Prøv Noget nyt 2018

Har du husket at sætte kryds i kalenderen d. 16. juni kl. 10:00-16:00?

Hellerup sejlklub afholder PRØV NOGET NYT som også er blevet annonceret i diverse facebookgrupper.
Du skal ikke gå glip af denne dag hvor klubbens medlemmer mødes på kryds og tværs, sammen med gæster som har lyst til at besøge sejlklubben. Det har hidtil været en stor succes, og der bliver også i år ”sat alle sejl til”, for at det skal blive et vellykket arrangement. Tilbuddet er også for klubbens medlemmer som kan prøve kræfter med andre sejldiscipliner, end det man plejer. Der vil være mulighed for at prøve Nordborg 26, Drabant 24, X-79, J70, 29ér, feva, 606, yngling og optimistjolle. Sejlturene varer ca. ½ time ad gangen, for at så mange som muligt kommer ud i bådene.
Dansk sejlunion udlåner venligst en del udstyr til dagen, således at man kan prøve kræfter med SUP, kajak og surfboard, dette sker fra stranden.
Med arrangementet drejer det sig om at få en god oplevelse på vandet, og klubben sørger også for sikkerheden, hvorfor der bemandes RIB/ Kegnæs joller, som holder vandvagt under arrangementet. Vi sætter en pavillon op på havnen, hvor interesserede henvender sig, når man vil ud at sejle. Vi vil stå med forskelligt informationsmateriale og registrere de som skal ud at sejle.
Du er meget velkommen til at invitere familie, gæster, venner og bekendte ned i HS, - måske de får interessen for sejlads, og oven i købet ønsker at blive medlem af sejlklubben.

Vi mangler stadig rigtig meget hjælp til både land og vand aktiviteter så er du kommet i tanke om at du gerne vil give en hjælpende hånd med arrangementet, retter du blot henvendelse til Mikkel Wium Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Marie Dela Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Og ellers, så glæder vi os til at se dig på havnen!