at der netop i år vil være ekstra liv på havnen på dagen for standerhejsning. Det skyldes, at der afholdes Youngsters Camp og optimist træningslejr i Hellerup Sejlklub i denne weekend, så det bliver i den grad en dag i sejlsportens tegn.

Til gavn for planlægningen af denne festlige dag må du meget gerne hjælpe os med at fortælle hvis du deltager - ved at trykke på knappen ”TILMELD”

Sejlerhilsner, på bestyrelsens vegne
Simon Mørup-Petersen
Formand, Hellerup Sejlklub

Søndag
kl. 12:00

Vær venligst opmærksom på at det ikke er muligt at parkere i gården, og der er begrænsede parkeringsmuligheder på Strandparksvej. Overvej derfor om du skal tage cyklen i dagen anledning.