SUP åbent hus i Hellerup Sejlklub

Som det nyeste initiativ på stammen over aktiviteter har Hellerup Sejlklub starter en Sup og Surf afdeling op. Til at starte med består initiativet af 4 nyindkøbte brædder som kan benyttes af medlemmer af sejlklubben og af juniorafdelingen – under behørig overvågning af trænerne.
Du kan nu finde og blive medlem af facebook gruppen SUP i HS - se billedet, her vil vi som i de andre grupper kommunikerer nyheder, begivenheder, billeder og gide historier.

Da vi rigtig gerne vil have mange flere ud på SUP og Windsurfer i Hellerup vil skridt to være at etablere en egentlig SUP og Surf afdeling under Hellerup Sejlklub. Denne gruppe kan så i samarbejde med Bestyrelsen i sejlklubben udarbejde det nye grundlag for afdelingen.

Lige nu er tanken:
• at etablere en flåde af SUP´s som kan benyttes efter prøve er aflagt
• at etablere mulighed for opbevaring af eget grej i Hallen
• At etabeler en ditto flåde af windsufere som kan benyttes på samme vilkår
• At etablere undervisning i SUP og Windsurfing – med hold for forskellige niveauer

Som opstart til alt dette er det med stor glæde at vi nu kan invitere jer til:

SUP åbent hus i Hellerup Sejlklub hvor vi sammen med Dansk Sejlunions Aktivitets trailer vil kunne tilbyde jer alle at komme og prøve SUP – Alt hvad det kræver er lysten til at prøve og ikke frygten for at falde i vandet – Der vil være instruktører tilstede og et antal våddragter og veste. For de mere øvede kan der arrangeres en mindre udflugt i området.

Kig forbi Hellerup Sejlklub  mandag den 24. september fra kl 16 - 18 og find os ved slæbestedet på Hellerup Havn