Prøv Noget Nyt i Hellerup Sejlklub

Lørdag den 16. juni 2018 var en festdag.

Hellerup Sejlklub afholdte åbent hus arrangementet Prøv Noget Nyt og mere end 250 børn og voksne fik sig en oplevelse på vandet.

Det var en fornøjelse at opleve, hvordan sejlerglæden blev tændt i børn og voksne, og dejligt at se den store tilslutning til dette arrangement. En sådan fantastisk sejlerdag kan ikke skabes uden de ca. 50 frivillige HS medlemmer, der stillede op for Hellerup Sejlklub. Uden Jer var der ingen sejlklub.

Vi kan konstatere at gæsterne havde en god oplevelse, for rigtigt mange valgte at melde sig ind i Hellerup Sejlklub på dagen! De fleste uden en fortid på vandet. Tag rigtigt godt imod vores nye medlemmer, og byd dem indenfor i fællesskabet, så de alle får glæden ved livet på vandet lige så dybt forankret som I har!!

Tak skal det også lyde til sejlklubbens sponsorvenner og de lokale aktører på Strandvejen, som gjorde det muligt at uddele en lækker goodiebag til vores frivillige på dagen og uddele lodtrækningspræmier til alle frivillige, der deltog i grill aftersail. Der skal lyde en kæmpe stort tak til: Hellerup Apotek, Summerbird, Matas på Strandvejen, Columbus Marine, Social Foodies, Hellerup The Depot, Harboe, Simply Chocolate, PIZZE DI NAPO Hellerup, Goumetbryggeriet, Vaffelbageren, Scanomat, Ryding Maritime, Bang & Olufsen Hellerup, GoBoat og Restaurant Hellerup Sejlklub.

Tak fordi I var med til, at gøre dagen festlig for vores hjælpere og gæster.