Invitation til workshop om fremtiden for de aktive voksne kapsejlere i HS

cbnm

Foto: Per Heegaard

Kære Medlemmer

Hellerup Sejlklub består af næsten 1000 medlemmer, der repræsenterer en række forskellige behov og ønsker til Hellerup Sejlklubs videre udvikling. En meget stor del af vores medlemmers behov og ønsker er understøttet af klubbens eksisterende strukturer og udvalg, mens andre ikke er dækket i tilstrækkeligt omfang.

Bestyrelsen har en stålfast ambition om at gøre vores elskede sejlklub til den foretrukne sejlklub for alle med hang til vandsport, og det kræver at vi har en grundlæggende forståelse af de behov og ønsker de forskellige medlemsgrupper har.

I første omgang ønsker vi at øge fokus på den gruppe af voksne medlemmer, der enten drømmer om at komme til det, eller allerede deltager aktivt i kapsejladser i ind- og udland og som år efter år på fornemste vis repræsenterer Hellerup Sejlklub hvad end det sker i egen båd eller i een af klubbens både.

Derfor - hvis du ser dig selv som aktiv eller kommende kapsejler, så mød op til workshop i Hellerup Sejlklub onsdag d. 17. Januar kl 20.15 - 22.00 i undervisningslokalet ved restauranten, og giv dit bud på hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal have til netop denne gruppe af sejlere i fremtiden.

Temaer, der vil blive berørt på dagen:

• Hvilke synergier findes der på tværs af klasser, og hvordan udnytter vi dem bedre?
  • Hvilke behov har kapsejlerne ift Sportslig Udvikling?
  • Behov ift Uddannelse
  • Behov ift Faciliteter
  • Hvad er Klubliv for kapsejlerne?
  • Hvordan skal et “Masterudvalg” bestykkes?

Hvis du har input, som du mener er relevant for bestyrelsen som forberedelse til denne workshop, så skriv gerne en kommentar i tråden på dette event, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ligeledes må I meget gerne indikere på vores facebook side, hvis I påtænker at deltage.

Vel mødt
Simon og Rasmus p.v.a Bestyrelsen i Hellerup Sejlklub