HS ture 2019

Så kan turudvalget løfte sløret for en ny fantastisk sæson med både tradition og fornyelse.

Som altid kan ALLE medlemmer af HS deltage i turene.

Alle ture bliver oprettet som begivenheder i “Os i Hellerup Sejlklub” på Facebook, hvor du kan tilmelde dig og finde nærmere information.

Ca. 14 dage inden hver tur vil der komme yderligere information, både på “Os i Hellerup Sejlklub”, på Hellerup Sejlklubs hjemmeside og på opslagstavlen i klubben.

Du kan altid kontakte en fra turudvalget hvis du har spørgsmål.

lør 4.maj: Forårstur (Søren Henning)

søn 26.maj: 3 havne-tur (Charlotte)

lør 8. - man 10.juni: Pinsetur (Vibeke)

søn 23.juni: Sankt Hans tur + grill (Vibeke)