Hellerup Sejlklub afholder "sejl noget nyt"

Sæt kryds i kalenderen 5 maj kl. 11:00

Du skal ikke gå glip af denne dag hvor klubbens medlemmer mødes på kryds og tværs, og sejler sammen. Vi håber på et vellykket arrangement, som ikke mindst er betinget af din deltagelse. Dagen er for alle klubbens medlemmer som kan prøve andre sejldiscipliner, end det man plejer. Der vil være mulighed for at prøve b.la. Melges 24, CB 66, Ballad, X-79, Nordborg 26, Drabant 24, J70, 29ér,606, optimistjolle, og SUP, selvfølgelig i det omfang der er førere og instruktører.

Vi mødes i hal 1 kl. 11:00 hvor der vil være kaffe, the og vand, brød, pålæg og snacks, så du har noget at stå imod med til dagen.

Det er et arrangement på tværs af medlemmer, og vi håber at alle deltagere hjælper til på vand og på land. Det er vigtigt at der er nogle som kan sejle bådene og ligeledes er det vigtigt, at nogle vil gå til hånde med det praktiske på land. Målet er at styrke sammenhold og læring på tværs.

Du kan tilmelde dig på følgende link og evt. skrive kommentarer til hvad du ønsker at sejle eller hjælpe til med.

Tilmelding til sejl noget nyt

Se tilmeldte

Sejlerhilsen udvalget for "bred sejleruddannelse"

cb66mrkerundingcb66 pehrsson