Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i HS d. 28/11 kl 20.00

HELLERUP SEJLKLUB

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2017

hs 6991

Hellerup Sejlklubs ordinære generalforsamling afholdes tirsdag den 28. november 2017 kl. 20:00 i Hal 1, med følgende dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent.
  2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.
  3. Forelæggelse af årsrapport (inkl. revideret regnskab) for det forløbne år til godkendelse.
  4. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år til godkendelse.
  5. Valg af formand (i lige år) - udgår
  6. Valg af kasserer (i ulige år) – Bertil From ønsker ikke genvalg. Bestyrelsen foreslår Emil Fannikke Kiærsom ny kasserer
  7. Valg af bestyrelse (3 i ulige år, 3 i lige år).
    Efter tur afgår Rasmus Knude, Per Heegaard og Thomas Krüger Andersen, der alle er villige til genvalg.
  8. Valg af revisor, intern revisor samt suppleant for intern revisor.
    Bestyrelsen indstiller genvalg af PricewaterhouseCoopers (PwC) som ekstern revisor
  9. Behandling af indkomne forslag:
    i) Kontingent: Bestyrelsen indstiller for regnskabsåret 2018/19:
    Gruppe A: DKK 1.700
    Gruppe B: DKK 1.700
  10. Eventuelt.
    i) Punkt til debat modtaget fra Stefan Myrälf og Henrik Kofoed

NB Regnskab kan afhentes på klubbens kontor fra onsdag den 22. november 2017

Opmærksomheden henledes på § 9. Stemmeret og afstemningsregler
Stemmeret og taleret på generalforsamlinger har ethvert aktivt myndigt medlem af gruppe A, B og D*, som har været medlem mindst 2 måneder i klubben, og som har betalt sit kontingent.
Der kan ikke mødes ved fuldmagt.
Der udleveres stemmesedler ved indgangen, fra kl. 19:30 til kl. 20:00.

*) Grupper
Gruppe A: Aktive medlemmer, herunder aktive over 65, personer med postnummer 5000 og derover eller som bor på Færøerne, Bornholm eller i Grønland samt i udlandet, samt ægtefælle/samlever til et aktivt medlem
Gruppe B: Juniormedlemmer
Gruppe D: Særlige medlemmer så som livsvarige- og æresmedlemmer

Marie Dela Johnsen
Formand Hellerup Sejlklub

NB: Generalforsamling i Hellerup Sejlklubs Støttefond afholdes i undervisningslokalet samme dag kl. 19:30.